Jobb och hårfunderingar

Hello!
Nu har jag alltså lämnat tonåren och är hela 20 år! Jisses vad tiden har gått fort! Jag hoppas och tror att det kommer massa roliga år framöver! :)

Idag kände jag mig bra igen, så jag jobbade från 12-18. Det har minst sagt varit en intensiv dag, som har gått väldigt fort! För att jag har stått i kassan non stop förrutom min kvarts rast.. Så ja, jag var ganska mosig i huvudet när jag slutade.
Jag hoppas att jag kan somna någorlunda  i tid ikväll, för det har blivit ändring på schemat så imorgon börjar jag  kl 8. Så det blir en tidig uppgång imorgon... Gäsp...
Hur somhelst så slutar jag kl 16 så det är faktiskt väldigt gött! Då har man hela dagen kvar sen.

Jag ska nog gå runt i stan lite när jag slutat och kika, och vänta tills Nils slutat jobbet. Ska sova hos honom imorgon, så det blir mysigt! :)

Jag har nu även beställt tid för klipp & sling på salong Ansa som jag har hört ska vara bra.. Nu vet jag dock inte hur jag vill ha mitt hår, så får väl se hur det blir. Förhoppningsvis kommer jag bara att klippa topparna, eventuellt klippa upp håret och fortsätta att ha det ljust. Så går jag nog mot mörkare nyanser till hösten istället.. Men som sagt, har inte bestämt mig helt, så vi får se hur det blir! :)

Ha en trevlig kväll!
:)

Uppdatering!

Hejsan! Nu var det ett tag sedan man skrev här på bloggen, och jag märker att jag inte är den enda som har hållit mig borta från datorn när det har varit så soligt!  :)

Gud vilket underbart sommarväder vi har haft dom senaste dagarna! Helt underbart!! Nu har man ju till och med tagit årets första dopp!
Jag, My och Lina åkte till Fiskebäck i fredags och var framme vid stranden vid tio tiden, och sen kom även Kimia!  Vi  stannade  till klockan fem. Så det blev en heel del sol och bad! Havet var för övrigt SVINKALLT med sina 17grader. Man kan ju säga att det var ganska så avsvalkande! ;)
Hur som helst så låg vi och schtekte hela dagen, och man var ganska tung i huvudet efter en hel dag i solen. Och lite bränd såklart...
Efter stranden åkte jag My och Emil hem till Nils där vi bjöds på middag och sedan kollade Sverige matchen. Fasen att dom förlorade, det var jädrigt starkt att komma tillbaka efter 3-0... Men men!
Sen åkte vi och hyrde film och köpte massa godis och chips! Mums!
Vi tittade på Bedtime stories, som faktiskt var ganska bra och rolig! Dock så var jag så jäääävla trött efter stranden (tänkte jag eftersom jag nog borde ha druckit mer och varit i den obefintliga skuggan) Jag till och med slumrade till mitt i filmen och såg förjävlig ut helt rödsprängda ögon, men tänkte väl inte mer på det eftersom jag har varit allergisk hela veckan.
Hur som helst så var det en trevlig dag! :)

På lördagen ställde jag klockan på elva, för att jag och Nils skulle komma upp tidigt och hinna handla innan vi skulle åka hem till mig. Jag skulle nämligen haft kalas i lördags, då min bror var hemma och hälsade på och min syster och barnen skulle komma.
Meeeen när jag vaknade på lördagsmorgonen så liksom kröp det i benen, dom kändes helt rastlösa. Och sen när jag gick upp kändes det som om jag skulle svimma, jätteläskigt, så då la jag mig i sängen igen. Sen när jag gjorde ett andra försök att gå upp och ut i köket kände jag mig så matt! Jag frös i Nils kök, alltså jag FRÖS i denna värmen. Och det var en jävla ansträngning att bara gå över golvet. Så tänkte jag fortfarande att det kanske var solsting, eller vätskebrist, så jag drack lite och åt av fruktsalladen som Nils gjorde iordning. Men det värkte i hela kroppen och jag orkade knappt hålla mig uppe, så jag tog tempen. Och det visade sig att jag hade ganska hög feber!

SÅ JÄKLA TYPISKT!! :( Jag blev hur besviken som helst, för hade sett fram emot att fira min födelsedag med min familj och Nils. Så går jag och blir sjuk!
Jag började typ gråta, haha! Och kände mig jätteynklig.
För jag mådde så dåligt och var såå besviken ,så Nils tyckte så synd om mig så jag fick min födelsedags present av honom. Säsong 4 av One Tree Hill! Tack min fina pojkvän! <3

Så vid tre tiden var jag hemma igen, och jag, mamma, pappa och Johan hade lite firande frammåt dagen ändå. Fick mina presenter då, så det känns ju typ som att jag fyllde år igår.

Idag känner jag mig bättre, men är fortfarande väldigt matt och har ont i magen!  Dumma sommarvirus! :(


Imorgon fyller jag i alla fall 20 år! :) Tjohoo!
Och på fredag ska det firas med tjejerna, så jag hoppas att jag är helt återställd då! :)

Hoppas ni har haft det härligt i sommar vädret!
Kram!

Allergi fanskap!

Ja nu sitter jag här och mina ögon är rödsprängda! Jag var nyss och tvättade av mig mitt smink, och vid minsta pill i ögat så börjar dom klia något fruktansvärt! Och min näsa ska vi inte tala om! Jag blir helt igentäppt och nyser som en galning på dagarna! Uscha! Det är inte kul! :/ Speciellt inte när man står i kassan.. Typ-- ATCSHOOOOOOOOOO , ursäkta mig jag är inte förkyld, jag är ALLERGISK! 
Det känns inte som om det hjälper med clarityn heller, fast som mamma sa, om jag inte hade tagit dom hade det säkert varit ÄNNU värre.
Jag ska gå till vårdscentralen någon dag då jag är ledig tänkte jag, för att ta lite allergitester och se vad det är jag inte tål.

Idag på jobbet var det ganska lugnt faktiskt! I alla fall på dagen, förmiddagen. Det blev mer lite senare. Och seriöst jag förstår inte varför folk är inne i butiker i sista minut för att handla?!

I det stora hela har det varit en bra dag idag!
Det kändes som om jag var utomlands när jag gick ut från jobbet och det blåste typ varma vindar! Me likey! :)

Hoppas ni har haft en trevlig dag!
Kram!





Sommar och sol!

Hur skönt är det inte att sommaren har kommit?! Underbart tycker jag ialla fall! :)
Idag har jag passat hundarna, dom har faktiskt skött sig riktigt bra idag! Dom har varit ovanligt lugna faktiskt! Och det beror på det vackra vädret, faktiskt! Något av det bästa dom vet är att ligga ute på altanen och vila sig. Och ja, det har blivit mycket sånt idag. Jag satt ute från typ klockan 12-15 och solade och läste lite. Har börjat läsa den första Twiligth boken nu. Såg ju filmen för några veckor sedan med My och Johanna, och för dom kan jag ju berätta att Bellas beteende i boken förklaras lite mer än vad det gjorde i filmen. My och Johanna satt och störde ihjäl sig på hur hon som spelade Bella såg ut hela tiden! Haha :)

Haha! Mina föräldrar tyckte att jag såg jätteblek ut i ansiktet idag. Jag ba: tack, jag har suttit på altanen i tre timmar! :P
Jaja sitt pigment kan man inte rå för, men idag hade jag faktiskt solskyddsfaktor 50 så det är nog därför jag inte ens blev röd som jag brukar.
Men å andra sidan kommer min hud inte vara så rynkig när jag blir gammal,  som kanske någon annan  som solar och får massa färg hela tiden blir!
Mohaha! ;D

Fast att bli lite brun, hade ju inte skadat! :)

Hoppas ni har haft en fin sommardag! Och kom ihåg att ta vara på dessa fina dagarna!
Kram! 


 

Mina hår tankar

En väldigt udda rubrik, men men! :) Haha!
Jag är trött på mitt hår, vet inte vad jag ska göra med det. Dock råkar jag alltid ut för detta hårtvivlet någon gång per år. Alltså, ni som känner mig vet ju att jag tycker om att färga/slinga och fixa! Men nu har jag på sistone bara velat spara mitt hår långt långt lååångt. Jag intalade mig själv att nä, jag ska inte klippa mig för mitt hår är alltid lite småslitet trots att frisören kapat topparna. Som sist gång då..

Så nu har jag inte klippt mig sedan i november, och håret  börjar bli långt, men det är fortfarande inte så långt som jag vill ha det. Men problemet är bara det att jag tycker att det börjat se så slitet ut. Jag vill ha långt hår, men jag vill att det ska bli bättre kvalitet på själva håret. Eller aa, att det ska se bättre ut. (kvaliten är ju som den är när jag har lockigt och blekt det så mycket)  Så jag funderar på att låta håret fortfarande vara blont, men lite mörkare blont, kanske lite mer guldnyanser mer än det här ljusa.
Det blir något att tänka på....

Nu ska jag inte tjata på mer om det, men kom gärna med förslag kära vänner! :)
Jag ska besöka en ny frisörsalanong när jag fått min lön, så får man se hur det blir då!
Förresten jag har börjat fundera på att bli frisör! Jag är ju så himla intresserad av just hår, och tycker att det är så roligt att förändra hårfärger å så.
Jag hade nog blivit en bra frisör eller vad tror ni?  =)





Gisele Bünchen har ett drömsvall! Hennes färgnyans är himla fin! Det är något sådan jag tänker mig när jag menar "mörkare" blont. Då är det mer guldigt än platina. Skitsnyggt!

Midsommarafton!

Igår var det Midsommarafton och det blev en ganska lugn men en trevlig sådan! :)
Först gick jag och Nils över till Jens och hans lillebror och kollade på matchen, som Sverige tyvärr förlorade med 2-1. Och sedan lagade vi till en jättegod middag. Det blev lövbiff, färskpotatis sallad och en supergod sås! :)
Lite senare på kvällen gick vi över till Nils och softade. Och senare kom både Kimia och Lina så jag var inte ensam tjej hela kvällen! Hehe! 
När hela sällskapet var här, så var det jag, Nils, Jens, Joel, Kimia och Lina.
Det blev en ganska så sen kväll, klockan var nog runt fyra när alla gick. Så man är ju lite trött idag! Hehe!

Jag hoppas att ni också hade en trevlig midsommar! :)


Godafton kära vänner!

Hellu! Idag började jag jobba 10.30 och fick skjuts ner till stan av Nils. Mycket trevligt! :) Påväg mot butiken går jag förbi femmans entren, ni vet där det alltid brukar stå ett bord med extra bra priser hos någon av butikerna. Idag var det Accents tur, och ja ni vet ju hur jag är med väskor. Det var SÅ nära att jag köpte en väska! Men jag klarade av att gå därifrån tomhänt! ;)
Väl inne på jobbet så möttes jag av en glad överraskning, Elin jobbade! :) Det är alltid lika kul att jobba med henne! Det var väldigt lugnt under förmiddagen, jag hann med att göra klart beställningen på ena sidan av butiken, vilket vi annars brukar stressa ihjäl oss med samma dag den ska skickas. Så idag fixade jag och Elin det! :)

Evelina kom in till butiken och hade lite utbildning med mig först, om hur man ska göra vid ett kampanjbyte. (Som vi ändrar typ var 2:a, 3:e vecka) Så det var bra att få veta lite mer, så att jag också kan fixa att byta kampanj!
Det är nämligen så nu att ALLA i butiken ska börja ta lika mycket ansvar, och kunna allt! Det känns toppen! :)
Elin den gullisen köpte cocacola med en kula vaniljglass till mig idag! Det var faktiskt riktigt gott!  :D Tack Elin!
Men vad kallas drycken när man beställer den? En cola med vaniljglass i tack! Haha =) Låter knasigt, men det var gott! :D
När jag kom hem möttes jag av fyra glada hundar! Ni ska se hur dom hoppar av glädje när man kommer hem! :)

Jag frågade mamma förrut om jag hade fått något papper från posten att komma och hämta OTH. Så sa hon att det inte hade kommit än, men när jag kom in i mitt rum så hade pappa lagt in ett paket på mitt skrivbord. Och där i låg säsong 3 av One tree hill! :D Yeeey!

Nu är jag ledig tills på torsdag! Och efter torsdag är jag ledig fram tills nästa onsdag! Så man kan säga att jag har lite av en semester nu! Det är ju passande för nu har Nils börjat med sin två veckors semester.
Snart är det midsommar också folk. Vad ska ni göra?

Nu ska jag kolla lite på 90210, ha en trevlig kväll! :)

/C

Jobb, kalas och lördagsmys!

Hejsan!
Idag var det dags för jobb, efter många dagars ledighet. Men det var en mjukstart, för jobbade bara 10.30-16.00 så det var skönt! Det var dessutom väldigt lugnt, inte så mycket kunder. När jag slutade klockan 16, gick jag in på Indiska för att leta present till min storasyster Malin, som fyllde 31 i tisdags. Jag hittade ett jättefint lila frukt/prydnads fat, som jag själv tyckte var väldigt fint. Och tänkte att det var ett säkert kort eftersom min syster gillar lila väldigt mycket.
Jag köpte även en fin ljuslykta! Indiska har mycket fina grejer, det är en säker presentkälla! :)

Väl hos Malin så fick vi marsipantårta och kaffe! Det var jättegott! :)
Sedan frågade Hannes (syrrans minsting) om jag kunde följa med han och Hampus ut och kolla när dom åkte sparkcykel. Och självklart så gjorde jag det! Dom åkte runt på gården några varv, och jag sprang efter! Haha! :)
Det var roligt att umgås lite med sina syskonbarn! Jag vill bli en bättre moster och träffa Hampus och Hannes oftare!
Jag stannade hos Malin till klockan sju ungefär, och sen tog jag bussen till stan och åkte vidare till Nils.

Kvällen har varit lugn! Nils bjöd mig först på en god drink/grogg med room och cola. Men det smakade vanilj så det blev som den där cocacola vanilj! Farligt gott när man inte känner av alkoholen så mycket! :P Haha!
Sedan åt vi middag och kollade på en kärlekskomedi som var på ettan, och till det blev det Ben & Jerrys glass! :)

Hoppas ni också har haft en trevlig kväll!

/C


Priscilla Ahn ny favorit!

Jag har verkligen fastnat för denna artisten! Låten Dream har gått flitigt på repeat och jag har sjungit och nynnat på den hela morgonen. Haha :)
Det är kul när man upptäcker nya artister, som verkligen berör med sin sång och musik. För musik ska kännas, eller hur? :)

Nu är det redan fredag igen, oj vad veckorna går fort! Är ledig idag igen, men imorgon är det dags för jobb igen!
Och nu är jag jättenyfiken!!  För Elin har skrivit på sin blogg  att hon har en överraskning till mig som ligger och väntar på mig! =D Yey!
Undra vad det kan vara...

Idag ska jag träffa My och Johanna! Jag ska träffa My först klockan tre, Johanna kommer nog senare för hon har jobbat idag. My ville leta efter nya leggins, och jag ska gå på cd jakt på Rocks.
Så då kanske jag kan smyga in på jobbet också! :) Hehe!

Eftersom vädret är så tråkigt idag, så föreslog jag till My att vi skulle ha filmkväll, (hoppas att Johanna är med på det) för det är ju det ultimata filmvädret i alla fall! Regn och mulet! Då kan det faktiskt vara riktigt mysigt att bunkra upp med massa gott och kolla på en  bra film.
Denna gången vill jag seTwilight! Vet inte om Johanna har sett den, men My har det inte.  Vi är antagligen dom sista på jorden som inte har sett den än! Som alla pratar om den här filmen..  Och jag vill se om den verkligen är så bra som alla säger! Jag har till och med köpt den första boken, men har inte börjat läsa än. Så jag tänkte att denna gången får jag se filmen först!


Musiktips!



Joshua Radin- I'd Rather Be With You




Musiktips!


Asså herregud vilken vacker röst den här tjejen har!! Hon heter Priscilla Ahn och jag "hittade" henne eftersom hon sjunger duett med Joshua Radin. Och jag har länge undrat vad tjejen heter, så jag sökte runt på Joshua Radin låtar så stod hennes namn. Lyssna och njut!

Jag kan även rekomendera att lyssna på Joshua Radin! Hans skiva Simple Time är jättebra! Den brukar spelas flitigt på jobbet blandannat...

På önskelistan


Innan mitt tåg gick i förmiddags så var jag inne i parfymaffären i Åhlens City och testade den här fina parfym flaskan. Jag har luktat på den några gånger. Och jag tycker verkligen om den! Den är ganska lätt, men ändå frisk och söt.

Doftnoterna är : grönt äpple, cederträ och körsbärsblomma.
Så den ska jag jag köpa! :)

Hur många parfymer är jag uppe i nu tro...


Yess!

Nu har jag beställt säsong 3 av One Tree Hill som kostar 229kr på kampanjpris!  Hur bra som helst!!

En födelsedagspresent till mig själv! :D

En regnig dag minsann!

Hello!
Vilket jäkla väder det är ute idag! Inte alls kul!
Egentligen har jag inte så mycket att skriva om idag. Jag har passat alla fyra hundar idag, dvs torkat 16 blöta tassar!
Som sagt.. Jag föredrar när det är fint väder! Varken jag eller hundarna tycker att det är speciellt kul att gå ute när det regnar. Så förrutom några snabba rastningar på gräsmattan så har jag  bara slappat i soffan heela dagen, och kollat på några avsnitt på andra säsongen av OTH. Nu har jag bara 8 avsnitt kvar! Jag brukar annars bara kolla när jag ska gå och lägga mig. Då är det kvalitetstid minsann! :) hehe

Så jag tror bestämt att jag ska kolla runt lite vad boxarna kostar. För nu vill jag ju fortsätta att kolla på säsong 3 när jag är klar med tvåan.

Haha vilken TV-serie nörd jag är! :)

Ikväll vid kl åtta ska jag åka in till stan och träffa tjejerna från jobbet. Vi ska fika/ha möte på Cafe Cappuchino. (Igen) Så det är bäst att hålla i sin handväska idag!

/C



En ledig dag med fika, Zlatan och stöld!

Hejsan! För det första vill jag säga Grattis till min storasyster Malin som fyller 31 år idag! Grattis! :D
Idag har jag som sagt varit ledig från jobbet, och hade bestämt fika träff med My, Ida och Lina. Vi satte oss på cafeet (som jag fortfarande inte vet vad det heter) vid kunsportsplatsen och beställde alla fyra räkbaguetter! Smarrigt! :)
Lina gick lite tidigare för hon skulle jobba idag. Så jag My och Ida satt och pratade lite, blandannat om vad och NÄR vi ska fira min födelsedag. Jag har inte bestämt mig än för vad jag vill göra, men det vore kul att gå ut och käka! Ni känner ju mig, jag gillar mat! ;)
Men som sagt datumet är inte bestämt, för jag jobbar egentligen på min födelsedag som är på en måndag, kanske inte är så roligt att gå ut en måndag liksom.. Jaja, det är typ tre veckor kvar så jag kommer nog på något tills dess.

När Ida sedan gick så satt jag och My kvar en stund. Så plötsligt tittar My ut genom den icke existerande fönsterutan och säger: - Titta en kändis! Nämen där går ju Zlatan!
Hahaha som om det skulle vara världens naturligaste händelse.

Och jajemän, där gick Zlatan omkring med två av sina fotbollsvänner och hade inte precis bråttom. Det roliga var att ingen verkade märka att dom strosade runt bland uteserveringen, förrutom vi då som skrattade länge åt Mys kommentar. Men cirka en minut efter verkade ett killgäng förstå att självaste Zlatan gått förbi, så jag tror faktiskt att dom gick/sprang efter.
Det var ju synd att både jag och My var så sega med våra mobiler, annars hade vi kunnat ta en paparazzi bild! ;P Hehe

Efter några minuter bestämde vi oss för att gå ifrån fiket vi också, och då märkte My att hennes handväska , var borta!
Någon jävel hade alltså tagit den, medans vi satt där.  Asså vilken jävla människa! Hur kan den personen me att göra så?
I och med att jag jobbar i en butik vet jag hur jäkla snabba tjuvarna är, det kan gå på två sekunder så är saker borta.
 Synd att våran fikadag skulle sluta så tråkigt! :(

My jag hoppas verkligen att du får ut pengar på eran hemförsäkring!
Nu ska jag kolla på Paris BFF på trean, sen blire nog Desperate Housewives!

Ha en trevlig kväll!
/C


En liten uppdatering om helgen och dagens!

Nu är jag trött efter en ganska lång dag på jobbet. Jobbade 9-19 idag, och det märks att man inte är van att ha den tiden så ofta. Idag har jag stått i kassan väldigt mycket, tror jag hade typ 90 kunder, och det är = En ganska intensiv dag, med många olika människor. 
Det är i allafall  ingen idag som har brutit ihop/ fått raseriutbrott för att våran orginalgåva från månadens erbjudande är slut. Och det är ju alltid något! ;)

Helgen har för övrigt varit bra! I fredags kväll var jag och Nils ute med My och Emil och åt middag på Linnes Kök och Bar. Det blev plankstek för deras del, och pepparstek för mig! Det var gott! :) Det är kul att gå ut och äta tycker jag! Känns lyxigt!
Det blev dock ingen lång utekväll, för jag skulle jobba dagen efter så jag och Nils fick skjuts hem av Mysan och Emil, vilket var väldigt snällt! Mina fötter gjorde så jävla ont efter mina nya sandaler!! Jag hade fått blåsor under stortårna(!) Aj säger jag bara.. Vilket även resluterade i att jag fick låna Nils mammas skor på lördagen. Men nu mår mina fötter bra igen! :)
Gå in på Elins blogg och läs om våran kaotiska lördag i butiken! ;)

När jag kom hem från jobbet i lördags hade Nils middagen serverad! Och oj vad gott det var! :D Han hade gjort en jättegod pastarätt! Hur lyxigt som helst att bli serverad mat direkt när man kommer hem! Min älskling är en riktig gentleman! :)
Till middagen drack jag ett glas vin, och sedan en 3,5a och efter det  kände mig typ berusad! Haha!  Lättpåverkad eller vad? Jag har inte druckit alkohol på ett halvår typ. Så kroppen kanske fick en chock?
Vi kollade på matchen hemma hos Nils, och sen gick vi vidare till Manne där resten av folket var.
Det blev lite ölspel, och sen knatade jag och Nils hem.

I söndags var jag ledig från jobbet, och det innebar sovmorgon och massa mys!
Så himla gött att vara ledig ibland! :)

Hoppas att ni har haft en bra helg ni också!
/C


En ledig dag

Hejsan! Vart tog den härliga värmen vägen?

Idag är jag ledig från jobbet! Faktiskt väldigt skönt! Jag har jobbat 6 dagar i streck nu så, då känns det bra med en ledig dag! :)
I eftermiddag ska jag och mamma åka till Linneas studentmottagning! Linnea och hennes familj har jag känt sedan jag föddes! Så vi har följt varandra i alla år!

Herreguud vad ett år har gått fort känner jag! Det var ju inte längesedan vi i "Element NM3" tog studenten och stod och tjoade som galningar! Igår kollade jag på en liten filmsnutt ifrån studenten, min pappa skulle ta kort på klassen vid utspringet, men istället råkade filma. Tyvärr är det bara i typ 3 sekunder eller nåt. Men man minns verkligen att det var en härlig känsla att stå där på utsprings scenen och tjoa Element tjalalalalaaaaa element tjalalalalalaaaa! :)
Men nu alltså är det Linneas tur att bli uppvaktad! Det ska bli väldigt kul att få träffa henne faktiskt! Vi har inte setts sedan januari, så det är på tiden!

Hoppas att jag kommer ihåg att ta med mig kameran!
Ha en trevlig dag allihopa!
:)

P.S
Jag glömde inte kameran!



Grattis Linnea!! :)
Hoppas att du får en jätterolig kväll!  :)

Shopping!

Hejsan!
Idag köpte jag ett par nya skor! :) Eller ja, sandaler! Det har ju blivit en riktig hysteri med gladiatorsandaler, och i början visste jag inte riktigt om jag tyckte om dom eller inte. Men nu börjar jag tycka att det är snyggt, men som sagt ALLA har det, och det är ju mindre kul! Men inne på Nilsson fick jag syn på ett par sandaler som var lite annorlunda. Inte riktigt Gladiatorsandaler, men påminner lite om dom.
Jag tyckte om dom med en gång jag såg dom, så det var bara att slå till direkt!
Hade ju bara en halvtimmes lunch idag , så fick hetsa i mig maten! Men vad gör man inte för ett par nya skor? ;)

Så här ser dom ut! :)


Jag gillar den lilla sol detaljen!



Stella tycker att det är spännande med mina skor, jag misstänker att det är bäst att hålla dom högt uppe.
Hon har nämligen börjat bita mycket på saker, och jag tror att skor ligger högt på hennes bit-lista...




Igår köpte jag även detta rosa linnet på Gina Tricot för 149 kr
Det är snyggt med färger på sommaren! :)


Green Summer

Hejsan!
Idag är det redan 1:a juni, det är heelt galet vad tiden går fort! Det är nu 28 dagar kvar tills min födelsedag! :)
(En liten påminnelse till mina vänner) ;) Höhö!

Det är så underbart att sommaren är här! Jag har ju jobbat i helgen och idag, men ändå att se en klarblå himmel och känna värme i luften, Lovely! :)

Idag var det dags för kampanjbyte i butiken, och då brukar det oftast vara mycket att göra. Men idag var det faktiskt ganska lugnt!
Idag lanserade vi våran sommarserie- Green Summer! Och det är jättefina produkter som har kommit!
Nu tänkte jag presentera dom för er!

Sommarparfymen nummer 1 :)  Den luktar jäättegott!


Eau de toilette
GREEN SUMMER 175 kr


Låt dina sinnen leva upp i sommar och upptäck en doft som är fruktig och ultrafrisk.
Tänk dig en överdådig djungel där solen lockar fram syrliga fruktnoter och berusande dofter från exotiska blommor. Sommarens parfym Green Summer är en frisk och glad fläkt från naturen.

Toppnoter : grön citron, clementin, mango, apelsin
Hjärtnoter: fresia, cyklamen, hibiskus, nektarin
Basnoter : ljust trä, hallon, mysk.

En eau de toilette med naturliga välgörande egenskaper från extrakt från ekologiskt odlad passionsblomma.



Jumbo ögonpenna
GREEN SUMMER 45 kr


Låt ögonen stå i fokus i sommar!

Vår ögonpenna är lätt täckande och perfekt för en riktigt somrig makeup.
Den har en lätt, smidig konsistens som berikats med kakaosmör. Lätt att lägga på med ett enda pennstreck. Du behöver inte vara makeup-artist!
Färgerna är pärlemorskimrande och fångar ljuset perfekt.

Fnns två härliga färger:
"Vert Bourgeon" på dagarna : en grön, mjuk nyans med pärlemorskimrande guld. Passar alla ögonfärger och ger en glittrande klar blick. Det räcker med några lätta linjer på ögonlocket för att dina ögon ska stråla.
"Aubergine Dorée" för kvällen: en violett nyans som gränsar till svart med stänk av pärlemorskimrande guld och koppar för en hemlighetsfull blick.

Låter bra va? :)



Läppglans 45 kr

Två läppglans som är särskilt framtagna för sommaren i klara färger:
- med fuktighetsbevarande babassuolja,
- med mentolextrakt som ger en frisk smak
- med en exotisk, mycket fruktig doft som är både lockande och uppfriskande.

Gloss Vert Translucide Scintillant: ger ett lätt pärlemorskimmer utan att ge färg. Naturlig glans för sexiga och skimrande läppar!
Läppglans Rouge Jelly:Läcker färg som ger lätt täckning och gör läpparna naturligt rosiga. Lägg på ett extra lager om du vill ha ett intensivt och flashigt resultat.



Mascara
GREEN SUMMER 39 kr


En mascara i litet format som är perfekt för en Green Summer-sommar: En naturlig makeup** med glanseffekt som inte kladdar.

Med aktiva växtkomponenter som passar för sommaren:
- Med blåklintsextrakt för känsliga ögon
- Med veteextrakt som skyddar ögonfransar och ögonbryn från sommarens påfrestningar
Mascara med Aloe Vera-extrakt ger naturliga skyddande egenskaper


Mini-palett hud och ögon
GREEN SUMMER 89 kr

Minipalett som går i sommarens tecken - Green Summer. En kvällsmakeup som är intensiv, sofistikerad och klar.

- Två puderögonskuggor med konstraterande nyanser för att ge maximal effekt,
- En ögonskugga Nuit Aubergine, en djup nyans som ger dig en både beslöjad och intensiv blick,
- En guldfärgad highlighter som du använder i lätta stråk för ett effektfullt resultat.

+ :Perfekt för ljumma sommarkvällar. Miniformatet med magnetstängning passar perfekt att ha med i fickan eller den lilla aftonväskan.


Doftvatten Sunny Water
GREEN SUMMER


Blunda... du kan få din drömhy med Green Summer!

Prova eau colorée pour le teint med trollhasselvatten som har en lätt konsistens och som inte täpper till porerna och inte kladdar...
En brun nyans som ger huden en naturlig solbrun nyans och ger huden lyster tack vare guldskimrande pärlemor (om du väljer den variant som innehåller pärlemor). En lätt färgton som blir precis så intensiv du vill!

+ : Välj själv hur du vill ha det: med eller utan pärlemor!



Nagellack
GREEN SUMMER 19 kr


Låt din lust styra i sommar och lek med kontrasterna med två nagellack i två uttrycksfulla färger!

Välj Vert-Noir : Sommarens nyans! Med intensiv och elegant glanseffekt.
Våga leka med lacket på fingernaglarna, eller lacka tånaglarna som en äkta fashionista.

Välj Rouge Jelly: Muntra sprakande färger. Rouge Jelly är din nyans!
Lek med den i ett lätt och fruktigt lager eller lägg på två lager om du vill ha en mer intensiv och glamorös effekt!


Duo-kajal
GREEN SUMMER 35 kr


Två nyanser i samma penna

Det perfekta komplementet till ögonpennor för att ge dig en intensiv, markerad blick:
2 matta, mycket intensiva nyanser, en Vert-Noir och en Violet Électrique som kontrast mot ögonpennor med pärlemoreffekt och mycket ljusa nyanser.
Pennan är mjuk och lätt att använda. Den är berikad med kakaosmör och går lätt att applicera snabbt, precist och bekvämt.


Trio solpuder
GREEN SUMMER 99 kr


En strålande, jämn naturlig solbränna som blir så intensiv som du önskar före, under och efter sommaren. Upptäck färgerna i Green Summer.
Tre nyanser att blanda efter din hudtyp och efter vilken nivå du vill ha på solbrännan.
Lätt att använda med en borste - pudret lägger sig jämnt.
Den här bronzern är berikad med Aloe Vera och har en exotisk, stimulerande doft!
Ny förpackning som öppnas automatiskt så att du alltid har den till hands om du behöver bättra på under dagen.



Duschschampo Fleur de Passion
GREEN SUMMER 19 kr

Unna dig en dusch med energigivande friskhet med den här fruktiga Green Summer-duschtvålen för kroppen och håret.
Tänk dig en rik, frodig grönska i ett exotiskt klimat. Förlora dig i blomdoft som stiger dig åt huvudet och tropiska, saftiga frukter...
Duschcrème berikad med passionsblomma och trollhasselvatten och dess friska konsistens tvättar milt kropp och hår.

Duschschampo Fleur de Passion innehåller naturliga välgörande extrakt från ekologisk passionsblomma och trollhassel

+ : Praktisk formula; duchcrème och schampo i ett.


Hitta mer produkter från Yves Rocher HÄR

Alla bilder och text lånat av Yves Rocher.se

:)


RSS 2.0