Är du uppe med tuppen...

Så kan du åka och shoppa i femmhuset imorgon och få 20% rea i butikerna mellan kl 7.00-10.00. 
 Vi däremot har alltid typ 40-50% rabatt på våra produkter med veckans kampanj, så hos oss gäller det inte. Så jag kanske eventuellt kommer att få några bittra tanter efter mig imorgon, som inte faaaattar att vi inte har 20%... :/
Nä jag hoppas  att det är trevliga morgonpigga tanter! Då blir jag glad! :)

Tror inte att det är många av mina närmsta som känner att- YES imorgon ska jag shoppa kl 7 på morgonen!! Men om ni är morgonpigga och inte vet vad ni ska göra, så kan ni ju ta en sväng ner till femmanhuset!
Jag börjar halv sju imorgon, så det blir till att gå upp klockan fem(!) Som tur är kan jag åka med pappa in till stan, annars om jag skulle tagit tåget hade jag fått gå upp ännu tidigare! Så det slapp jag! Pheu* :)

Åh idag har jag köpt en ny plånbok! Det blev Björn Borg plånboken som jag har skrivit om innan! Den är så snygg! :) Och så får jag mer plats till alla dessa kort! :)

Ikväll blir det Grey's Anatomy, och så ska jag nog kolla något One tree hill avsnitt innan det blir läggdags för mig!
Imorgon ska jag fika med Danielle, det ska bli väldigt kul! Vi har inte träffats sedan december tror jag. Så det är på tiden! :)

Ha en trevlig kväll!
/Carro

Sannas Maskerad

I lördags fyllde Sanna 20år och det firades med en kväll i Sagornas värld. Och OJ vad hon hade gjort ett bra jobb!! Rummen på övervåningen var inredda efter sagor, dvs ett Peter Pan rum, trolltrum (tror jag) Men jag gillade ju Prinsess badrummet på nedervåningen mest! Badkaret var fyllt med maaaaassa rosa ballonger, och allt där inne var rosa! I bakgrunden spelades Askungen, så det var jättemysigt att sitta där inne och lyssna! Haha! :)
Det var en jätte trevlig kväll verkligen! Det bjöds på god mat och dricka och två jättefina goda tårtor, och så fick vi alla vara barn igen och gå poängpromenad och ha fiskdamm senare på kvällen! Jag tror att alla tyckte att det var sjukt kul att få vara lite barnsliga, vi såg ju ut som femåringar typ.. haha!
Men jag blev mest av allt imponerad av Sannas maskeraddräkt! När jag och My kom dit  så möttes vi av ingen mindre än Den goda fen från Askungen. Sannas dräkt som hon hade sytt alldeles själv var helt otroligt fin! Sanna Banana,  du är så duktig! Du kan allt du! :)

Jag, My ,Johanna och Ida satt mycket själva och bara pratade om allt och ingenting! Det var väldigt kul faktiskt! Vi ses ju inte så ofta allihopa så då passade vi ju självklart på att ta igen lite snack! :)

Nu ska jag försöka att ladda upp lite bilder, om min kamera vill samarbeta. Hela datorn brukar stängas av när jag kopplar in kameran i datorn, KUL! Nä men hoppas att det går bra!

Ha en trevlig kväll!
/ Carro
 



Ready to go! Madicken och Älvan



Sanna "Den goda fen" SÅ BRA!!


Prinsessan Johanna och Maja Gräddnos!


En annan fin Fe!




Fina tårtan!

Jag som Madicken! :)

Fler bilder kommer upp på facebook imorgon så håll utkik! :)




Det närmar sig maskerad...

På lördag fyller Sanna Banana 20 år! Då ska man på Sago maskerad! Det ska bli väldigt roligt! :) Men nu såhär tre dagar innan maskeraden har jag börjat att få svårt att bestämma mig för vad jag ska vara!
Förra året när Sanna hade maskerad (då med film/tv tema) var jag Peyton från One tree hill. Det var ganska lätt, hittade en bild som jag utgick ifrån och så lockade jag bara håret lite mer för att få lite Peyton style.
Jag kom trea tror jag på prisutdelningen så jag var ganska lik! =) 

   


Ida och Jag som Haley och Peyton!

Detta året är det som sagt Sago tema. Och jag bestämde mig för att vara Madicken ganska snabbt, eftersom det lär bli ganska enkelt att fixa. Jag har en perfekt klänning som är lite gammaldags, och så ska jag väl fixa lite med håret.
Men jag skulle behöva ett vitt förkläde, för då hade det sett mer ut som Madicken, med klänningen ser jag ganska "vanlig" ut.

I början tänkte jag bara på att  vara en person från en saga, men man kan ju vara en sagolik figur, typ häxa, älva, ängel... Så nu kanske jag har bytt spår lite.

My vi får åka till Buttericks och se om vi hittar något kul, annars så ska jag vara Madicken!

Grattis Mamma!

Idag fyller min kära mamma år!
Grattis!! :D



Carro youtubar om OTH

Idag började jag kolla på första säsongen av One tree hill igen, eftersom min syster var så himla snäll och gav 1:a & 2:a säsongen! Tack! =)
Det var riktigt kul att kolla på så gamla avsnitt, för det var så länge sen jag såg dom.  
OTH är verkligen en serie som har följt med, och det är en av mina favoritserier som fortfarande håller efter alla år!
För ett tag sedan kunde man läsa på Kanal 5 hemsida att det gick rykten om att både Hilarie Burton ( Peyton) och Chad Michael Murray (Lucas)  inte hade fått fortsätt kontrakt för den 7:e säsongen. Så himla tråkigt om det skulle vara sant, tänkte jag då. Sen hörde jag inte mer om det.

Men efter att jag kollade runt på youtube och sökte på OTH hittade jag ett videomeddelande från Hilary till alla fans.
Jag var tvungen att kolla på det några gånger, för jag tyckte att det var lite luddigt om hon skulle sluta eller inte. Hon sa det inte rakt ut. Men efter att ha kollat runt på kommentarer och så, så verkar det faktiskt som om min favorit karaktär ska sluta! Buhuu! =(
Peyton och Lucas ska ju få barn och leva lyckliga i alla sina dagar!



Nu ska jag kolla på säsongsfinalen!

Sommar dofter!

Oj vad jag är trött! Det känns verkligen att man har gått upp tidigt idag! Jag öppnade butiken idag och startade dagen som vanligt med en stor latte, denna gången med chokladsmak- från Espresso House! Undra om det inte är värt för mig att skaffa ett sånt Espresso kort.. då får man typ två latte gratis. Om jag köper dom i femman får jag personalrabatt, men jag orkade inte gå dit imorse, för då hade det blivit en omväg!  
(Lat jag? Bara lite! )  

Nu när jag har varit ledig i några dagar så kände jag verkligen att jag hade energi och kraft att ta fram säljaren i mig! Jag var sådär övertrevlig och käck ni vet, och då lyckades man ju få lite nya medlemmar! =)
Självklart är jag alltid trevlig i vanliga fall, men idag kände jag att jag kunde övertala folk bättre än vad jag har kunnat på sistone.
Sen så har det i stort sätt bara varit trevliga kunder idag, och då går det ju självklart lättare också. Det blir en mer utmaning när det kommer in bittra tanter som BARA vill köpa något dom sett  fått bra betyg i GP...

Jag är ju ett parfym freak som mina närmsta vänner nog redan vet! Jag har väl en så där 5-6 parfymer som jag brukar variera mellan. Men jag känner att jag inte hittat min signatur doft än, eller vad man ska säga. Det vore "kul" att hitta en parfym som man verkligen tycker om och vill använda hela tiden!
Förra veckan upptäckte jag en parfym på jobbet som jag tycker väldigt mycket om! Den är vardags fräsch och passar mig väldigt bra. Och något som är kul är att jag upptäckte att jag kan,  om några stämplar (på mitt medlemskort på Yves Rocher) faktiskt hämta ut en sådan parfym helt gratis! =D Yey!
SÅ VÄNNER kom och bli medlem på YVES ROCHER! Det lönar sig! =)

Idag fick jag lukta på våran sommarparfym som vi ska lansera i början av juni!
DEN LUKTAR JÄTTEGOTT!! 
Så det blir en Carro parfym i sommar! Haha dock kommer jag inte vara ensam om den. Idag pratade jag, Elin och Nakita om den parfymen, och vi är ganska överens om att alla kommer att använda den i sommar...
Men parfymer luktar ju faktiskt olika på alla! Så det kommer väl skilja sig lite grann iallafall! =)

Mina nya parfym favoriter jag spanat in:


1. Naturelle EDT - Yves Rocher:
En fräsch och sprudlande Eau de Toilette med gröna doftnoter, blommiga och fruktiga som för med sig vårens ungdom.



2. Nina Ricci EDT - Kicks
En söt och blomstrig doft som charmar omgivningen. Doftnoter av citrus och röda äpplen. Påminner lite grann om DKNYs äpplen. 



En favorit sedan förra året:

3. Dolce & Gabbana the one EDP - Kicks
En orientalisk och blommig doft, En fruktig yta med ett hjärta av jasmin och lilja.


I have a dream

Att få jobba med musik hade verkligen varit roligt! Det är en dröm som jag har, och som jag hoppas kommer att slå in en dag! Eftersom det är i princip helt omöjligt att lyckas utan kontakter så tog jag min chans för några dagar sedan.
Jag känner mig stolt över mig själv som faktiskt vågade göra detta.. Det är ändå hela Sverige som har tillgång till internet.. haha! Nu blir ni nyfikna va? ;)

Tryck Här så får ni se vad jag har gjort!

Som sagt, man vinner ingenting om man inte vågar chansa!
Jag gör som ABBA sjunger: Take a chance take a chance take a take a chance chance! =)



Helgen som gått

Nu har jag och hundarna följt Nils till bussen. Jäklar vad kvavt det var ute! Vädret är lite upp och ner idag. I morse var det soligt när jag gick jag upp klockan åtta för att rasta hundarna.(Vi somnade om sen till kvart över tio, gött!)

Helgen har varit jättemysig! I fredags när Nils kom hit gjorde jag först tacos och sen hade vi en tv kväll i soffan! När vi skulle gå och lägga oss var Dogglas lite besvärlig och gnällig tyvärr. Dogglas brukar sova i mammas och pappas säng, och är därför lite (läs mycket) bortskämd. Max däremot brukar alltid sova i sin bur och det är han nöjd med.
Så när vi skulle gå och lägga oss, ställde vi Max bur i hallen utanför mitt rum och så tänkte vi att båda Max och Dogglas kunde sova där. Nils är nämligen lite allergisk mot pälsdjur så därför ville vi helst inte ha dom i rummet.
Max la sig till rätta direkt och hade inga problem med att somna. Medan Dogglas gnällde och var inte alls nöjd med situationen. Men så efter ett tag verkade det som att han också kunde slappna av och sova. Så var det någon bil i området som åkte iväg och då vaknade både jag och Nils med ett ryck av att Dogglas och Max skällde. HÖGT!

Så då började Dogglas gnällprocess igen, och trötta som vi var så orkade vi inte höra på gnället. Så Dogglas vann och fick sova i sängen. =P

På lördagen var det strålande väder och jättevarmt på altanen! Så vi satt säkert ute i tre timmar och solade oss! Hur härligt som helst. Självklart smörjde jag in mig med solkräm, lyckades ändå bränna mig lite på en fläck vid nyckelbenet som jag tydligen missade. Haha!
Så åkte vi och handlade mat, och bestämde oss för att grilla lövbiff! Det blev en jättegod middag! :)
Sen på kvällen var det dags för Robinsson, och efter det såg vi "Rädda meninge Ryan" , och zappade till Eurovision song contest emellanåt. Tråkigt att Sverige inte lyckades med en bättre placering, men roligt att Norge vann! Låten är faktiskt ganska bra! Nästa år får vi i Sverige också skicka en kille som kan charma Europa! Måns eller EMD kanske kan lyckas nästa år?

Jaja tur iallafall att det för en gångs skull blev ett skandinaviskt land som vann! Det händer ju inte så ofta så det var roligt! :)

Igår kväll kom vi på att det nog var bäst om hundarna fick sova i mammas och pappas rum där dom är vana! Så både Max och Dogglas fick sova i mina föräldrars säng, och jag och Nils kunde sova bra! :)

Så denna helgen har varit riktigt skön!
Hoppas att ni också har haft det bra! :)

/Carro



Kompisar!
Dogglas och Max som valp!


Fredag!

Gud vad veckorna går fort! Nu är det fredag igen, och det är suveränt väder ute! Och jag är ledig hela helgen! :) Yeey!

Igår var jag hos min bästa My! Det var väldigt mysigt och kul! Först åt vi muffins som jag hade tagit med mig, och sen kom Lina, medans vi tittade på det nya one tree hill avsnittet! Och sen kom Mys mormor och Lars förbi. Väldigt trevliga människor måste jag säga! :)
Vi fikade och pratade i några timmar. Och sen när jag och Lina gick byttes vi av med Stacey och Robert! Så det var alltså fullt hus hos My och Emil igår!  Haha! :)

Idag ska jag och Nils som sagt passa Max & Dogglas. Väldigt bra då att det är fint väder, för vi har ju en härlig altan att sitta på, som även hundarna tycker om att vara ute på.
Jag är redan hemma nu med alla hundarna, dom är så snälla så! Dom ligger bara och sover just nu, så det faktiskt inga problem att passa dom.

Det ska bli mysigt att tillbringa helgen här, jag och Nils brukar ju för det mesta vara hos honom i stan på helgerna. Men nu när det börjar närma sig sommar så är det härligt  att vara på landet. Då kan man sola och bada och sitta på altanen och äta.
Så vi får allt hoppas på att vädret håller i sig hela helgen! :)

Ha en trevlig dag!
/Carro




Dammtussar

Idag ringde väckarklockan första gången kl 5.30(!) Självklart blev det 1-2 snoozningar för att förberedda sig på att gå upp, det behövs faktiskt!  Det kan ju inte vara bra för någon att gå upp så tidigt..!
Anledningen till att det blev en så tidig uppgång var att jag idag var uppsatt på en extra tid på jobbet 8-12 och jag skulle städa.
Dagen började med att tvätta skyltfönstrena och sedan återstod resten utav arbetsdagen att damma. Det kanske inte låter så jobbigt, men det var ganska svettigt att gå upp och ner för stegen hela dagen! Men vad gör man inte för att tjäna en extra slant! :) Så när klockan var 12 och det var dags att sluta för dagen kändes det väldigt gött!
Då mötte jag upp pappa och åkte hem. Jag var  hemma runt tjugo i ett, gick ut med Dogglas och Max och kom innanför dörren  i lagom tid till Ellens show! Hon är ju för rolig den kvinnan! Det är lätt min favoritshow!

Så efter mitt pedantiska städande hela morgonen så blev det några välförtjänta timmar i soffan framför TV:n. Det är nästan som lov för mig nu! Är ledig i 5 dagar från jobbet, så jag jobbar alltså på måndag nästa gång.
Det ska bli skönt att vara hemma ett par dagar och ta det lugnt. Nu på fredag ska jag och Nils vara här hemma och passa Dogglas och Max. Mamma och pappa ska på hundutställning med Sigge och Stella. Stellas första utställning! :)
Så det blir antagligen en lugnt och mysig helg här på landet, och förhoppningsvis ska det ju även bli fint väder!

Imorgon ska jag träffa My! Det är verkligen på tiden, för vi har inte träffats på nästan två veckor(!) Så det ser jag fram emot! :)

Ha en trevlig kväll!
/ Carro


Music all in my head

Godkväll!
Idag har jag jobbat från 10.30-19.30 och dagen har faktiskt gått riktigt fort! Det var kampanjbyte idag, och det känns som om jag har stått och letat efter rätt prislappar hela dagen! Blev helt klar med dom typ en halvtimma innan vi stängde! Haha! Det kommer ju liksom kunder emellan och avbryter.
Men men en kul dag på jobbet ändå! Nakita var tillbaka idag efter sin utomlandsresa så det var väldigt roligt att träffa henne igen!  Hon var solbränd!! Det vill jag med vara! Men med mitt pigment får jag väl kämpa på med BUS produkter. Köpte en BUS-sprayflaska på jobbet förra helgen, men jag har inte haft tid att testa den än. Men självklart kommer jag med en liten utvärdeering på produkten när jag testat den! :)

Ikväll ska jag även testa en bodylotion från jobbet som ska vara väldigt bra för torr hy. Mina ben är så jäkla torra, så det ska bli intressant och se om det hjälper! :) Förhoppningsvis gör det ju det, våra produkter brukar ju vara bra! :)

Ikväll har jag även börjat lite smått med en text till min senaste låt. Jag brukar ofta få skrivkramp just med texter! Att göra musik är inga problem. Jag väntar på att min bror ska skicka över Hypersonic till mig så att jag kan börja spela in på cubase! Jag känner att jag har så många bra låtideer!! :D Och att det kan bli hur bra som helst bara jag sätter igång att spela in.

Jag måste göra ett youtubekonto tror jag.. Annars går det väl inte att lägga upp någon musik/video?
Haha! :) Fasen att man inte är mer teknisk av sig!

Godnatt!

/Carro

Myshelg!

Hejsan!
Nu när jag har en sån fin blogg så är det väl inte mer än rätt att uppdatera oftare! 

Idag är jag ledig från jobbet, och efter flera månader av jobb varje helg så är det jätteskönt att ha en dag ledig i helgen. Tänk att något som en hel helg ledig var så självklart förut när man gick i skolan. Det är ju numera lyx! :)
Tro nu inte att jag tycker att det är fruktansvärt att jobba, klart att man inte är jättesugen på att gå och arbeta varje dag, men jag är ändå väldigt nöjd att jag hade turen att få ett jobb som jag ändå tycker är roligt. Det är inte alla som trivs så bra på jobbet som vi i vårat lilla team gör.

Igår firade jag och Nils våran ettårsdag, eftersom vi båda jobbade den 5 maj. Så vi bestämde oss för att lyxa till det, och gå ut och äta. I vanliga fall brukar Nils laga i princip all mat, han är väldigt duktig på det! Men nu tyckte jag att min älskling bara skulle få sitta ner och äta.
Så middagen igår blev en fetaostfylld biff med klyftpotatis och bearnaisesås till mig, och  Lammfilespett med klyftpotatis och  tomatsås till Nils. Gott! :) Det var trevligt att gå ut och äta! Det borde man unna sig oftare!
Till efterrätt handlade vi Ben & Jerry's glass! En favorit för mig och Nils är Cookie Dough så den blev det, och så provade vi även  Phish Food som vi inte hade testat innan. En chokladglass med sega marsmallows, kolasås och chokladfiskar! Sååå gott!
Alltså ni som inte än har smakat på Ben & Jerry's MÅSTE göra det!  Det ÄR VÄRLDENS GODASTE GLASS!

Så det var en mycket lyckad och mysig kväll! :)
Hoppas ni också hade det bra!

/Carro

Helg! :)

Äntligen fredag!
Nu ska jag iväg och ta tåget till min Nils! :)

Ha en trevlig kväll!
 


Room makeover!

Först vill jag tacka Elin  som har gjort ett himla bra jobb med min blogg! Jag är jättenöjd med resultatet!!
TACK! :D

Som sagt.  Igår efter jobbet var jag och pappa på IKEA och köpte den sängen som jag valde ut för en vecka sedan. Egentligen skulle jag köpt den tidigare, men den tog slut på IKEA i Bäckebol, tydligen så hade den utgått! Bra att dom informerade om det när jag var där liksom... Men som tur var så kom den in på IKEA i Kållered så då åkte vi dit istället! Och det var nog meningen att jag inte skulle köpa den förra veckan, för här i Kållered fick jag sängen billigare! Så allt löste sig himla käckt. 
Jag köpte även två kuddar och ett väldigt gosigt täcke, men det var dumt att jag inte köpte två! Tänkte först att jag kunde spara mitt gamla täcke sålänge och köpa ett till en annan gång. Men mitt gamla täcke är inte alls så gosigt så det förstör helheten lite.. Haha! Man gör sådana dumma misstag ibland bara för att man tänker på att spara pengar. Nä jag ska åka till IKEA snart och inhandla ett till gosigt täcke! :)

Så nu har alltså min dåliga 90 säng bytts ut mot en härlig 160 säng! Och mitt rum har genomgått en fantastisk förändring! Rummet har blivit så fint! Det är inte klokt vad annorlunda det ser ut nu. Det är så fint som ett hotellrum!
Jag är verkligen SUPERNÖJD med resultatet!

Före bilder


Hejdå 90 säng! =)


Stök i tv hyllan! Den har jag inte kvar nu.

Efter


Jag är SUPERNÖJD!


Max också! Haha :)


Hej Carro & hennes läsare!

Jag håller på att fixa iordning Carros design och har därför hennes lösenord till bloggen, så jag tänkte smyga in ett inlägg här, moahaha!

Först vill jag bara säga GRATTIS till Carro och Nils på ettårsdagen :) Jag som skriver heter Elin och jobbar på Yves Rocher tillsammans med Carro. Vi har bara känt varandra i snart tre månader men jag måste säga att det känns som längre! Jag trivs så bra i hennes sällskap och hon är så rolig! :D Hoppas ni där ute vet om att ni har en väldigt fin kompis i Carro. :)

Sedan tänkte jag bara ta tillfället i akt och uppmana er alla att ta vara på småsakerna i livet, som man tyvärr alltför ofta tar för givet(rimmet var inte med flit, haha). Berätta för de du tycker om att du verkligen uppskattar dem och lev i nuet!

Hoppas att det gick bra med Carros sängköp idag och att både du, Carro, och ni läsare gillar bloggdesignen!
Ha en underbar dag!
Kram från Elin ♥

Vadå så jag har köpt fel schampo i flera år?!

För det första.. Haha!
Idag på jobbet började jag och Jessica prata om hårvårdsprodukter. Jag berättade för henne att jag inte alls är nöjd efter mitt förra frisör besök. Har redan fått en utväxt (Det blev helt ojämnt när slingorna gjordes) Tilläggas ska väl också göras att jag fick gå hem från frisören med blött hår. INTE OKEJ!
När man är hos en frisör och ska fixa till sig i håret, vill man ju få det bra gjort, det är ju det man betalar för! Så hur som helst ska jag inte gå tillbaka till min frisör, utan nästa gång jag ska klippa/sling/färga blir det till att prova något nytt (dyrt) ställe så det blir ordentligt gjort! För ärligt talat var jag skitsur när jag kom hem och såg att det var helt ojämnt. Då betalar jag hellre lite mer, än att få det billigt och gå hem med blött hår, och slarv.

Hur som helst!
Jessica som har gått frisörlinje på gymnasiet tipsade mig om Kerastase serien som tydligen ska vara hur bra som helst. Jag har ju hört talas om märket innan, men har inte provat det än, för det är ganska så dyrt! Men nu tänkte jag att jag skulle testa det och se hur det går. För jag vill inte klippa mitt hår, det blir så konstigt då. Som en liten svampfrisyr, eller inte så liten. Hela håret blir fluffigt! Haha!
Så om mitt hår kan återfå lite glans och repareras så blir jag väldigt glad. Dock kostar hårkalaset närmare 500kr (!) för Schampo och Balsam. Men blir håret bra efter det, så är det ju värt det! =)

Haha nu till rubriken! Sedan jag gjorde slingor i mitt hår för första gången så har jag alltid använt schampo för färgat hår. Vilket tydligen är heeeelt fel! Haha! Tanken har ju inte slagit mig att blonda slingor inte är lika med färgning. När man gör slingor så bleker man ju håret, alltså man tar bort all färgpigment man har i håret! Och här har jag gått och hoppats på att alla nya schampon för färgat hår ska göra mirakel för mitt hår.
SÅ HAR JAG INTE ENS NÅGON FÄRG KVAR I HÅRET! Hahahah!

Så det kanske helt enkelt är Kerastase som är miraklet mitt hår har väntat på! Det återstår att se! =) 

 


Ett år!


Idag firar jag och min älskling 1 år tillsammans!

Jag älskar dig Nils!

Ny Musiks Melodifestival!

Igår var jag på Ny Musik konsert, och inte vilken som helst! Den årliga (för andra året i rad) Schlagerfestivalen, eller ja Melodifestivalen som dom så fint har tagit efter. Det var riktigt kul att komma tillbaka och känna lite Ny Musik stämning igen! Jag saknar ny musik tiden så himla mycket! Det var så jäkla roligt att träffa alla kompisar varje dag och ha roligt i skolan! För det hade jag verkligen! Okej att matte och naturkunskap inte var det roligaste, men musiken vägde över skolgången så mycket så jag trivdes såååå bra!
Det är ju tur att man fortfarande kan komma och hälsa på ibland! =)

Jag tyckte ju då att våra låtar förra året var jäkla bra alltså! För alla satte sig i huvudet, så antingen var våran klass helt grym på att skriva låtar helt enkelt, eller så var det bara att vi var med på alla scenrep, så att man lärde sig låtarna! Vad tror ni? ;)
Jag håller ändå på det första! =) haha

Vissa låtar igår var jättebra! Speciellt det vinnande bidraget - Mi corazon (Stavning? Det var ett tag sedan man gick i spanska...)
Det vinnande bidraget var faktiskt bra på riktigt! Den hade lätt kunnat vara med och tävla i den riktiga melodifestivalen och typ vunnit! Haha =) Den var så somrig på något vis!

Här kommer lite bilder!



                    


                       



         
                                      
               Jag och Sanna Banana innan våran Schlager konsert förra året! =) 
                                                                      

                                                                                                                                             

RSS 2.0