TRÖTT!!

Idag har jag varit seg precis heeeeela dagen! Jag vaknade första gången 05.45 typ. KUL LIKSOM!
Hade ställt klockan på kvart över, så låg och drog mig ett tag. Tycker ni inte att det är intressant att jag måste gå upp typ tre timmar innan jag börjar.. SÅ SEGT!!
Men idag fick jag gå upp extra tidigt för att jag skulle få skjuts av pappa, och han skulle först köra Hampus och Hannes till skolan och dagis, så då åkte jag med runt i mina gamla trakter! Såg till och med min gamla rektor från högstadiet!
Eftersom det ändå är lite köer och så på morgonen kom jag ganska bra tid till jobbet. Köpte en vanilj latte igen, för var så fruktansvärt trött, så kände att jag behövde något med kaffe i och något sött så jag skulle bli pigg!
Och precis som förra gången var den god och mättande! Hade ju även med mig en drickyogurt som jag hällde i mig innan butiken öppnade.

Idag var jag även inne på Kicks och handlade två hårvårdsprodukter! 
Jag köpte produkter från ett märke som jag har haft en  inpackning i, som har varit väldigt bra! Den heter  Scandinavian Formula. Och denna gången köpte jag ett värmespray, som ska skydda håret från slitage och samtidigt ska ge glans! Så det låter väldigt bra, eftersom mitt hår fortfarande är slitet av alla mina färgningar hit och dit...
Sen så köpte jag en Lock-gele som ska göra mina naturliga lockar fina spänstiga och glansiga! Eftersom jag är väldigt noga med just mitt hår, så tycker jag att det är viktigt att sköta om det och lägga pengar på bra produkter!!
Jag har ju gett mig tusan på att spara till långt hår nu! Jag vet att det är bra om man klipper sig typ var andra-tredje månad, för att undvika att håret blir slitet! Men nu har jag klippt mig SÅ många gånger, och mitt hår är ändå slitet liksom.. Det blir ju lätt mer sltiet när man har lockigt hår, så nu skiter jag i saxen och ska låta håret växa långt och fint! =)



Jag hoppas att dom är bra!

Fikadags igen!

Nu tyckte jag att det var dags för en liten uppdatering.
Så vad har hänt sen sist? 
I lördags började jag jobba vid tolv tiden, så jag och Nils fick ändå en liten sovmorgon eftersom han hade bilen och kunde köra mig till jobbet. Det är så lyxigt att slippa åka buss och tåg!
På jobbet var det väldigt mycket att göra, man märkte verkligen att det var lönehelg!!
Efter jobbet var det bara käka och göra sig i ordning, för sen skulle jag möta upp My vid Biopalatset. Jag hade kommit med den strålande ideen att gå på bio, istället för att se på fotboll! =)
Vi såg filmen- Dumpa Honom (He's just not that into ju, som den heter egentligen) Konstigt hur dom översätter titlar ibland... 
Den var i alla fall  faktiskt bra! =) Den var rolig, men ändå lite dramatisk! Helt klart sevärd! =) Och eftersom matchen ändå slutade 0-0 (Dvs att man har kollat på matchen i onödan) Så var det ett ännu mera lyckat biobesök! =)

Igår jobbade jag också, det var min tur att öppna butiken så jag hade redan på kvällen innan ställt om min klocka så att jag inte skulle försova mig! Haha! Ringde till och med hem och frågade för säkerhetsskull om jag hade ställt klockan rätt.. Jag har aldrig riktigt kommit ihåg hur det är med klockan, om man ställer fram eller bak den. Men nu lärde mamma mig ett sätt att komma ihåg det!

På sommaren ställer man fram grillen
På vintern ställer man tillbaka grillen

Så nu har jag koll!!

Jag och Nils såg på Slumdog Millionaire igår! Var nyfiken på den eftersom den har fått så många Oscars! Den var också bra, men kanske inte SÅ bra att den skulle få 7 oscars eller hur många det nu var den fick... Men jag måste medge att den var väldigt smart gjord!

Idag ska jag träffa Stina halv två och fika! Det ska bli väldigt roligt! =)


Snö igen?

Jaha vad var snö bra för igen då? =( Blev ju helt bländad av alla snö imorse när jag drog upp persiennerna.. ! Hoppas våren och solen återkommer snarast!!!
Idag är jag ledig från jobbet, så sitter här hemma och tar det mest lugnt efter gårdagens stress.
Men ska ta mig in till stan sedan och träffa Moa vid halv tre. Vi ska fika! =)
Det är på tiden att vi ses, vi har inte setts sen i januari typ! Så det ska bli roligt!
Sen ska jag möta upp Nils efter hans jobb och så ska vi åka hem till mig! Han måste ju träffa lilla Stella innan hon blir för stor!  Så middag och mys hemma hos mig idag är planerat! =)
Sen ikväll så är det ju Let's Dance final! =) Vet inte vem jag hejar på riktigt... Laila är ju grym så hon förtjänar att vinna, Men Magnus har ju kämpat på i alla veckor och utvecklats.. Hm...  Det blir spännande att se!

Ha en fin dag allihop!
/Carro 

Bilder på Stella!

Dagen har varit minst sagt intensiv! Jag började kl 9 imorse, vilket innebar att klockan ringde 6.15 första gången...!
Men eftersom min buss går lite knasigt här på landet så var jag tvungen att ta ett tåg 8.07, vilket innebar att jag var inne i stan halv 9. Så då tog jag mig en sväng in på Espresso House på centralen och provade en vanilj latte. Det var något nytt för min del, faktiskt gott! Men ganska sött! Haha den var mättsam också!
Så eftersom jag var väldigt mycket i god tid, så blev det dammsugning och golvmopping sen blev jag klar i tid lagom till öppningen kl 10.
Och jag tror den första kunden var inne prick tio, sedan välde tanterna in! Och så har det fortsatt hela dagen!! Jag har aldrig varit med om att det har varit SÅÅ mycket folk innan! Kön tog liksom aldrig slut! Haha!
Jaja det innebär ju bra resultat för oss i butiken och som säljare! Men kan ju säga att jag var GANSKA seg i huvudet efter jobbet.

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder på söta Stella! Jag tycker om henne jättemycket! Det var liksom kärlek vid första ögonkastet! Hon hoppade med en gång upp i mitt knä igår och slickade mig i ansiktet! =) haha
Och ikväll har hon legat och sovit i mitt knä i säkert 1,5 timma! =) SÅ SÖT!
Nu ska inte jag svamla på mer, utan nu blir det bilder!!

Ha en fin kväll!
/Carro

Igår kväll!

Här ser ni hur liten Stella är om man jämför med Sigges huvud...


Mackan ser lite förvånad ut...


=)

Imorse!

Kl 7.15.. trött Carro och söt Stella! =)

Mackan var också trött imorse... Min söta Mackie!




Puss!


Alla hundarna! =)


Sötnos!


Fina söta Stella! =)


Bebisvovven!


Nu har Stella kommit! =D
Hon är JÄTTE SÖT!!
Bilder kommer imorgon! =)

/Carro

Ledig från jobbet

Hej!
Veckan började ju väldigt slappt för min del. Jag jobbade igår och ledig idag! Väldigt härligt faktiskt!
Så vad har jag gjord än så länge denna dag? Ja det är inte så mycket. Har unnat mig en lång frukost!
Jag skulle ju egentligen gått upp tidigt idag, så att jag kan gå och lägga mig lite tidigare ikväll. Ska nämligen öppna butiken imorgon så då blir det till att gå upp lite tidigare.
Så idag ska jag åka till Nils och sova där. Det ska bli mysigt! =)  Vi  hann ju knappt att ses något innan jag blev sjuk!
Men jag ska åka hem imorgon efter jobbet, för imorgon kommer Stella! =) Och det vill jag ju inte missa!
Dessutom är det ju Våffeldagen! Och jag tänker minsann äta våfflor imorgon! Det är ju så himla gott!!

I högstadiet hade vi ett rastrum där man kunde spela spel och sitta i sofforna och vara sådär allmänt högstadiecoola ni vet.. Och där kunde man köpa våfflor varje onsdag! Det var jäkla gott! Inte så nyttigt, men vem bryrs sig! =)
Men nu har jag inte ätit våfflor sen förra året, så det ser jag fram emot! =)

Ha en trevlig dag!
/Carro

Bättre!

Nu känner jag mig äntligen bättre! Det blev som tur var inga mer spyor, efter klockan 7 igår morse! Men hela kvällen igår kände jag mig väldigt matt och lite små febrig. Men idag vaknade jag upp och kände mig bra från magsjukan! Gött! =) Jag har till och med kunnat äta mat som vanligt, så det känns väldigt bra!
Men som sagt, man är väl lite matt efter gårdagen så idag har det varit en lugnt och skön dag i soffan. Har kollat på alla repriser på tv-serierna jag missade i veckan och nu väntar jag på att klockan ska bli sju så att Gossip Girl ska börja.
Imorgon ska jag jobba, så jag hoppas att jag känner mig piggare!

Ha en trevlig kväll!
/Carro


Magsjuka

Nu har man gått och blivit magsjuk. SÅ jobbigt!! =(
Hade ju pratat med My igår och hon hade blivit väldigt dålig och spytt en massa, och tydligen hade Kimia också blivit dålig. Men jag kände ingenting på hela dagen, utan det var igår kväll som jag började må illa. Jag ville inte gå och lägga mig illamående, så jag och Nils gick och la oss vid halv ett tiden, och då kändes det ändå okej. Men jag har vaknat flera gånger i natt av att jag mått så illa. Tillslut kunde jag inte bara ligga och vänta på att det skulle gå över så då fick jag göra något åt saken. Det är ju så fruktansvärt äckligt att spy, det måste vara det värsta! Att ha ont i magen kan man ändå hantera, men att något pressas upp ur halsen är vidrigt!
Jag spydde verkligen som ett jäkla vattenfall och sen var jag helt matt. Men jag kunde liksom inte somna om riktigt, för det kröp i kroppen på mig- feber. Så denna natten har jag inte sovit så värst mycket.
Jag skulle ju dessutom jobbat idag, så när jag för andra gången spydde vid 7 tiden så var jag tvungen att ringa Evelina och säga att det verkligen inte gick att jobba, jag höll liksom på att svimma så fort jag gick uppe.
Så nu är jag ledig i helgen, får verkligen hoppas att den här skiten går över snabbt!!

Så denna dagen har jag bara legat ner och sovit och ätit lite rostmackor doppade i blåbärssoppa, och druckit avslagen cola.
Fick ju ringa efter mina föräldrar som varit på hundutställning, att dom skulle komma och hämta mig hos Nils. Jag vill ju inte smitta ner honom, eller hans familj. Jag hoppas verkligen att dom klarar sig ifrån denna jobbiga magsjuka!

Så nu sitter jag här hemma och är ganska rastlös! Ska kanske ladda ner någon bra film, eller kolla på Sex and the city filmen, den är ju mysig. Och sen blir det Robinsson!


/Carro


Jag i natt... =(
Bild lånad av  sidan: http://www.kollega.se/index.cfm?c=7610


Fredag! =)

Hejsan!
Idag är det fredag igen, och jag är ledig från jobbet!  =) Hade sovmorgon till 10 idag och sen har jag bara tagit det lugnt. Det är så skönt att slippa stressa på morgonen, att sitta och äta frukost hur länge som helst och duscha länge! Och bara ta allmänt mycket tid på sig, det är gött ibland! =)
Idag skulle jag ju egentligen fika med Stina, men vi fick ta och skjuta upp det till nästa vecka istället! Så jag funderar på vad jag ska göra idag innan jag åker till Nils. Mina föräldrar ska åka på hundutställning idag, så jag ska åka med dom ner till stan så får jag väl gå runt där lite grann. Tänkte ta en sväng förbi jobbet iaf och sen kika runt lite i stan.

Ha en fin dag!

/Carro


Kramp i vaden

Idag vaknade jag av kramp i vänstra vaden! JÄVLAR vad ont det gör! (Haha i Nicaragua vaknade jag ju av det  varje dag pga av väskebrist, nu skrattar säkert My...) ;) Haha jaja nusåhär i efterhand är det roligt...
Iaf, det var inte ett så trevligt uppvaknande, men som tur var så var det ju fint väder ute idag igen så blev på bra humör när jag drog upp persiennerna. =) 
På jobbet var vi faktiskt riktigt duktiga idag tycker jag! Det känns så bra när man slutar dagen med bra resultat!
Jag blev så himla glad idag när Stina och Fanny kom in i butiken! =D Det ska bli roligt att fika imorgon med Stina! Hon har ju bott i Norge i ett tag, och så har vi inte setts på hur länge som helst! Fast vi alltid pratar om att vi ska göra det, så nu är det verkligen på tiden! =)

Hehe jag var just inne på idolhemsidan, och såg att Anders Bagge ska på en liten egen turne och leta efter talanger. Man kunde skicka in en ljudinspelning och och tipsa honom om talanger, en vän eller sig själv.. Man kanske ska ta och söka för skojs skull! Haha! Men jag vill ju inte bli artist riktigt, utan mer låtskrivare. Det vore nice! =) Så bara för att visa upp sina låtar...

Nu ska jag kolla på det nya One Tree Hill avsnittet!
Ha en trevlig kväll!
/ Carro

Jobb och fika!

 Det var faktiskt inte alls så jobbigt att börja klockan 9 imorse, för det var ju alldeles klarblå himmel och solsken! Då blir man piggare! =) Hoppas att detta fina vårvädret är här för att stanna!
Det var dessutom nästan roligt att svabba golvet imorse, haha!  Jag lyssnade på Into the wild soundtracket! Som sagt, väldigt bra! Kolla in Eddie Vedder! 
 När jag hade lunchrast så var jag inne på väsk/plånbok/accesoar affären Accent. Jag hittade en jäääättefin Björn Borg plånbok! Den ska jag ha!! Som sagt, väskor och plånböcker är något jag tycker om! det är nog inte såbra egentligen att Accent ligger typ 20m ifrån mitt jobb... Men jag får ju 10% rabatt i femmans affärer iaf, det är alltid något.

Efter min långa arbetsdag mötte jag upp My Kimia och Lina för en fika på Fröken Ohlsson. Vi har bestämt oss för att typ sluta gå dit, för man blir nästan aldrig nöjd när man är där, fast ändå går vi oftast dit.. haha! Men det är så dyrt och inte så gott som det borde vara för priset.. Det enda som är riktigt gott är kladdkakan! Jag provade halloncheesecake idag, men den smakade typ gröt/ ris a'la malta! Weird.. Nä kladdkaka är det säkraste kortet!
Det blev ingen lång fika för jag skulle hem till mig på kvällen, och tågen går ju bara en gång i timmen. Men fick en liten pratstund med tjejerna iaf! =)

Nu ska jag gå och lägga mig är väldigt trött!
Om en vecka kommer bebisvovven! =D

Godnatt!
/Carro


Tisdag kväll

Jag hade sån värk i benen igår kväll, det var nästan jag trodde att  jag skulle vakna upp med feber. Men det klarade jag mig ifrån, men undra varför jag hade så ont? Jag kanske växer några centimeter till... 
Jag var iaf så otroligt jäkla trött imorse, men jag vaknade utan någon feber iaf! Som tur var kunde jag åka till stan med mamma idag som började klockan 10. Själv började jag 10.30. Så vi hann med en fika på mammas jobb innan det var dags att bege sig mot jobbet.

Det har varit så himla fint väder ute idag, så imorse åkte skinnjackan på! (och självklart den nya väskan) =) Det var lite kallt när det blåste, men äsch! Läste på löpsedlarna att våren är påväg, så det hoppas man ju stämmer! För det hade ju  varit skönt att slippa vinterjackan...
Imorgon är det jag som öppnar butiken, så det innebär att jag får gå upp tidigt! Halv sju... Usch och fy! Men jag kan åka med mamma till stan imorgon också, så det är väldigt skönt! Annars hade jag fått gå upp tidigare!

Imorgon är det alltså jobb 9-19 en ganska lång dag! Kommer antagligen vara helt slut när klockan är sju.
Jag är så dålig på att gå och lägga mig på kvällarna. Brukar alltid kolla på tv/somna ifrån den... haha ( somnade från tvn senast igår)
Så det är väl snart dags att gå och lägga sig! Men först vill jag bränna ut en skiva som jag kan ta med mig till butiken imorgon. För några veckor sedan såg jag och Nils på en film som är verklighetsbaserad som hette- Into the wild.
Jag var ganska trött den kvällen så jag somnade efter 20min... haha
Filmmusiken är gjord av Eddie Vedder iaf, och skivan heter precis som filmen- Into the wild.
Så nu ska jag bränna ut den! =)

Ha en trevlig kväll!
/ Carro


Ny vecka!

Hejsan!
Nu var det några dagar sedan igen som jag bloggade.. Helgen har varit väldigt bra! I fredags efter jobbet åkte jag hem till Nils. Sedan jobbade jag lördag 10.30-18.30, och var en aning snurrig! Jag måste fasen skärpa mig och äta bättre på morgonen. Men det är så svårt att slänga i sig något när man precis vaknat tycker jag, men får väl satsa på att äta på vägen till jobbet eller något. För utan energi blir jag helt förvirrad.. haha (Nu såhär i efterhand är det lite komiskt.. Tur att det löste sig tillslut. =)
Så efter jobbet i  så mötte jag upp Nils, My och Emil så gick vi och handlade inför lördagsmiddagen- tacos! =D Det var så otroligt gott!! När vi var proppmätta så tog vi plats i vardagsrummet och tittade på Melodifestivalen. Det blev faktiskt väldigt spännande i slutet när man väntade på folkets röster! Min favorit  var Alcazar, jag tycker att dom skulle  ha vunnit, men jag tror nog att det vinnande bidraget kanske kan lyckas?
I vilket fall som helst, så var det en väldigt trevlig kväll! =) Mer softiskvällar tycker jag!

Igår var det hur skönt som helst att vara ledig!! Att få sovmorgon och bara ta det lugnt, och äta frukost när man ville! (Jag och Nils åt förövrigt upp resterna från tacosen, mums!)
På dagen kom Nils föräldrar hem från landet, och då gick vi och handlade inför middagen. Vi skulle nämligen fira Nils pappas födelsedag!
Jag stod och hackade lite grejer på ett hörn, medans Nils gjorde det mesta! Måste faktiskt skryta lite över min pojkvän för han är så duktig på att laga mat!! =D
Middagen blev:  Väldigt goda lammfärsbiffar med fetaost, pressad potatis och en gudomlig sås! Som bland annat innehåller 4dl vitlök(!!) =D Haha! Oj tänker ni säkert,  men jag kan verkligen säga att den var huuur god som helst! Haha jaja det var ju tur att alla åt iaf! =) För vi luktade nog en del vitlök!
Sedan blev det marängtårta och kaffe! Så det blev verkligen en jättegod födelsedagsmiddag!

På kvällen var det bara Tv som gällde, men det är väl det som är härligt med söndagar? Att man bara kan slappa och kolla på film! =) Vi såg på Wipeout (haha) och sedan Beck! Det gör vi varje söndag! Dom är väldigt bra! Hade inte sett någon Beck film innan dom började visas nu.

Idag var det jobb igen! Dagen gick bra! =) Det var kampanjbyte så man har haft något att göra hela dagen, så tiden har faktiskt gått fort. Jag måste passa på att göra lite reklam!
Idag lanserade vi vårat nya smink - Couleur Nature, och ni som gillar smink måste faktiskt ta er en runda ner till stan och kolla det! Det finns så mycket fina färger och nyanser, som faktiskt passar alla! Speciellt glad är jag över dom nya foundations som har nyanser för även ljusa personer (som blekfisar som mig)
Så nu får ni pallra er till Yves Rocher och hälsa på mig och köpa smink! =)

Förresten!  Jag köpte en så fin svart väska idag! =D Jag tycker verkligen om väskor, det är något med dom! Jag kan inte få nog! Haha! (Men ingen tjej kan väl ha för mycket väskor, eller vad säger ni?)
Den var inte så farligt dyr iaf. 249 kostade den. Förra veckan var jag tvungen att gå ut från Accent för jag var nära på att köpa en väska för 400kr.. haha! Som sagt, det är något fint med väskor! =)
Jag försökte ta en bild på den, men den är finare i verkligheten, nu är den dessutom inte fylld med något.. Men ska försöka lägga upp en bild!

Sen ska jag gå och lägga mig!
Ha en trevlig kväll!

/ Carro


Min väska!

Trött Carro

Hejsan!
Idag var jag tillbaka på jobbet igen, efter min lediga softis dag. Jag jobbade 12-19.30, det var faktiskt en relativt lugn dag, men ändå känner jag mig väldigt trött! Tror jag la mig lite för sent igår, för det kändes som om jag hade grus i ögonen när jag vaknade i morse. Så jag snoozade ett tag innan jag gick upp. -Som vanligt! =)
Men hallå varför har det kommit snö- IGEN? Det var ju jättefint väder igår, och kändes verkligen som om våren var påväg, och så kommer man hem till värsta vinterlandet ikväll. Kan det inte bara bli lite varmare så man kan stänga in vinterjackan för den här gången? Det röstar jag på!
Dessutom har jag bara använt min skinnjacka en gång, och vill gärna använda den mer, men är så lättfrusen! Men i april då tänker jag fan inte ha vinterjacka!!

Idag köpte jag en rosa klänning och ett par jeansleggins på Gina Tricot ! =) Det blev riktigt fint tillsammans faktiskt! Det kändes vårigt (säger man så?) och fint! Jag är en riktigt shopaholic. Då är det heller inte helt ekonomiskt att jobba mitt i stan omringad av alla affärer! Haha! Men man måste faktiskt få unna sig lite fina saker ibland! =) Nu förstår jag inte hur jag kunde överleva på bara studiebidraget i gymnasiet.. Det är så skönt att ha lite extra pengar nu som man kan ha roligt för! Men från och med nästa lön ska jag börja spara lite i månaden, det är bra att ha till sommaren om man ska resa eller något. Och jag vill verkligen åka till något varmt land i sommar eller till hösten! 

Så nu är det alltså redan torsdag kväll, och helgen börjar närma sig! Det innebär iofs inte att jag är helt ledig, men jag får träffa min Nils, så jag längtar tills imorgon! =)

Ha en trevlig kväll!
/Carro


Piano


Resten av dagen har varit lugn, trots det fina vädret ute idag så har jag inte orkat gå ut. Jag har känt mig lite småkrasslig och haft huvudvärk. Hoppas verkligen inte att det utvecklas till någon form av influensa! Det har jag verkligen inte tid med jag ska ju jobba imorgon!

Nu den senaste halvtimman  har jag suttit och spelat på mitt fina digitalpiano, och jobbat lite med en av mina senaste låtar. Det som är svårt med låtar är just texten. Jag har absolut inga problem med att skriva musik, men texten blir alltid ett hinder kan man säga. För det första, så är jag inte så jättebra på engelska (och svenska texter passar inte riktigt på musiken känns det som).. Och när jag väl ska försöka skriva en text på just engelska känns det som att det blir så klyschigt? Men iofs, alla hits är ju lite klyschiga.... ;)
Men det hade varit så mycket enklare, och gått så mycket fortare om jag bara hade varit en hejare på texter.. !
Det kanske kommer upp någon provsnutt på någon låt här någon gång, om jag kommer på hur man gör..

Jag har kollat runt på bloggar idag för att inspireras, men har inte riktigt bestämt mig. Kanske vit bakgrund, eller rosa är ju fint, eller svart? Fasen vad svårt!
Men vitt är bra, för då passar alla bilder! =) Men då gäller det att ha någon speciell färg på typ huvudrubriker och så.. Mycket att tänka på. Michelle jag mailar när jag har lyckats bestämma mig! Haha! =)

När jag läste Kenzas blogg http://kenzas.se/ så tipsade hon om ett fotoprogram- Picasa 3 som finns gratis att ladda ner på Google.
Det är  ett lättare program att fixa bilder i. Så jag laddade ner det och det är faktiskt riktigt lätt att göra bilderna klarare och finare! =) Så det rekomenderar jag! Har nämligen suttit och fixat några av bilderna som jag vill ha på min bloggsida! Ganska roligt faktiskt, när programmet är gratis och bra!

Om en halvtimme börjar Grey's Anatomy! =)
Ha en trevlig kväll!

/Carro

Det är här musiken skapas! =)


Slappardag!

Idag när jag vaknade vid tio var jag verkligen svin trött! Men kände att det var lika bra att gå upp, för annars kan jag inte somna i tid i kväll.. Fick lite mer sovmorgon än vanligt iaf! =)
Jag känner mig så otroligt seg i kroppen idag, jag vet inte om det är någon förkylning som sakta kommer över mig, eller så måste jag helt enkelt börja röra på mig mer! Jag måste verkligen börja bli duktigare med träningen på Friskis&Svettis! Behöver träna upp min rygg, och överhuvudtaget få mer muskler. Jag har ju dessutom årskort på friskis, som dock inte har blivit sådär jätteanvänt (igen!!) Haha, två gånger har jag gjort detta misstag att skaffa årskort, när jag själv vet med mig att jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt! Om man går med någon kompis är det väl okej, man behöver någon som pushar. När jag var en vältränad handbollstjej så var det ju tränarna som skötte pushningen. Då var det dom som bestämde hur många situps/armhävningar man skulle göra, och det var dom som sa hur många kilometer man skulle springa. Och då gjorde man det helt enkelt bara!  Nu är det är ju ingen på gymmet som säger till mig att jag måste springa en halvmil, det måste jag vara envis nog att göra själv.. och SÅÅÅ roligt är det inte att springa på ett löpband..!
Självklart kan man ju gå ut och springa också, men hur kul är det? Jag är nog för lat för mitt eget bästa, haha! Det bästa är nog att träna lite innan jobbet, för då blir man ju pigg, så det ska jag prova på. För det är inte så lockande att gå och träna när man slutar typ sju, då vill jag bara hem.
Nä för mitt eget bästa så ska jag faktiskt försöka att bättra på träningen! Man blir ju så mycket piggare och orkar med mycket mer, koncentrationen blir bättre, och dessutom blir ju kroppen snyggare! Så nästa vecka får jag börja ta tag i det!

Förrutom att fundera över det här med träningen har jag i stort sätt bara tagit det lugnt idag! Kollade först på Oprah, och sedan på Rachel Ray som hade en väldigt lillgammal gäst, hon var typ 10 år och åkte världen runt och gjorde naturprogram med sina föräldrar. Sedan kollade jag lite på Ellen DeGeneres, som är min favorit talkshow! Hon är ju så rolig! =)

Annars så har jag suttit framför datorn, och kollat vilka bilder som jag ska ha på bloggen. Michelle var så snäll och erbjöd sig att göra om bloggen så den blir finare! =D Så nu måste jag hitta vilka bilder och bestämma färg å så.. Väldigt svårt! Men jag får fundera lite och kika runt så jag får lite inspiration.

På tal om inspiration, jag MÅSTE verkligen köpa mig ett inspelningsprogram snart! Typ cubase eller något. För  jag har börjat på flera bra låtar! Och det vore synd om mina bra låtar inte blir hörda! ;)  
Oj nu blev detta inlägget väldigt långt! Ida nu kan du inte klaga på att jag inte uppdaterat! Haha! =)
Nu ska jag kolla Gossip Girl som jag missade i söndags!

Ha det såbra, kanske skriver lite senare!
/Carro



Snart så! =)

God Kväll!

Hejsan!
Jag har tydligen fått klagomål på att jag uppdaterar för lite.. Och jag håller faktiskt med, nu var det ju nästan en vecka sedan! Det blir en snabbgenomgång om vad som hänt sen senast.  Förra veckan jobbade jag bara måndag och helgen, så jag hade många dagar ledigt!
Under mina lediga dagar blev det muffins bakning hos My, Fika, Ny Musik konsert, besök hos min kusin och hans fru och barn och shopping på stan! I fredags firades även Johannas 20-års dag. Jag kunde inte stanna så länge för skulle upp och jobba på lördagen, men  hoppas att vi kan ses snart för vi hann ju inte prata så mycket.!

 Igår kom jag hem till mina föräldrar och vovvarna igen. Jag har ju bott hos Nils i 9 dagar, för hans föräldrar var bortresta. Det var väldigt mysigt att spendera så många dagar tillsammans! Det har vi inte gjort sedan i somras typ. Det är ju lite svårt när båda jobbar olika tider å sådär. Men förra veckan började Nils vid 12 varje dag, så då gick jag upp med honom så vi hann umgås på morgonen. =) Myspys!

När jag och My var på stan i fredags så köpte jag ett par väldigt snygga Diesel Jeans! Dom sitter verkligen bra! Innan har jag alltid gjort felet att jag kanske köpt ett par billigare jeans, som passat perfekt i provrummet, men som sedan har blivit sladdriga och fula och gått sönder. Så jag tänkte att det är bättre att köpa ett par jeans som man nästan inte kan stänga. Eller asså det går ju att stänga dom, men man får kämpa lite!  Och som är av dyrare kvalitet, för då kan jag säkert ha dom ett par år. I högstadiet hade jag Lee jeans, och dom höll verkligen sin kvalitet, i alla fall tills jag råkade torktumla dom fina jeansen så att jag inte kunde ha dom mer! Fan vad arg jag var! haha!
I vilket fall som helst så är jag väldigt nöjd med mitt köp! =)

Nu har jag jobbat i fyra dagar i streck så jag är ledig imorgon. Det ska bli vääldigt skönt faktiskt! Jag ska ha sovmorgon och gotta mig med mina tv-serier! =D
Ni kan förstå att min lycka var gjord när jag fick ett sms förra lördagen av min syster då hon skrev: Du kan få mina OC och One tree hill säsonger (båda i 1a och 2a köpboxarna)!! Dom tog tydligen för mycket plats i hennes hylla, och så ser hon inte på dom längre. Jag kommer nog dock aldrig att växa ifrån dom.
På tal om Tv-serier så kollade jag på Andra Avenyn med mamma förrut, och hon gillade det! Jag har följt det sedan starten. Det är väl inte världens bästa serie direkt, men man fastnar ändå!

Nu ska jag nog ta och ladda ner senaste avsnittet av One Tree Hill som jag kan kolla på imorgon när jag är ledig! =)
Wiee!

Sov så gott!

/Carro


Fikadag!

Hejsan!
Nu kände jag att det var dags för en liten uppdatering. Nu är jag hemma hos Nils och tar det lugnt. Nils åkte till jobbet för en timma sedan ungefär, så nu är jag själv i lägenheten. Jag har varit duktig, och vikt tvätt och plockat in diskmaskinen likt en liten housewife... Så älskling blir nog glad när han kommer hem! =)
Idag ska jag fika med My och Gabriella, det ska bli väldigt kul! Det är alltid trevligt att fika med tjejerna, och nu var det så himla längesen jag träffade Gabbe så det ska bli roligt! 
Ikväll har tydligen 2:orna på Ny Musik konsert, så jag och My funderar på att följa med Gabriella och kolla på konserten och hälsa på.
Helt konstigt att det snart gått ett år sedan vi tog studenten och slutade på Ny Musik. Det känns ju som att man gick där igår typ.. haha
Vi hade så otroligt kul där under dom tre åren vi gick där, så det är tur att man iaf kan komma och hälsa på ibland! =)

Nu ska jag gå och äta lite frukost!
Ha en trevlig dag!

/Carro

RSS 2.0