Inspelning



Idag började jag spela in min låt! Gabriella och Simon var snälla och hjälpte till!
Det här blir bra vill jag lova! :)

/C

Måndag

Hejsan!
Nu sitter jag här måndag kväll och käkar Läkerol. Vet inte hur många jag ätit idag... För många helt enkelt, men dom är ju så goda! :)
Hoppas att alla haft en bra helg! Jag hade en lugn och mysig helg! :) I fredags var jag och Nils på grekisk restaurang, det var huuuuuuuuur gott som helst! Jag säger bara det, råstekt potatis i vitlök... MMMMM!
Efter flera veckor av ganska lugnt på jobbet så blir det nog en del denna veckan när alla har fått lön. Ganska skönt tycker jag, då går ju tiden fort.
Imorgon jobbar jag bara 11-16 och sen ska jag åka till Gabriella i Torslanda och spela in min låt Am I Wrong Am I Right i en studio som hon får låna. Ska bli så himla rolig! :)

Ha det bra!

/C

Idolklipp i Göteborg

Detta har änsålänge dykt upp på idolsidan!
Man ser mig och Lina några gånger. Vid den blåa idolskylten... Jag syns precis i början och i slutet där bakom Jidhe! Haha! Såklart! ;) Tror jag går runt och pratar med My i telefon...
Det har kommit upp "Så låter Karlstad" Synd att inte Göteborg kom upp för då hade ni fått se mig när jag sjöng för han som intervjuade, men det kanske dyker upp senare vem vet...

Blond!

Såhär blev det! :)





Jag är jättenöjd! Kul med lite förändring! :)

/C

Hårfixar dags!

Nu ska jag snart iväg till frisören och slinga/färga och klippa topparna! Har ju fått så himla långt hår, men det har jag velat ha länge nu, så det blir nog bara ett par ynka centimeter för att få bort det som är mest slitet.



Jag vill ju som sagt bli blondare, och vet inte hur det blir idag om vi ska göra slingor igen eller vad min frisör ska hitta på. Hon är grymt duktig! My du får se på tisdag! ;)
Meningen är nu att jag ska få en fin blond färg, så att jag inte behöver göra slingor hela tiden eftersom att det sliter så mycket. Så att jag sen bara ska gå dit och färga utväxten, så att jag slipper slita på håret så mycket.
Det här blir spännande! Kommer med bild ikväll! :)

/C


Härlig dag!

Idag hade jag och Ida en riktig mysdag tillsammans! Vi träffades runt tolvtiden och tog bussen till Ikea. Ida ville så gärna dit, och jag tänkte att Ikea, det är ju alltid kul! Jag tänkte ju mest bara kolla, men eventuellt köpa ett tvättställ eftersom hela lägenheten var full med kläder och handdukar igår efter det lilla missödet med torktumlaren...
Så jag tänkte att ja, men det kan jag ju köpa på Ikea, medans jag gick med Ida och "kollade".
Tror ni jag kom hem med ett tvättställ? Nää, inget tvättställ här inte! Ringde pappa som sa att jag kunde få hans och mammas. Dock kom jag ut med ett nytt täcke till sängen, vinglas (så nu girls kan vi dricka vin påriktigt) små tallrickar, galgar och lite smått...

Förresten, nu är det ingeeen som kommer med kakor medmera till mig! Just nu håller jag på att äta upp dom sista chipsen, det funkar inte att ha massa gott i skafferiet när man bor själv, det är ju ingen som säger åt en att sluta äta! Haha!Det känns som att jag ska gå upp 10kg om det fortsätter såhär. Så jag har en mölarvecka nu, och sen blir det inte sånna här onyttigheter på veckorna. Okej, ibland får man väl äta gott på veckorna, men inte som denna veckan! Haha!

 
Fina du! :)


Du är så mysig du! Hade en riktigt trevlig dag med dig!


Carro The Housewife!

Godkväll!
Idag har jag varit riktigt duktig vill jag lova! Började morgonen med att ta itu med gårdagens kvällsdisk, sedan dammsög jag hela lägenheten. Vid kl 12 dök My och Milo upp, och som tur var följde My med mig ner till tvättstugan och hjälpte mig. Vi fattade först inte riktigt vad det var som var fel, för den första maskinen ville bara inte starta! Sedan visade det sig att luckan inte var riktigt stängd.. haha! När jag tvättat klart och tog ut min vita tvätt, såg jag att någon glömt kvar en rosaröd trasa, så då tänkte jag neeeeeeeeeeeej! För jag trodde att det skulle färgat av sig. Det hade det dock inte, men fortsättning följer...

När tvätten var klar valde jag att lägga in mina vita jobbkläder och några linnen i torkrummet, och torktumlade alla handdukar och trosor medmera.. När min tvätt tid i princip var slut, så gick jag först till torkrummet där allt var helt torrt! När jag sedan gick in till torktumlaren var ALLT fortfarande pisseblött! Så jag kunde ju inte heller fortsätta att torktumla, eftersom personen som var efter mig hade börjat tvätta förtidigt, så att dennes tvätt snart var klar, och antagligen skulle torktumlas.. Gah!
Fick släpa upp min tunga tvättpåse med blöta kläder i, och fick alla i sysselsättning med att hänga upp mina blöta handdukar och lakan medmera. Då hade även Lina och Gabriella dykt upp! :)
Vi märkte då att mitt vita lakan och ett linne hade blivit rosa! YES!!
Jag trodde ju då först att det berodde på den rosaröda trasan som hade legat i tvättmaskinen tillsammans med den vita tvätten, men sedan slog det mig att mina röda handdukar var heeeelt nya. Och alla kan ju räkna ut att nya handdukar färgar av sig eller luddar.. Sjukt smart av mig verkligen! :P
Jaja, sånt händer, det var ju trots allt första gången jag tvättade i en tvättstuga! Och förutom detta lilla missöde så gick det bra! :)
Jag och Gabriella kom fram till att någon antagligen hade glömt att tumma ut vattnet i torktumlaren! Så nästa gång ska jag kontrollera detta! Haha!





Jag är så glad!

Hejsan!
Jag tänkte bara uppdatera om att jag känner mig så glad! Jag har så mycket här i livet som är så bra!
En underbar familj, fina vänner, ett jobb, en härlig central lägenhet, och nu har jag fått tillbaka något som jag saknat. Jag och Nils är tillsammans igen! :)
Det känns så himla bra! :)
Jag vet inte om du läser nu Nils, du kanske tycker att jag är lite töntig som skriver detta på min blogg! Haha! Men jag är en romantiker, och jag vill berätta för alla att vi är tillsammans! :)

Tänk så bra det kan bli! :)

Nu till en lite mer vardagligare uppdatering!
Idag åkte jag lite tidigare till stan för att köpa mitt första tvättmedel. Jag kände mig lite förvirrad på Hemköp, eftersom jag inte visste vart tvättmedlena(?) var. Så jag frågade en man som jobbade på Hemköp och han visade mig dit. När jag hade stått och kollat ett tag, så kom han fram igen.
- Du är ganska oerfaren när det gäller sånt här va?
- Ja, jag har precis flyttat hemifrån.
Haha! Så började han visa tvättmedel, men jag höll redan i ett flytande tvättmedel som är bra. Men jag ville ha en sån rund "plastboll" som man mäter upp med.
- Har ni några sånna, sa jag och pekade på ett annat tvättmedel, där "bollen" ingick.
Då sa han nej, och tog loss en från det andra tvättmedlet.
Så himla snällt! Jag blev jätteglad! :D Jag kände mig dock som en tjuv, för jag visste inte vad jag skulle göra med plastbollen. Han sa att jag skulle gömma den, men jag vågade liksom inte stoppa ner den i väskan! Haha!
När jag kom till kassan, kunde jag ändå slinka ner den i väskan utan att någon reagerade. Det var en snäll man det! :)

Idag har jag gjort ett väskköp också! Det blev en snygg  bra investerad DKNY väska! I Love!
Eftersom lönen kommer snart tänkte jag att jag kunde unna mig en sån...
(Mamma jag vet vad du tänker nu, haha! Jag ska hålla i mina pengar, men ibland måste man faktiskt unna sig saker!)

Ja, det var väl allt jag ville ha sagt idag! :)
Imorgon ska jag inviga mitt tvättmedel, och sen får jag finbesök från Gabriella! Det blir trevligt! :)

/C


Max mitt hjärta!





Mamma och pappa kom och fikade förrut och hade med sig Max.
Max tyckte att det var väldigt roligt att sitta i mitt fönster där han kunde kolla ut på hundar och folk som spelade fotboll! Han tyckte att det var så roligt att han blev helt stissig och kissade ner sig lite varstans... 
Jaja sånt händer! 
Han är ändå världens sötaste och finaste hund!! 
<3 


Lördag i bilder!

Hejsan!
Igår hade jag en väldigt trevlig lördagskväll! Det började med att My kom hit runt kl fem, sextiden och då gjorde vi tacos. Alltså det är ju så himla gott, jag tröttnar aldrig! :)
Lite senare kom Sanna och Jessica som hade med sig lite vin. Så vi satt här och hade väldigt trevligt! Sen åkte vi till Victoria och satt där en stund.
Det är så himla roligt när det blir sådär spontant att man bestämmer sig för att träffas.


Fina Sanna Banana!


Vi var randiga! Kom jag på nu, Haha!


Det var roligt att du kunde vara med hela kvällen sötnos! :) <3


<3


Fina Jessica!




Tack för igår tjejer! <3


Min lya!

Hejsan!
Idag är det lördag och jag är ledig.(!!) Det är inte ofta det händer vill jag lova... Efter att Nils gått, blev jag så himla rastlös när jag insåg att jag inte hade några planer för dagen. Det är ju ganska skönt att bara ta det lugnt, men när jag ändå är ledig så får man ju passa på att göra något. Så nu väntar jag på att My ska komma hem från Ikea, så att vi kan hitta på något!

Här kommer bilder på min fina lya! Även fast jag inte har bild på toaletten, så har jag faktiskt en! ;)
Men det är lite stökigt där nu, så ni får komma och se den själva! :) Haha!
Sen ska det även nämnas att jag har myycket garderober, jag kan till och med gå in i dom som Anna Nicole Winter! ;) Hahaha!


Mitt Kök!


Mitt mysiga vardagsrum!


Mitt sovrum, blev lite svårt att ta bild på för det är mycket större än vad det ser ut att vara! :)

Ha en fin lördag!
/C






En onsdagskväll

Godis och Vännerboxen, det är så min onsdagskväll ser ut! :)


Seriöst vilken jävla talang!!!

Hon är så bra så att jag dör!!
Alice kommer att ta hem hela idol!
Här ser ni när Bagge gav Alice en guldbiljett till Stockholm! :)

Lyssna på hela låten  från deras konsert här!
Jag har aldrig hört någon som berör så mycket med sin röst! Jag börjar alltså seriöst gråta varje gång jag lyssnar på denna låten!

Lycka till Alice!!

Idolaudition

Idag har varit en väldigt lång, men rolig dag!
Jag och Lina kom till Svenska Mässan vid kl 8, och träffade då på Johan som också hade gått vidare till den riktiga juryn. Vi väntade och väntade, och jag kan ju säga att det inte gick så himla snabbt alltså...
Jag blev uppropad runt kl fyra, och förflyttades då till ett par stolar, sen till ett par andra stolar längre bort, och tillsist till stolarna utanför juryrummet. Det kändes så jäkla konstigt att se juryn påriktigt! När jag mötte Laila vid toaletterna var det liksom som att man ville heja, just för att det känns ju som att man "känner" dom. Likaså när Andreas och Anders kom gående. Helt overkligt!
Det var väldigt roligt att vara där och se alla duktiga, och inte så duktiga människor. Jag blev jätteglad när jag hade sjungit upp och en kille och tjej sa att jag var bra! Det är så himla roligt! Speciellt i en sån här situation när man är lite nervös över vad folk ska tycka! :)

I vilket fall som helst, så var jag sist i våran grupp så jag fick vänta lääängst av alla! Jag kände mig faktiskt ganska säker, och hade en magkänsla som sa mig att jag skulle gå vidare. Självklart var jag lite nervös, men tänkte att: Nä nu jävlar ska jag klara detta!
En tjej som satt bredvid mig var så fruktansvärt nervös, trots att hon hade en väldigt bra röst! Så då fick jag enna ta på mig en självsäker roll, just för att peppa henne också. Och det gick ju bra, fram tills att hon kom ut ur juryrummet, där dom sagt att hon inte gick vidare för att hon var för nervös.
Då blev jag skitnervös!! Jag tänkte att, nä nu får det inte synas att jag är nervös, nu får jag inte låta nervös.. osv.
Efter det, så skulle Jihde spela in några scener utanför juryrummet, så då fick jag vänta ytterligare några minuter. SEN var det dags för min tur!
Eftersom jag hade Linas keyboard med mig som var otympligt så bar dom in den åt mig så den stod och väntade på mig. Så när jag gick in till juryn och hejade kändes det så himla konstigt!

Anders Bagge: Här står det ett piano och väntar.
Jag: Shysst!
Bagge: Det är flöjtljud på det!
Jag: Nä det får man ändra!
Bagge: Hur gör man det då?
Jag: Man får trycka på pianobanken vettu!
Haha! Kändes skönt att börja mötet avslappnat..
Andreas: Vad betyder musiken för dig?
Jag: Musik betyder väldigt mycket för mig, jag har alltid vetat att jag vill jobba med musik.

Sen började jag spela låten, och jag blev faktiskt nervös, men tyckte ändå att det gick bra! Jag hade proppat i mig en massa halstabletter, hostmedicin, ipren och ALLT eftersom jag har blivit så förkyld. Men det blev ganska snyggt med lite heshet i låten. Det kändes verkligen som att dom satt och lyssnade och tyckte att det var bra. Jag kände ju själv att det var lite darrigt och jag försökte att kolla dom i ögonen, men kanske flackade lite med blicken, eftersom jag ville kolla på alla tre. När jag slutade sjunga så sa Laila:
Det är inte bra när en artist ursäktar sig. (Jag bara hum? Men sa ingenting)
Du har en jättefin röst, men du ger ett intryck av att du är osäker. Och en stjärna kan inte vara osäker.
Andreas: Fortsätt med musiken, men du är inte redo för idol i år.

Det hela gick väldigt fort, ena stunden var man inne, andra så var man ute. Jag blev ju besviken, men kände ändå att det var jäkla bra konstruktiv kretik! Dom klagade liksom inte och sa att , nej Caroline det här är ingenting för dig, utan att Laila sa att jag hade en fin röst. Mitt självförtroende får jag ju helt enkelt bara ta och jobba på. Kändes dock lite surt att jag inte iallafall låtsades mer att jag var självsäker, haha!
Men som sagt, jag är ändå nöjd över deras fina ord! :)

Det var faktiskt många bra som inte gick vidare, så jag behöver inte känna mig värdelös utan jag får verkligen ta åt mig av deras ord och jobba på detta!
Det ska bli intressant att se sin audition sen på hemsidan, man lär ju sig en del när man ser sig själv.
Tack alla för era lyckönskningar! Jag provar igen 2011! ;)

/C



Jag och Linafina!


Fruktdjuren! Dessa killar kommer ni LÄTT att få se i tv till hösten! Haha helt crazy!





Tack för att du var med mig dessa dagarna Lina! <3


I'm Back!

Hejsan! Nu var det verkligen jättelängesen jag bloggade. Det beror på att jag inte har haft tillgång till något internet sedan jag flyttade.
Nu bor jag i min fina lägenhet som jag trivs så himla bra i! Trodde aldrig att det skulle kännas så bra att bo själv!
Ni ska få se bilder om någon dag, just nu har jag bara morgondagen i huvudet.
Jag ska spela inför Anders Bagge, Laila och Andreas Carlsson!
Heeelt galet! :)

Jag har lyckats dra på mig en liten förkylning vilket är så jäkla typiskt! Men förkylningen ska inte få stoppa mig! Jag har laddat upp med massa grejer mot halsont, så det ska nog gå vägen! Jag testade att sjunga Thinking Of You, och det låter typ bättre när jag är hes! Haha!
Det ska bli så himla roligt att sjunga för juryn imorgon! Jag blir ju alltid väldigt nervös, som ni säkert vet. Men jag ska bara försöka att gå in där och köra gärnet och ha roligt! Det är 2 minuter i mitt liv, då ska jag försöka att ge allt! Och tänka på vad det andra juryn sa, att jag är bra men att jag måååste ta för mig mer!
Så det ska jag göra imorgon! :)
Ni får hålla tummarna för mig!

Min låtlista
1. Katy Perry- Thinking of You
Ifall dom frågar efter fler
2. Duffy- Mercy
3. Här behöver jag er hjälp!
Ska det bli :
One republic- Apologize
Min låt- Am I wrong Am I Right
Forever Young
Michael Jackson- The way you make me feel

/C

Glad Påsk!

Hej kära vänner!
Hoppas att ni får en trevlig påskafton!

Igår flyttade jag, johan och mina föräldrar över alla grejer till lägenheten. Det blir så himla fint och bra!!
Dock har jag inte riktigt kommit i ordning, det hinner man inte riktigt på en dag. Men vi hann göra fint i sovrummet, badrummet och påbörjat vardagsrummet och köket.
Jag är så glad att jag fick den här lägenheten! Den är hemtrevlig och ligger perfekt! Jag har en utsikt över balder och sagoslottet, tänk om jag hade vetat det när jag var liten. Jag älskade sagoslottet! :D 
Jag ska lägga upp bilder när allt kommit på plats! :)
Ha det gott sålänge!

/C 



RSS 2.0