2009 goes 2010

Då var det alltså sista dagen på 2009. Och jag måste säga att detta året har gått otroligt snabbt! Men det babblar jag ju om alltid... Haha!
Detta var året då jag kom ut i arbetslivet, har om en vecka jobbat på Yves Rocher i ett år, helt sick! Jag har träffat nya underbara människor, och viktigast av allt! Jag har blivit gudmor till världens finaste Milo! <3

Nyårsafton, ja var ska man säga om det. Det är dagen då man har ett helt nytt år framför sig. Ett år av nya möjligheter och händelser som vi inte vet något om. Det är lite läskigt, men också väldigt spännande! Jag menar för ett år sedan visste vi ju inte att My skulle bli mamma, och nu har hon världens finaste son! :)

Jag undrar vad jag kommer göra detta året, jag har ingen aning! Jag vet inte om jag kommer att hamna i Stockholm detta året, har börjat fundera på om det kanske får vänta ett år eller två. Jag vill självklart jobba i studio och allt sånt, men utbildningen är så j*vla dyr, och tänk om jag inte kommer att tycka att det är roligt med allt tekniskt? Mina funderingar har istället gått till Billströmska- Igen. Haha!
Jag sökte ju dit i trean på gymnasiet, men gick aldrig dit. Och detta året glömde jag av att söka? (Smart)
Så för några dagar sedan gick jag in på hemsidan och läste om utbildningen, och det låter så himla roligt! Som Ny Musik fast att man bor där! :)
Så vi får se vad som händer!
Jag tror på ödet, och att allting har sin mening!
Så vi får se vad ödet har tänkt ut!

Tills dess, vi ses 2010!

GOTT NYTT ÅR!!
pussåkram

Frillan!

Före



Efter


Den här bilden blev lite ljus..
Min kamera är konstig! Är iallafall  lite blondare nu, men det är ändå lite bruna slingor kvar.
Hade nog egentligen velat ta bort dom med, men det får väl bli nästa gång... :)



Idag slank detta ner i posten! :D
Love it!



En dag på stan

Hellu!
Idag hade jag en tid hos frisören kl 14, men kom på imorse på- i mitt halvvakna tillstånd att det är nyårsafton om två dagar och att jag inte har hunnit köpa någon klänning (Tradition att köpa ny klänning vadje år!) och inte heller varit på Systemet. Så jag gick upp och gjorde i ordning mig så att jag kunde ta ett tidigare tåg, och i lugn och ro kunna gå och göra mina nyårsärenden.
Efter att gått runt i några affärer och känt mig lite småstressad eftersom jag inte hittade några fina klänningar i min storlek. Så jag gick till systemet istället. (haha)
Det var faktiskt första gången jag var alldeles själv där inne och handlade! Jag klarade mig galant, även fast mitt ID kort inte ser ut som mig. Men han i kassan kommenterade det inte, som annars dom flesta vakter brukar kolla skeptiskt på.
Efter systemet vandrade jag till Chelsea, där jag handlade min klänning förra året. Det är lite fjortisstämpel över stället, men jag lyckades hitta en sjukt fin klänning där i år igen! Det blev dock lite knivigt, då jag råkade göra sönder den första klänningen jag testade.. Jag tog på mig klänningen åt fel håll, alltså istället för att dra den över huvudet så tog jag benen i och drog den upp:
krasch: Dragkedjan sprack!
Då tänkte jag: Hm, okej ska jag säga att den gick sönder eller inte?
Då jag är typ världens mest ärliga människa så sa jag som det var att den gick sönder när jag testade den, och då sa hon som jobbade där, att man måste tänka på att ta en sån klänning över huvudet (hon såg nog hur jag gjorde när jag tog på mig den) Och då frågade jag om jag var tvungen att betala den, men det slapp jag som tur var! Men när jag skulle betala min nyårsklänning så bad jag om ursäkt en gång till, och då sa hon att jag nog är den mest ärliga människan, och att hon var väldigt tacksam över att jag berättade att den gick sönder.
Så vänner, man vinner på att vara ärlig!

Det blev istället en glamoruös svart klänning! Den är axelbandslös, sitter tajt uppe vid bysten och midjan och sen är kjolen ganska puffig. Den är liksom veckad! Så jäkla snygg!
Det är en sån klänning som man nästan ser för uppklädd i, men det skiter jag i! :)
Eftersom mina nyaste skor blev stulna då jag glömde dom på tåget i onsdags så var jag ju självklart tvungen att köpa nya festskor. Det blev ett par svarta stilrena pumps!
Är sjukt nöjd med mitt köp idag! :)

Jag är också jättenöjd med mitt hår! Det får bli en bild imorgon, för kameran är lite konstig, så det blir inte rätt bild.
Nu är jag iallafall blond igen! Gjorde först ljusa slingor och sen en toning på det, så att det blev kallare! Innan var det ju mycket guldiga nyanser, som nu har tonats ner.
Det blev finemang! :)

Ja, det blev ett längre inlägg idag!
Jojuste, min frisör sa efter ett tag att hon kom på vem jag var lik!
Sångerskan Taylor Swift!

Ja vad säger ni? Lika som bär?


Håret är ju ganska likt iaf...


In i vardagen igen! :)

Ja, nu när julen är över är det som vanligt igen! INGEN JULMUSIK! :D
Missförstå mig inte, jag älskar julmusik, men eftersom att vi har haft typ 3 skivor som har gått på repeat hela december så är jag något trött på Carola och Peter Jöback och Santa Babylåtarna...
Dock kändes det jäkla segt att jobba idag, man har liksom kommit in i en ojämn jobbrytm. Det är känns alltid lite extra jobbigt att gå tillbaka till jobbet när man varit ledig i några dagar. Idag var en sån dag. Jag vaknade nog med fel inställning, för när klockan var åtta, så tänkte jag: Okej jag kommer hem om 13 timmar...
Så shame on me, så får man inte tänka!
Hur som helst så är jag ledig imorgon igen och det känns så jäkla gött! En mjukstart helt enkelt! :)

Hittade Imogen Heap – Hide & Seek 2 på Spotify! My här hör man dom "gömda" stämmorna i Hide And Seek!! Hon är för jävla bra!!... Men vi är jävligt bra vi med! Älskar våran version av låten! :)

Imorgon ska jag till frisören igen! Love it! Hoppas att det blir bra bara...
Ni får se kort imorgon! :)
puss och godnatt!


Juldagar

Den 23:e december:
Sista arbetsdagen innan julfirandet. Denna dagen behövde vi inte ha några arbetskläder, utan vi var istället julfina i rött och svart med sotade ögon.


Jag och söta Vanessa! :)




Det kändes faktiskt roligt att ha fina kläder på sig! Man fick liksom mer julstämning då!
Jag tycker att vi verkligen förtjänade att få vara lite uppklädda efter att ha stressat som galningar i julruschen.
Den suddiga bilden ovan, beskriver ganska bra hur man kände sig när köerna ringlade sig i vår lilla butik! :)

Julafton


Max mitt hjärta säger GOD JUL!


På julafton var jag, mamma pappa och Johan hemma hos min syster Malin och hennes familj. Det var en mysig kväll med massa god julmat, gott sällskap och fina julklappar!
Visste ni att det fanns en lärobok i Cubase? Jag hade ingen aning om det! Jag fick alltså Cubase 5 av min bror och en tillbehörande lärobok, PÅ SVENSKA! :D Jag blev överlycklig, eftersom alla manualer är på engelska, och detta är alltså en pedagogisk bok, som går igenom allt steg för steg!
Numera kan jag också platta och locka mitt hår utan att det ska ta hundra år! Mycket bra! :)
Både juldagen och Annandagen (förutom 3timmars arbete) har varit riktiga slappar dagar, så himla skönt!! Kände verkligen att jag behövde varva ner litegrann.
Juldagarna har gått väldigt fort! Men det gör dom ju alltid!
Denna julen har varit lugn och skön, precis som den ska vara! Nu är Nyårsafton det nästa att se fram emot, jag vet inte än vad jag ska göra.
Så vänner, vad händer på Nyårsafton? Någon som har några planer?


/C


Sex And The City 2


Jag längtar!
Tjejer, premiären i maj? Vad sägs om det och cosmos? ;D

Uppesittarkväll!

Ja då var det redan den 23:e december! :) Jag säger det igen, det är gaalet vad december har gått fort!
Idag var vi lite extra fina på jobbet! Vi slapp våra vita "läkarrockar" och hade finkläder, sotade ögon och röda läppar. Vi tog lite kort nu när alla var så fina, men kan tyvärr inte lägga upp dom på den här datorn, så dom får komma upp lite senare.

Ikväll har jag mamma pappa och Johan spelat Bingolottos uppesittarkväll, som vi alltid gör! Jag vann dock inte, men var ett nummer ifrån en resa och jackpott vinsten, attans! Om jag hade vunnit jackpott hade min utbildning varit betald! ;) Hehe! Hur som helst var det mysigt att spela!

Så om 5 minuter är det Julafton!
God Jul allihop! :)
puss!


En liten trudelutt!

Ikväll bjuder jag på en liten trudelutt!
Jag har fått denna låten på hjärnan!! Och då spelar jag den om och om igen! Hehe :)
En himla fin låt av Katy Perry! :)




Fjärde advent

Hejsan!
Då var det fjärde advent och endast fyra dagar kvar till julafton! Det känns väldigt bra att alla julklappar är klara! Det är jobbigt i stan nu, galet mycket folk som armbågar sig förbi.. Jag kan ju berätta att hela våran lilla butik har varit väldigt full dom här senaste dagarna, och det blir nog inte färre folk dom här tre dagarna..
Denna veckan innan jul stänger butikerna kl 21 så, ja ni är ju välkomna att komma och handla! Dock inte lika roligt för oss som jobbar att komma hem så sent nu, men man får tänka OB OB OB!

Den här helgen har varit väldigt rolig!
I fredags hade vi julbord med jobbet på The Golden Days. Jag rekommenderar det inte! Maten var det inget fel på, men det var så DÅLIG service!! Vi hade beställt bord, och först så dröjde det innan någon ens kom och visade vart vi skulle sitta, och sen så blev vi totalt ignorerade av personalen. Vi satt säkert i en kvart och väntade på att få beställa dricka. Sen så var dom allmänt otrevliga, och gick och frågade om man var klar, så att dom kunde börja ta bort buffén, när man fortfarande satt och åt...
Så nä, det var inte det bästa stället, men vi hade trevligt ändå! :)
Vi hade bestämt oss för att ge varandra julklappar, fast att man bara skulle köpa en grej, så skulle vi lotta ut julklapparna.
Jag hade varit riktigt kreativ och köpt ett fotoalbum där det stod I Love Memories, och skrivit ut bilder på alla på jobbet när vi vart ute osv. Det blev riktigt bra!
Det blev Shideh som fick fotoalbumet, och hon blev väldigt glad så det var kul!
Jag själv fick Kärleks Té, (Det kanske en singel som mig behöver för att bli lite kärleksfull igen! ;) Haha!)
marmelader och honung. Lite mysgrejer helt enkelt! :)
Efter julbordet gick jag, Jessica, Nakita och Elin till La Sombrita som vi var på sist vi var ute.
Det var en trevlig kväll!

Igår var jag på fest hos Gustaf, där vi firade att han och Ludvig fyllt 20 år. Det var en riktigt rolig kväll! Det var så himla längesen vi i "högstadsgänget" träffades, så det var riktigt roligt att ses igen!
Det får inte dröja så länge tills vi ses nästa gång!!

Självklart glömde jag kameran! Men bilder kommer! :)
/ C



Det Bästa Teamet!








Mitt kärleksté <3 Ska uppdatera er om det funkar... ;)


Nu är årets julklappar färdiga!

Hejsan!
Idag har jag fixat julklappar! Kom på att den här onsdagen var min enda chans att hinna med allt, och det gjorde jag allt! :)
Klockan två mötte jag upp My och Milo som skulle med på min julhandling! Jag tror att jag har slagit rekord, för  klockan fyra var allt inhandlat och klart! Så fort har det nog aldrig gått! 
Det var hur som helst jättemysigt och roligt att träffa My! Och lille Milo var så snäll och låg och sov hela shoppingturen. På fredag ska jag hem till dom och hälsa på, det ska bli så himla mysigt! :)

Till julklapparna köpte jag ett fint papper och fina glansiga snören! Jag har blivit så mycket bättre på att slå in paket sedan jag började på Yves Rocher! Så här fina har mina paket aldrig blivit! Haha! :D Och bara det att jag tänker på att papper och snören måste matcha och se perfekt ut, är något jag fått från mitt jobb...
Min tomteverkstad höll på i flera timmar! Men jag tycker om att sitta länge och slå in samtidigt som jag lyssnar på julmusik! Det är en liten tradition jag har, som jag vanligtvis brukar ha dagen innan julafton. Men eftersom jag jobbar nu fram tills julafton, så fick jag göra det idag istället!

Nu börjar jag känna julstämning! :) Mysigt!






Hemma

Nu är jag hemma efter helgen hos brorsan i Stockholm! Det var en väldigt rolig helg! :)
Tjugo i tolv i fredags tog jag tåget alldeles själv till stora huvudstaden. Gud vad smidigt det är med X2000! Jag satt och läste Andreas Carlssons bok hela vägen, så det gick väldigt snabbt!
Boken är väldigt intressant och bra! Jag rekommenderar den starkt! När jag läser hans historia blir jag så jäkla inspirerad!

Ca tre timmar senare var jag framme vid Stockholm central där min bror Johan kom och mötte mig. Tidigare i veckan hade jag bestämt med SAE institute (skolan jag sökt till) att jag skulle få komma och kolla och prata med en lärare där. Så det första vi gjorde var att bege oss till SAE som förövrigt ligger jättenära där min bror bor! :)

Det var roligt att få komma och kolla på skolan! Läraren verkade väldigt trevlig! Jag började fråga om 6 månaders utbildningen som jag sökt till tidigare i veckan, men blev lite besviken över mitt val då jag insåg att det till mestadels bara handlade om själva datorprogrammet och tekniken när man har spelat in typ. Sen så var den utbildningen bara på halvtid, och utan studiemedel. Så utan ett jobb i Stockholm så är det inte kanske det smartaste valet...
Både jag och läraren märkte iallafall att det var ett års utbildningen som var mer rätt för mig. Eftersom jag vill jobba och kunna allt inom studio. Programmet som jag sökt till nu heter "Audio Engineering Program", det är en är en ganska bred utbildning vilket också är väldigt bra, eftersom man antagligen får lättare jobb.
Den är på heltid och därför studiemedel berättigad, som tur är!
Man blir något utav en ljudtekniker när man är klar, men man kan ju välja inriktningar när man kan allt liksom.  Tänk, det är ju inte många tjejer som är ljudtekniker, så nu kommer jag och ger killarna konkurrans!;)Sen så kan man läsa ett år utomlands också som ger en högre utbildning, och där låter ju New York, LA och London jäkla lockande... Haha nu ska man inte gå för långt fram, men en sak är säker! Jag kommer ju inte att nöja mig med att vara ljudtekniker, jag ska bli musikproducent innan jag är nöjd!

Några utav dom ämnena jag kommer läsa är: Ljudlära, inspelningsteknik, studioteknik, mixerbord,mikrofoner, musikproduktion,  inspelningssystem, mastering, mixning, liveljud och mycket mer! Nu valde jag ut det som jag är mest intresserad av, eftersom det är mer kopplat till musik. Man läser väldigt mkt mer ämnen, några av dom är tydligen även grafisk bildhantering, webdesign och 3D/video och det låter väl sådär i mina öron. Men det är säkert också väldigt givande! Antagligen så kommer den största delen handla om ljud i dom ämnena också.  

Sedan så berättade han även att det inte är alla som kan spela instrument själva, så då lånar dom in andra när man har inspelningsprojekt. Så det är ett jättestort plus att jag kan spela och sjunga, för då kan jag samtidigt spela in mina låtar och använda dom i projektarbeten!

Något som låter väldigt lovande är att läraren sa att, efter man har slutfört denna utbildningen kan man i princip gå in i vilken studio somhelst och kunna hur allt fungerar! :D YEY!
Kommer jag in på utbildningen så börjar jag den 7 juni, så vänner det är faktiskt ganska lång tid kvar!
Jag hoppas att jag kommer in, för det hade varit bra för mig att utvecklas inom det jag tycker om. Även att bo i en ny stad tror jag kommer vara jättebra för mig! :)

Eftersom mitt mål är att någon dag bli en framgånsrik musikproducent, så känns det faktiskt som att detta är ett bra första steg mot min stora dröm!


Stockholm

Hejsan!
Imorgon tar jag tåget till Stockholm och ska vara där hela helgen! Det ska bli mycket roligt! :)
Mamma och pappa ska också åka dit, fast lite senare under dagen. Jag ville åka upp tidigt för att hinna umgås med min bror och hans flickvän Stina lite mer. Så vi ska förhoppningsvis hinna med en tur i stan, innan jag går och hälsar på skolan som jag är intresserad av! Så det ska också bli väldigt roligt! Jag hoppas att jag får ett lika bra intryck som jag har fått nu när jag har läst om utbildningarna!

Vem vet, Stockholm kanske är min blivande stad? Iallafall i ett halvår... :)

Ha en mysig helg!
puss!


December rusch!

Redan tisdag! Det går snabbt här!
Igår firade jag, My och Lina Kimia som fyllde 20 år! GRATTIS! :D
Det var en mycket trevlig kväll med en massa gott och tjejsnack!
På kvällen åkte jag med My, Emil och Milo hem och sov över där. Jag lovar att det bästa sättet att komma på bra morgonhumör är när Milo ler stort mot en! Herregud vilken sötnos han är! :D


Alltså, är det bara jag som fortfarande inte förstår att det är december och snart julafton?
Konstigt nog så känner jag typ ingen julstämning, trots det att vi har julmusik i butiken. Eller okej, lite då då! Har ju faktiskt slått in fler paket än vanligt, och pyntat i butiken. 
Nu kan jag ju även informera er att Nordstan har öppet till klockan 20.00 och kommer antagligen att fortsätta med det från och med januari.

Tortera oss, gör det!!

Hehe, nä men jag trodde  att det skulle vara jobbigare än vad det har varit, att stänga en timma senare. Huvudet är inställt på att man ändå kommer hem vid halv åtta, även fast klockan idag då var halv nio..
Vi har haft några julskivor på repeat under några dagar, och jag förstår inte grejen med att kända personer ska "poppa"  till en massa låtar? Okej, All I Want For Christmas Is You är väldigt bra tycker jag! Den är liksom nostalgisk, men låtar med Jessica Simpson som stönar fram sina ord, och santa baby och destinys child version på en gammal låt..? Nä vackert och finstämt ska det vara! :)
Jag kom precis på att jag låter som en gammal tant nu... Hahaha!

Julstämningen kommer nog snart! Jag älskar iallafall att alla adventsljusstakar är uppsatta det är så himla mysigt! :)






Okej, den är väl lite gullig, eller? Har jag bara lyssnat på den för många gånger? Haha




Varför?


Den här är iallafall bra!! :D

If you can dream it You can be it!!

När jag gick genom Entrén in till Nordstan fångades mina ögon av en liten affisch vid Akademi bokhandeln.
-Andreas Carlsson signerar sin bok "Live To Win, Låtarna som skrev mitt liv" idag mellan kl 15-16.
Då gick jag ju självklart och köpte den! Jag hade faktsikt tänkt att köpa den endå så det här var ju helt perfekt!
Jag jobbade ju dessvärre idag, så både jag och Jessica (som också köpte boken) tog kortare luncher idag, så att vi med gott samvete kunde gå ifrån och få våra böcker signerade.
Det var faktiskt inte så jättelång kö, jag tror inte att så många visste om att han skulle komma dit!
Det var verkligen en liten skylt alltså!
Som tur var! ;)


Han var en riktig Schnygging idag! :)


AH! :D

Jag var så jävla nervös när jag gick fram av någon anledning! Höll nästan på att snubbla på dom framför mig.. Hahaha! Jag menar han är ju bara människa och en snygg sådan har jag märkt!

Jag kunde iallfall få ur mig några ord, och frågade ifall han hade några tips till mig som verkligen vill jobba inom musikbranschen och som musikproducent.
Han sa att jag ska satsa ALLT på det här!
Och OM jag ska! Han sa också att jag antagligen kommer att hitta svaren på mina frågor i den här boken. Och så gav han mig det här fina citatet, som kommer från ett kapitel ur boken, där han berättar om hans drömmar som faktiskt blev sanna!
Det här är ett tecken! Jag ska ge mig fan på att lyckas!

Till Caroline
If you can dream it You can be it!!
- Andreas Carlsson


Stockholm here I come...

Idol i Scandinavium

Idol på Scandinavium var grymt! Så jäkla härlig stämning! Alltså herregud vad duktiga dom var! Speciellt Erik! Jag blev helt chockad när han hängde löst. Jättesynd att Tove åkte ut enligt min mening!
Men hon kommer säkerligen att bli något ändå!




Vi hade "Backstage feeling" platser! Ganska bra sådana, eftersom vi både såg artisterna och scenen!


Väldigt mörk bild.. Men där ser man deras "Green Room"



Det var helt magiskt när Erik sjöng Run to the hills! Jag vet inte hur det lät på tv, men JÄVLAR var bra han var!!
ALLA stod upp! Jag rös!


Där har vi mitt jobb!

Music Business: Music Business Diploma

Passionerad i nöjesbranschen, men föredrar du att hålla dig utanför rampljuset? Snarare vara en pamp än the big-name? Varför inte göra en karriär av verksamhet med underhållning?
Utbildningen inriktar sig särskilt på det kommersiella, drift, förvaltning, marknadsföring och juridiska sidan av industrin, SAE Institute's Diploma of Music & Entertainment Business är nyckeln till de tusentals omärkta dörrar i nöjesbranschen.

Vad gör SAE Institute det bästa valet för musik & nöjesbranschen? :

  • Industri gästföreläsare - SAE Institute ger dig tillgång till industrin yrkesverksamma och företagsledare via vårt stora nätverk av industri kontakter som samlats in under SAE institutets senaste 30 åren.
  • Både den akademiska världen och industrin - Du kommer att dra nytta av redan utprovade och testade kombination av föreläsningar, praktiska övningar, inlämningsuppgifter kompetens, gästlärare och kreativa industrin baserade projekt.
  • Accelerated learning - Du lär dig snabbt och utexamineras snabbt. Du blir diplom kvalificerad och karriär-klar på mindre än ett år.
  • Erkänd kompetens - Vi har varit verksamma i mer än 30 år, ditt examensbevis regeringen och industrin erkända världen över.
  • Skolor runt om i världen - Med över 50 globala platser (som fortfarande växer), kan du skräddarsy dina studier till landet, industrin och livsstil för att förstora.

         Karriär Alternativ:

  • Recording executive
  • Promoter
  • Music Manager
  • A & R konsult
  • Marknadschef
  • Broadcast executive
  • Musikproducent
  • General Manager
  • Konsulttjänster, utbildning och karriär
  • Studiochef
  • Digitala medier företagare
  • Entertainment Manager

A & R kommer ifrån engelska Artist and  Repertoar, och det är en person som arbetar som talangscout hos skivbolag eller musikförlag och har som uppgift att granska alla inkomna demos. En A&R fungerar oftast som en hjälpande hand eller coach till artister och grupper då låtval skall göras. Inom skivbolag har en A&R en mycket ledande roll då denne är den som plockar ut artisterna. A&R's brukar delas in i olika grader, där A&R Manager är den lägsta och A&R Director den högsta.

Att arbeta som en Promoter innebär att man ordnar konserter och spelningar.

Som Music Manager hanterar man de många olika delar som tillsammans bildar en karriär inom musiken. Man hjälper artister och musiker till en karriär, man hittar musikproducenter, samarbetar med skivbolag, Förlag, och agenter.


OKEJ DET HÄR ÄR MIN DRÖMUTBILDNING! :D


Min framtida utbildning?

Jag googlade för att söka lite om musikinspelning, och vad hittade jag?
Några utbildningar i Stockholm som låter så jääkla bra! Det är då inom musikproduktion och ljudteknik! Man jobbar i jättbra studios, och går i samma byggnad som Sveriges bästa musikstudio Studio 301 ligger i!  Där har en massa kända artister spelat in sina skivor! Senast var det idolgänget... ;)
Jag ska söka det första jag gör imorgon! Det jag vill söka till är en 6 månader lång utbildning, och en annan som är på ett år. Men jag kommer antagligen börja med den på 6 månader, om jag kommer in då... :)

SPÄNNANDE!



Allvarligt talat, det är i den här miljön jag hör hemma!
Jag blir inspirerad av att bara kolla på bilden!!
Lånad av hemsidan

Nu börjas det!

Imorgon händer det! Som jag har tjatat om detta i flera år, och sagt att jag ska köpa... 

Jag ska ÄNTLIGEN köpa inspelningsgrejer!! :D
Aaah jag längtar tills jag får börja spela in mina låtar! Det kommer nog gå på en heel del pengar! Men det är lätt min bästa investering! Det är det här jag vill göra, och det jag tycker är roligast!
Så imorgon kära vänner, då börjar min musikkarriär på riktigt! Man kan ju drömma iallafall! ;)


RSS 2.0