I.d. Före och efter bilder

Bild 1. Osminkad, lite rodnader på kinder, runt näsan och finnar på hakan

Bild 2. Har endast min I.d foundation på- resultatet är täckande men naturligt! Nu syns inte rodnader och finnarna är täckta (med endast foundation)

Bild 3. På med resten av sminket och Färdig! :)

Jag är supernöjd!
Gå in och läs mer på Kicks hemsida och läs mer om produkterna!


Den långa arbetsveckan är över! Ialla fall i två dagar! :)

Yey! :) Nu är jag ledig i två dagar, och det ska bli så jäkla skönt! Känner att jag behöver det nu, när jag jobbat så många dagar i streck. Missförstå mig inte, jag tycker om mitt jobb och mina goa arbetskompisar men alla behöver vara lediga ibland! :) Förhoppningsvis är jag pigg och alert till helgen igen!

På lördag jobbar jag 9-16 så efter jobbet ska jag träffa min going My! Äntligen!! Vi har inte setts sedan Harry Potter för typ två veckor sedan. Det är jättelängesen! Saknar min bästis!
Jag hoppas att Kimia och Lina också kan fika! Vad hände med våra torsdagar egentligen?? ;)

Förresten, idag hade vi en kändis i butiken! Det var ingen mindre än Amy Diamond och hennes familj! Amy verkade trevlig, och gick gärna med på att skrivaautografer åt kunder och åt Elin, som var snäll och tog autografen till sin kusin. Nu blir hon nog glad! :) Det hade jag blivit om jag fick min idols autograf! :D
Jag pratade inte med henne, eller tog inte någon autograf, hehe! Tänkte att det var säkert många under deras shoppingrunda som gick fram ändå! Men som sagt, kändislivet verkar inte stigit henne åt huvudet eller vad man säger. :)

Nu efter att ha använt min Id foundation, så tänker jag aldrig mer gå tillbaka till flytande foundations! Jag bara älskar den! Man får så otroligt fin hy! Idag var även Elin på Kicks och kom tillbaka med en strålande hy och samma grejer som mig! Bra köp! :)
Nu kommer säkert våra kunder i butiken fråga vilken foundation vi har. Det kan bli lite pinsamt och hänvisa till Kicks! Hehe! Men nu ska vi faktiskt också få in mineralsmink i butiken till hösten. Jag hoppas att det kommer att vara bra! Det ska vara betydligt billigare än Id. Men som sagt!
Id är så bra!! Jag bara måste ha rouget också! Och concealern och tillbehör!

Jag kommer att bli ruinerad! Haha!


Här är en bild som jag precis tog, dvs sminket har suttit på sedan kl 10 i morse.. Ska lägga upp en bild när jag precis har tagit på det också.


Som ni ser så ser det inte ut som att jag har någon foundation på mig, huden ser naturlig men jämn ut!


Något annat som har varit väldigt värt investerat, är mina produkter från Kerastase som jag köpte senast jag klippte mig!
Schampot heter: Kerastase Bain Oleio- Curl och som ni hör på namnet är det speciellt för Carro hår, alltså lockigt! :) 
På baksidan står det att schampot ska göra håret mjukare och ge perfekta lockar! 
Och jag är verkligen supernöjd! Innan var mitt hår som svinto i kvaliteten. 
Även balsamet har nog bidragit till att håret känns mjukare. Balsamet heter Kerastase- Lait Vital och är för slitet och torrt hår. 


Nu är bilden lite oskarp, men den visar ändå att mitt hår är i bättre form nu än för några månader sedan!
Håret har återfått sin glans, äntligen!

Jag måste bara tipsa om en hårprodukt från Yves-Rocher som också har hjälpt mitt hår att bli mjukare. Det är den här: 


Phytum Active utredande balsamspray

Expressbalsam, berikat med 100 % vegetabiliska vitaminer är en lättanvänd vårdande produkt som sprayas på handdukstorkat hår och som inte ska sköljas ur. Gör håret lätt att kamma utan att det blir tungt.
Extra plus: Miljövänlig sprayförpackning utan drivgas.
 
Ordinarie priset ligger på 104,- men vi har ofta det på billigare kampanjpris i butiken!

Jag brukar även använda det i torrt hår, för att göra det mjukare och ge glans! 
Jag kan varmt rekomendare den här sprayen! :) 





                           


Godnatt!

Nu ska jag kolla ett avsnitt av OC innan jag går och lägger mig!

Sån jäkla skönt blooperklipp!



Uppdate

Hello! Nu var det ett tag sedan jag skrev. Jag har jobbat varje dag sedan i torsdags, så det har inte hänt så där jättemycket som är roligt att skriva om. Ni vet hur det är ibland! :)
Det har som sagt varit ganska intensivt i veckan, med mycket jobb. Bodde hemma hos Nils förra veckan, eftersom det var hans sista semestervecka. Och pga av att jag jobbade. Det tar ju bara 10 min att åka till jobbet från Nils. Det är lyxigt!

Nu har vi äntligen fått in våra nya produkter i serien Les Plaisir Nature som alla kunder har frågat efter i ett ANTAL månader. Det är en fruktig serie med parfymer, tvålar, duschgele, lotions, badkulor och lite mer. Dofterna går i  Vanilj (min nya favorit) , Kokos, Hallon,(en annan favorit) Jordgubb, Persika och Björnbär, Havremjölk och Oliv. Men numera har våra "vanliga" bodylotions blivit utbytta mot härliga kroppscremer. Med undantag för Persika, Björnbär och Havremjölk.

Jag köpte vaniljcremen för några dagar sedan, och jag gillar den skarpt! Den både luktar gott och återfuktar huden mycket bra!

Kroppscremen kostar 149,- och parfymen 99,-

Nu har lönen kommit och det är ju alltid lika trevligt! Jag bestämde mig för att denna gången lägga ner lite pengar på en riktigt bra foundation från i.d Bare minerals. Jag har som säkert många andra, hört mycket bra om just i.d. och var därför väldigt nyfiken på att prova den. Jag personligen tycker ju inte om vanliga flytande foundations, eftersom jag lätt får dålig hy av dom, och för att jag är så ljus i hyn så att det är svårt att hitta en nyans som inte är för mörk.
Så igår gick jag till Kicks i femman och fick hjälp med att välja ut en perfekt nyans (den ljusaste såklart!) ;) 

Jag blev sminkad först på ena sidan för att se skillnaden. Och huden på den sminkade sidan såg verkligen bra ut! Det var helt jämnt och fint, även rodnaderna på kinderna var borta!
Det blev ett väldigt naturligt resultat, trots att den ändå täcker! Huden blev jämn och fin som porslin hy.
När jag kom tillbaka till jobbet (gick nämligen på min lunchrast) så visade jag Shideh min nya fina hud (haha) Och hon blev till och med så lockad att hon idag sprang och köpte i.d. hon med!

Jag är verkligen sjukt nöjd! Det blev jäkligt dyrt att köpa båda foundation och en sån speciell rundborste som man ska ha. Kalaset gick på runt 800. Då borsten var dyrare (!) än själva foundation burken. Men jag är supernöjd! Som försäljaren sa, det är surt att lägga ut pengarna på en dyr borste, men det är värt pengarna, för sköter man om borsten (alltså rengör den ofta) Så kan man ha den i flera år.


Jag har letat upp lite information om produkten för er som är nyfikna!

*Id är gjort av 100% mineraler, och är känt för att inte kladda och inte kännas och se naturligt ut.
* Id täcker och döljer rodnader i huden, och eftersom den innehåller zinkoxid lugnas huden och på sikt blir mindre röd.
* Id täpper inte till huden, utan låter den andas.
* Id foundation innehåller SP 15
* Id förebygger finnar, för varje dag man använder sminket kommer huden att bli bättre. Läste här att det är bättre att använda Id varje dag, än att inte sminka sig alls eftersom det är vårdande och läkande.

Visst låter det suveränt! Och det känns verkligen som att det stämmer! :) Jag ska lägga upp en före och efter bild någon dag! Hann tyvärra att sminka av mig innan jag tog fram kameran...


Kram på er!

Hemma

Hejsan!
Nu är jag och Nils hemma hos mig, för omväxlings skull! Vi kom precis hem, efter att ha varit ute och gått med mina föräldrar och hundarna. Det var en precis lagom promenad efter middagen,  på en sisådär 2 km.
Efter promenaden åkte vi direkt till affären för att köpa Ben & Jerry glass! Haha ;)
Mina föräldrar har nämligen aldrig smakat på den här fantastiskt goda glassen, så nu är det dags!
Tre paket glass för 150 kr! Galet dyrt, men samtidigt så värt det! Det är verkligen den godaste glassen som finns!
Har ni ännu inte smakat på denna goda glass så hänvisar jag ännu en gång att gå in här och kika på smakerna!

För oss blev det Chocolate Fudge Brownie, Baked Alaska och Half Baked!

Smarrigt! :)


Förresten visste ni att det numera finns läppbalsam i Ben & Jerry's? Jag trodde att det bara var något som fanns i USA, men sökte på det och det visar sig att man kan beställa dom på hemsidan som jag länkade till här ovanför. Men att shopen är stängd för tillfället! Haha jag måste prova att beställa någon gång! :) 
 

ben%20and%20jerry%27s%20lip%20balm.jpg

Ha en trevlig dag!


Hemmakväll!

Idag passar jag Dogglas och Max! Och ja dom är ganska snälla faktiskt! :)






Dogglas är kärleksfull!










Det är så tråkigt väder ute idag! Synd för det är lättare att passa hundarna när det är soligt. Dels för att dom älskar att ligga och sola på altanen och sen är det ju inte så kul att torka blöta tassar.... Så vi får hoppas att regnet håller sig borta!

Ikväll ska jag kolla på Benjamin Buttons Otroliga Liv.
Jag och pappa åkte ner till videobutiken här runt elva tiden, men då oturligt nog så öppnade den inte förrän klockan tolv. Men vid våran affär där vi handlar mat så har dom som en dvdautomat där man kan hyra filmer. Men eftersom det är typ 4-5 bilder på filmer som sitter på automaten så tänkte ju jag att det bara var dom man kunde hyra. Men jag fick mig en glad överraskning när jag såg att dom flesta nyheterna fanns att hyra! Så yey nu ska jag äntligen få se på denna filmen! :)
Har försökt att tjata mig till att hyra den med Nils, men han har likom vägrat.. Haha så nu får passa på att se den!

Hoppas att ni får en trevlig dag allihop!
Kram!

Gårdagens!

Hej hej!
Igår blev det en väldigt trevlig dag måste jag säga! Vid två tiden kom Malin, Andreas och barnen för att fira min födelsedag i efterskott. Jag fick presentkort på Systemet (som jag fortfarande inte har besökt!) och teckningar av Hampus, Hannes och My.
Vi hade ju verkligen tur med vädret, så vi kunde sitta ute hela dagen! Barnen badade i våran lilla minipool, vi åt tacos, spelade kubb och åt sedan glass med jordubbar, hallon och maränger med chocklad och kolasås! Smarrigt värre!
Det var andra gången för mig som jag spelade kubb. Det var riktigt trevligt att göra något med familjen! Och jag var faktiskt ganska bra på kubb! :)

Vid åtta tiden åkte jag in till stan och mötte My, så tog vi sällskap till Bergakungen. En stund senare kom även Emil dit.
Så köpte vi massa popcorn, snacks drickor och godis. Sedan var det dags för Harry Potter och halvblodsprinsen.Jag tyckte faktiskt att filmen var väldigt bra och spännande! Det var mer specialeffekter och lite mer humoristiska dialoger i mellanåt .
Men framförallt så var den spännande, för att det var ett tag sedan jag läste boken, så man kom ju inte ihåg exakt vad som skulle hända.

Jag har läst i Gp att den sista filmen antagligen har premiär nästa sommar, men att den ska delas upp i två delar? Det verkar lite konstigt tycker jag?
Hoppas att det inte är lång tid mellan filmerna isåfall...

Carro polis!

Hejsan!
Idag var min sista arbetsdag för veckan, och jag jobbade 10-30-19.30. Dagen har flytit på som vanligt. Den började med att förbereda inför morgondagens beställning, sedan blev det att stå i kassan och hjälpa kunder. En helt vanlig dag alltså!

När klockan var en sisådär 17-18 så såg jag en liten gubbe (typ 60-70 år) komma in i butiken. Jag vet inte varför, men jag fick en konstig känsla, som att något skulle hända. Så jag stod vid min kassa med en kund, samtidigt som jag hade koll på gubben. Och precis när jag kollade på honom så såg jag att han var påväg att stoppa in en av våran dyraste nattcreme (ord pris typ 670 eller nåt) i sin kavajficka. Så jag blev ju helt hysterisk! Först letade jag efter våran larmknapp, och jag var för stressad för att hitta den så jag bara skrek till Elin och Nakita- RING VAKTERNA RING RING HAN TAR DEN!!!
Jag väntade ju i princip på att gubben skulle börja springa för han såg ju, och framförallt hörde att jag såg honom haha!
Men istället skyndade han sig fram till min kassa och typ trycker upp nattcremen i ansiktet på mig och  upprepade:
Vad kostar den, vad kostar den vad kostar deen?! ( i ren panik och nervositet antar jag?)
Så då fick jag panik och typ tänkte, men shit, tänk om jag faktiskt misstog mig och han inte alls skulle ta den. Så när han bara upprepade sig och frågade vad den kostade, så sa jag - oj jag ber om ursäkt, jag trodde att du höll på att ta den.. haha ?
Men när vakterna dök upp snabbt efter, så försvann gubben illa kvickt. Så när jag tänker efter, så är det ju uppenbart att han var påväg att sno den! Varför skulle han annars fråga nervöst vad den kostade, och inte bli upprörd över anklagelsen och sedan sticka så fort vakterna kom in i butiken? Nä det var bra att jag började skrika! För då kommer han förhoppningsvis inte tillbaka, eftersom han fick uppleva att vi minsann märker när någon beter sig skumt!

Jag känner mig väldigt nöjd att jag var så uppmärksam! :)
Men herregud vad jag skakade i händerna efter det här, det gjorde liksom ont i händerna så att dom skakade. Helt sjuk vilken adrenalinkick man kan få av något sånt här. Jag hade aldrig kunnat jobba som polis iallafall, det är en sak som är säker! :) Haha!
Nu ska jag inte jobba förrän på måndag igen! Det ska bli såå skönt att vara ledig i en hel helg! :)

Imorgon kommer min syster och hennes kille och barnen hit för att fira mig i efterskott. Jag var ju som sagt sjuk när jag egentligen skulle fira med hela min familj, så nu blir det iallafall av imorgon. Det ska bli kul att träffa dom! :)
Sedan på kvällen är det dags för Harry Potter! Yey! Det blir en bra dag imorgon!

Hoppas ni har haft en bra, inte lika dramatisk dag som mig! Haha :)
Kram!

Jobb och Ice Age 3

Hejsan!
Nu är nästan arbetsveckan för min del slut, och det känns skönt att ha lite lediga dagar framför sig. Nu har jag jobbat 12-17 i två dagar i rad, och dagarna har gått väldigt fort måste jag säga!
Elin smsade mig idag och frågade om jag ville gå på Ice Age 3, och det ville jag ju såklart! Dom filmerna är ju så roliga!

Så efter jobbet  mötte jag upp Elin vid kungsportsplatsen och så följde hon med mig till Friskis och Svettis, för dom har tydligen dragit dubbel månadsavgift av mig i tre månader(!) Alltså = 750 kr extra. Vilket inte är helt okej.
Dom skulle i allafall kontakta mig under veckan, så jag får besked om jag får pengar tillbaka eller vad som händer.
Det hade suttit fint med dom 750 kronorna, jag känner att pengarna har gått åt alldeleees för fort denna månaden.

Kan det bero på alla pengar jag laggt på mitt hår tro?

Ice Age 3 var jättebra! Den är så smart gjord tycker jag! Den liksom passar alla åldrar! :)



Så jag kan verkligen rekomendera att ni går och kollar på den!


Denna veckan ska jag även på bio på fredag och kolla på Harry Potter med My och Emil. Så det blir en riktigt biovecka för min del! :)


Nils födelsedag!

Igår fyllde min älskling 21 år! :)
Det var verkligen svårt att veta vad jag skulle köpa till honom, eftersom han inte sa något speciellt som han önskade sig. Så i fredags när det bara var två dagar kvar kände jag mig lite smått stressad måste jag säga. Men som tur var så tipsade Evelina mig om den här hemsidan där man kan köpa upplevelser och ge bort i present. Det fanns allt mellan spabehandlingar, köra ferrari, vin/wiskey/chocklad provningar och huuur mycket mer som helst.
Men eftersom min Nils älskar öl, så var en ölprovning ett klockrent val! Man kunde välja att han skulle få gå själv, men jag tyckte att det vore roligare om vi gick båda två! Så blir det liksom som en grej man gör tillsammans!

Men eftersom jag inte hann få den där presentboxen som skickas till en,(med typ presentkortet/värdecheckarna)  så fick jag köpa ett  kort på Gallerix och skriva vad vi skulle på. Och jag hittade det bästa kortet! Det var ett handgjort kort med några ölglas på! Jättefint! :D
Och Nils blev väldig glad för presenten så det känns bra!

Så tack så mycket Evelina för tipset! :)

På kvällen åt vi middag med Nils föräldrar och hans storasyster Linn och hennes pojkvän Samuel. Vi firade både Nils och Linns födelsedag,  för hon fyllde också nyligen år. Det blev en väldigt trevlig kväll med mycket god mat och efterätt.
Vaniljpannacotta är verkligen sjuuukt gott! :)


Bilder från i fredags!

Pappa löste precis mitt kameraproblem, ni vet jag har ju skrivit i bloggen innan om min irriterande kamera, som stänger av hela datorn så fort man sätter in kamerasladden i datorn. Vet fortfarande inte varför det blir så, men nyss sa min pappa: Du kan ju sätta in minneskortet direkt i datorn! Och jajuste tänkte jag, jag brukade ju föra över både musik och bilder på det viset när jag hade min gamla mobil. Hahaha gud vad störande! Ni fattar inte hur många gånger jag har fått sätta på datorn, samtidigt hålla sladden i kameran i exakt läge för att bilderna ska överförast, för att sen starta om datorn igen (eftersom datorn stängs av när man drar ut kamerasladden också!!)

Haha!

Sån tur att pappa kom på det här med kortet, nu kommer det förmodligen att komma upp fler bilder eftersom det inte blir en hel process att föra över bilder längre... :)

Här kommer lite bilder iallafall! :)

Hemma hos My

Så här fina blev pajerna som jag och mamma gjorde :) 


 
Gabriella

Sanna och Moa!


Skål Sanna Banana! :)


Ida Johanna och Kimia var glada! :)




My min goding! Här har vi den obligatoriska pose bilden! <3
Tack för att vi fick vara hos dig! :)


Sticky Fingers!


Johanna och Ida! Så himla fin bild! :)


Bananas! <3


Gabriella sötnos!


Kimia och Gabriella! Sånt härligt kort! Dom ser så glada ut! :D





Den här bilden får avsluta kvällen! :D

Tack så himla mycket för presenterna jag fick och framförallt Tack för en rolig kväll! :)
pussåkram!


Godmorgon!

Hej! Nu var det allt ett tag sedan som jag uppdaterade.
För det första! Tack så mycket för i fredags tjejer! :) Nu har jag glömt min kamera hos Nils tror jag, så bilder får komma upp lite senare..
Lite uppdatering nu då!

I måndags var jag, My och Lina på Lotta på Liseberg, och vi tre hade turen att bli "levande bingobrickor". Så alltså hade vi chansen att vinna presentkort på 10 000 kr i resor. Tyvärr så vann vi inte, men vi hamnade iallafall i tvrutan typ två gånger. ;) Haha!
Sen på kvällen åkte jag hem till My och sov över där.

Igår var jag My och Emil på Freeport och shoppade lite. Jag och My vi gjorde värsta fynden på Twilfit! :) Jag köpte två bikinisar (alltså två överdelar och två underdelar) För bara 100kr!! Och så blev det en bh, trosor och ett linne. Sen vidare in på Björnborg var fyndade jag också bra! Det blev ett linne där också för bara 99kr (ord.299) och en topp. Så det var kul att faktiskt hitta något! :)

Ni kanske undrar varför jag sitter här och skriver kl 07.50 förresten. Det beror på att jag har "dygnat" och My jag klarade det!! Okej jag var nära på att slumra till runt klockan ett i natt, men då började jag sysselsätta mig genom att äta, så jag har haft One tree hill maraton från typ kl 2-7..
Så eftersom jag gick upp kl 10 hos My igår så har jag snart varit vaken i 22 timmar, och det känns kan jag berätta! Haha! :P Känner mig som värsta zoombin typ.

Så det blir till att sova en del nu frammåt dagen! Men kanske återkommer ikväll!
Ha en fin dag!

:)

Hejdå slitna hårtoppar!

God kväll! Nu har jag äntligen lyckats lägga in korten på datorn. Min kamerasladd är helt störd, så fort jag kopplar in den i datorn så stängs datorn av, så fick nog starta om datorn två tre gånger innan jag lyckades..

Idag besökte jag salong Ansa och slingade håret och klippte bort det slitna på hårtopparna. Tänkte att det var bäst att inte göra något drastiskt och behålla så mycket av längden som möjligt. Och det blev finemang!
Jag ska ABSOLUT gå tillbaka dit, hon som klippte mig var så trevlig och hur noggrann och duktig som helst! Hon förstod mig precis när jag beskrev hur jag ville ha slingorna. 
Jag  har  fortfarande ljust hår, men istället för att bara bleka slingorna  så att hela håret har samma färg, så blandade hon och gjorde två nyanser som går ihop väldigt bra!
Mitt hår ser naturligt och fint ut! :)


Före (bild från juni)



Efter!

Jag är supernöjd! :)

Det blev en ganska dyr historia det här. Sling och klippning kostade 1290 kr. Men sedan så köpte jag även Schampo och Balsam från Kerastase så ja det blev gaanska dyrt. Men får jag bättre kvalitet på håret är det lätt värt det!!



Schampo för lockigt hår och Balsam för torrt och slitet hår 


Jag är så jäkla glad att jag testade en ny frisör! Jag ska absolut tillbaka till henne!
Och vad jag har kommit fram till nu är att hellre betala mycket och bli jättenöjd, än att betala billigt och gå hem med blött hår...

Hoppas ni har haft en fin dag i värmen! :)


RSS 2.0