Idol 2011

Hejsan!
Idol gick väl inte riktigt som jag hade tänkt mig! Jag som hade förberett mig så bra fick total blackout!
Dont look back in anger kändes inte helt hundra, rösten var okej men gitarren kändes konstig. Tonerna klingade inte ut som jag riktigt ville, och handen var stel. Dessa nerver!!
Jag hade oturen- får jag väl då säga. Att hamna hos samma jurykille som förra året som då tyckte om mig mycket. Så först när jag såg att det var han som jag skulle sjunga för tänkte jag- YES!

Men jag kände någonstans mitt i låten att fan! Det blev inte bra detta! Men han gav mig ett leende när jag sjöng men avbröt mig innan typ det bästa i låten kom. (Skulle börjat med andra versen direkt! vet jag nu!)
Så frågade han om jag kunde sjunga något akapella, då sa jag att jag skulle sjunga en egen låt, men det ville dom inte höra...
Så hade jag innan bestämt mig för att ville dom ha en upptempo låt så skulle jag sjunga Rehab, annars Someone like you om dom ville ha mer power.

Nä då frågade jag inte ens vad han ville ha för genre utan...
-Vill du höra Rehab eller Mercy? (!?!?!)
Mercy hade jag bestämt mig för att iiiiiiiiinte sjunga eftersom det är mkt pauser i och den kändes lite sådär.

Men självklart ville han höra Mercy, och ja.. det blev svajigt i tempot å nä. Jag var inte nöjd helt enkelt.

Så sa han
- Jag gillar ju dig, det gjorde jag förra året också. Du har hela kittet, du sjunger bra och spelar fint. Men jag tror att det blir samma sak som förra året. Jag hade velat ha större utveckling.

MEN JAG HAR UTVECKLATS SÅ MYCKET! Jag var otroligt bitter på mig själv att jag inte kunde få fram det som jag hade övat på. Det som gjorde min dag var självklart att jag hade My Ida och Lina där med mig. Men även två tjejer som kom fram och tyckte att jag var jättebra,
- Asså du kommer ju typ vinna?! Du är grym och vi kommer att rösta på dig när du är på tv!!

Haha jag blev helt chockad! Så himla söta var dom! :) Synd att jag inte kunde sjunga så som dom hörde mig när jag väl var i juryrummet.

Nä, jag känner mig inte klar med idol 2011. Sista chansen kanske?

Jag ger mig inte iallafall, kan detta vara ett sista chansen klipp?
Min egna låt Am I Wrong Am I Right


Jag tror fan att jag hade gått vidare om jag sjungit denna direkt...


Min auditionlåt! :)

När jag var hemma igår så repade jag som sagt in Am I Wrong Am I Right, här är första versionen av studiomusiken som inte blivit klar Och här är den i akustisk version! :) Enyoy!!

Snart kommer mamma hit! Det blir mysigt!
Ha en bra fredag!

/C

Övning ger färdighet!Jag gick precis in på Laila Bagges blogg (som bilden förövrigt tillhör!)
Passande nog så hade hon lagt upp en bild på hela juryn från första auditiondagen i Linköping.
Jag är nämligen hemma och övar på mina auditionlåtar, men kan inte öva för mkt för måste vila rösten och få förkylningen att gå bort tills på lördag!
Jag har filmat mig när jag repar, så att jag ska öva uttryck osv. Och nu har jag denna bilden framför mig på datorn som jag står och sjunger för!
Skitbra! :D

Nu ger jag mig fan på att lyckas denna gången!
Det är inte många dagar kvar nu! :D
Kom gärna med låtförslag!

Som det ser ut så ska jag sjunga Oasis- Don't look back in anger som förstahands låt.
Andra låten som är lite mer power i refrängen har jag övat in Adele's- Someone like You
Upptempo låtar har jag, Amy Winehouse- Rehab, Michael Jackson- The way you make me feel, och Duffy- Mercy
Rock, Kiss- Heavens on fire eller AC/DC- Shook me all night long

Vilka röstar ni på?

Kanske får göra ett medley helt enkelt! :DBörjade repa på Someone like you idag på gitarr!

Rött Läppstift

Hej!

I torsdags kollade jag och Gabriella på filmen Burlesque och då blev jag lite inspirerad av Christina Aguileras röda läppar. Eftersom det närmar sig Idolaudition har jag haft styling i huvvet den senaste veckan.
Förra året, var jag dessvärre sjuk på min audition och gjorde inte så bra ifrån mig som jag kan, men juryn klagade aldrig på min förkylda röst, utan dom tyckte att det var mitt framträdande som hade brister, jag såg för osäker ut.
Jag har verkligen tagit in deras ord och jobbat för att det ska bli ett bättre framträdande denna gången. Och när jag minns tillbaka så förstår jag att jag nog såg för mesig ut. Med mitt långa gyllenblonda lockiga hår, klänning och en liten jacka över, det var ju bara glorian som saknades? Haha!

Iår har jag verkligen tänkt igenom min outfit, och satsar på en coolare stil! :)
Det blir linnet som jag visade i förra inlägget, svarta byxor, vita converse, skinnjacka, uppsatt hår, (Tror jag!) sotade ögon och sist men inte minst Röda läppar!
Det ger ett starkt intryck, och det funkar som en mask för mig! Jag känner med en gång att jag får mer självförtroende och färgen gör så att man blir mer ihågkommen tror jag!


Såhär har jag tänkt mig! :)

En vecka kvar till Idolaudition och nu har...

img_0883 (MMS)

En vecka kvar till Idolaudition och nu har jag min outfit klar! Passande text, eller hur? :)  Ha en trevlig helg! /C


RSS 2.0