Personlig Träning

Hejsan!
Idag träffade jag min PT och det var väldigt kul! Var lite nervös innan, för visste inte riktigt vad jag skulle göra. Vi pratade om vad jag vill uppnå och mina matvanor å så. Jag är ju som ni säkert alla vet en riktig gottegris, och en lat sådan! Haha! Så nu har jag äntligen tagit tag i mitt lata arsle och ska göra något åt saken.
Jag vill bygga upp min kropp så att den blir starkare! Känner mig så himla trött hela tiden och sen så hjälper ju inte det att man äter massa onyttigheter samtidigt som man bara är en tvslappare. Nä nu får jag skärpa mig! :)
Jag kollade upp hur mycket  jag väger och hur mycket fett jag har i min kropp. Jag väger 58 kg och då har jag en fettsamling på 28%.
Det var tydligen för mycket! Hahaha! Hon sa det min PT att jag är ju jättesmal, men att man ska ligga på ca
20-30%, Och i och med att jag inte har mycket muskler så är 28% för mycket.
Hon ville dock påpeka att jag inte behöver gå ner i vikt, vilket det kan låta som. Men att vi ska bygga upp mina muskler! :)
Ska bli riktigt intressant att se hur det har förändras sen när man kollar efter att jag har tränat ett tag!

Det började bra, min tränare var jättetrevlig och duktig, och hon visade alla övningar som är bra till just min kropp, och vi gick ut ganska hårt direkt. Jag klarade det bra, men när jag skulle på Cross trainern i 5 minuter höll jag på att dö. 5 MINUTER! Fatta vad otränad jag är! Kan nu riktigt tänka mig in i hur det är för dom på Biggest Looser, dom har ju ändå massa kilo att bära på samtidigt!! 
När hon sa att det var 2 minuter kvar så kände jag att jag ville sluta, men stolt som jag är och envis som bara den så slutade jag inte. Vilket resulterade i att jag blev helt svimfärdig efteråt! 
Jag kunde inte slutföra alla övningar för att jag blev så yr! Blev svårt att andas, det blev helt vitt och hörseln blev sämre? Så jag var nog nära på att svimma, då är det illa! Wtf liksom?! 
Men förutom detta så var det roligt! :)

Jag fick lite mer tips om att förbättra mina matvanor! 
Hon tycker att när jag tex börjar kl tolv, så ska jag gå upp tidigt och äta frukost kanske passa på att träna, äta ett riktigt varmt mål innan jag börjar jobba. Så att jag sen ca 3-4 timmar senare äter varm lunch igen. 
Och att jag sen när jag har en 15 min rast ska ta en proteinshake och frukt så att jag håller sötsuget borta. 
Jag sa nämligen det att det ofta blir att man slänger i sig något onyttigt och snabbt. Och det ska det bli ändring på!

Tips på andra mellanmål hon gav mig var:
Keso med frukt. 
Grovt bröd med kokt/stekt ägg
Äggröra
Omelett

Jag har alltid tänkt att det är onyttigt med stekt ägg, men det är tydligen fel. Alla typer av ägg är nyttigt! :) 
Tur att man gillar ägg då! 

Träningsvärken imorgon kommer nog att vara ett faktum! För som sagt, kunde ju inte slutföra träningen och strechningen eftersom jag höll på att svimma/spy. Haha!
Så nästa gång ska jag äta riktigt bra och ta det lite lugnare! Änsålänge! ;)

Godnatt!
/C
 

Ny låt!

Hejsan!
I fredags var jag hemma på en snabbvisit hemma hos mamma och pappa och satt och plinkade på vårat gamla ostämda Yamaha piano. Jag har sedan i somras plinkat på en melodi, som jag nu gjorde klart till en hel låt! Med text och allt! Jag brukar mest bara göra musik, och fastna vid texten, för att jag mest gör låtar med engelsktext. Men jag tycker ofta det är svårt att sätta ord på musiken, men denna gången lyckades jag!
Jag antar att jag varit väldigt inspirerad av hur nästa år kommer att bli, förhoppningsvis...
Det är nämligen så att jag ska söka mig till Musicians Institute i L.A nästa år! Jag kommer försöka att spara så mycket pengar det bara går, med min nuvarande minilön som min lägenhet och alla andra räkningar slukar...
Planen är just nu att jag ska börja i oktober nästa år i såfall! :) Shit vad läskigt!!

Hur som helst!
Det här är en låt som handlar om att följa sina drömmar! (Klyschigt, men det är ju sånt som blir hitar! ;)

P.S För er som inte vet, så gick det jättebra på HM! Har redan bokat upp mig på massa pass nu- november! Sen så får man se hur många man får! :)

Hoppas ni gillar låten! Ni får gärna komma med respons!

Ha det gott mina vänner! :)

KRAM

/C

 

Blev lite snett filmat, men det är musiken som är viktigast ändå så!
Kommer nog bara ha uppe klippet i några dagar!


Uppdatering!

Hello!
Jag har varit dålig på att uppdatera på senaste, har helt enkelt inte orkat!

Hela helgen spenderades hemma hos Ida! Det var nämligen som så att jag sjöng på Anna och Fredriks bröllop och lilla Nicolinas dop! :)
Det gick bra! Var lite nervös som vanligt, men jag börjar bli bättre på att hantera nervositeten! Det var många som kom fram efteråt och tyckte att det var så fint när jag sjöng, så det var roligt att höra! Man växer alltid några centimeter då! ;)
Bröllopet var fantastiskt vackert! Känslosam som jag är blev jag helt tårögd när jag såg först Idas pappa bära in Nikolina, och då Anna Fredrik, Ida och Bestmannen gick in till Orkesterns bröllopsmarch!
Fick koncentrera mig något ordentligt för att inte börja gråta, tänkte hela tiden
-Gråt inte jag ska sjunga snaart!!

Ida märkte tydligen detta! Haha! :)
Därefter blev det mingel, sedan mat och lite lekar! En mycket trevlig dag! :)

Söndagen spenderades hemma i mjukisbyxor! Lite senare på eftermiddagen kom min Nils hit och då hade vi myssöndag! :)

Idag har det varit sjuuuukt lugnt på jobbet! Vilket har gjort så att man har hunnit med sådant som man aldrig hinner annars! Jag har hunnit förbereda inför den 24-25 september! Då ska det nämligen vara ett Event i femmanhuset då vi Yves Rocher, Kicks och Panache ska stå vid ingången till Femman och göra reklam för oss! Vi får även besök av en kändis, vilket då blir Ebba Von Sydow, som ska hålla i en tävling då man kan vinna ett presentkort på 5000kr och en shoppingdag med Ebba! Så kom dit å tävla vettja! :)

Det har bidragit till att jag idag har fixat i ordning ca 80 Goodie Bags! :) Konstigt att man kan bli så trött när man bara står still på samma plats! Hehe! Detta tog typ tre timmar!! Tänk vad fort 80 påsar går liksom, suck! Synd att det inte går lika fort att göra dom!

Imorgon ska jag på utbildning på HM!
Håll tummarna för mig! :)

Nu ska jag tanka ner säsongs premiären av Gossip Girl!
Vi hörs! :)

XOXO
/C



Vet inte om jag får lägga upp bilder från bröllopet så jag lägger upp bilder på Ida istället! Det tror jag att jag får! ;)


Söta söta Ida!




Du är vacker som en dag Ida!! :)

Ny hårfärg!



Så här blev mitt hår i måndags! Väldigt ovant, men jag gillart! :)


Ni glömmer väl inte Idol kl 20.00?
Ikväll är det nämligen Göteborg!!
Är lite nervös, tänk om mitt klipp kommer i tv? :) Jag och Lina lär ju synas iaf! Det var ju kameror ÖVERALLT!
Hittade en bild från första auditondagen, man ser lina bärandes på keyboarden där i mitten! :)

Idol, just love it!!

/C


Jag drabbades av någon slags minnesförlust...

dsc01048 (MMS)

Jag drabbades av någon slags minnesförlust när jag fyllde år nä tappade bort ett presentkort på ikea och Nils presentkort på en massage för oss. Och jag var helt säker på att jag råkat slänga dom, för hade kollat överallt. Trodde jag iallafall! Idag hittade jag dom högst upp i ett skåp där jag har värktabletter medmer! :-D Så glad!! Blev orolig för mig själv ett tag att jag gick och slängde saker utan att tänka på det! :-P Nu är det dags för jobb! Vi hörs! /C


Äntligen har jag tagit tag i mitt lata ars...

dsc01047 (MMS)

Äntligen har jag tagit tag i mitt lata arsle och skaffat mig ett träningskort! På boka personlig tränare, hoppas att kunna få en tills på måndag! Jag måste göra detta ordentligt denna gången för att fortsätta!:-) Känner mig pepp!! :-D /C


RSS 2.0