I'm still country girl

Hejsan!
Sist jag skrev var det ju ganska mycket planer i huvudet på mig och Elin. Men vi har nu kommit överens om att vi nog var lite väl impulsiva när vi bestämde oss för att söka lägenhet. För min del skulle jag ju som sagt tycka om att bo mer centralt, men jag antar att det är bättre att vänta till en egen lägenhet. För nu när jag tänker efter så känns det inte lockande över huvud taget att bo i en lägenhet med någon annans möbler. Usch! Tänk att sova i någon annan okänds säng! Man vet ju inte hur ofrächt dom kan ha haft det? Och att man måste vara rädd om alla möbler (det är man väl i vanliga fall också) Men jag tror inte att jag hade känt mig bekväm med att ha någon annans möbler!
Sedan så kände jag ju på mig i lördags, att det kanske inte var någon bra ide, efter det lilla, som blev ganska stora missförståndet som bara snurrade till allt. Som tur var så löste det ju sig! =)
Så jag och Elin åkte på en lägenhetsvisning igår, och lägenheten var ju helt okej! Men det kändes inte helt bra ändå att bo i en möblerad lägenhet.
Så nu såhär  i efterhand så känns det som om att jag ändå hellre vill vänta med att flytta.
Just att det är oklart hur mycket jag kommer att jobba efter sommaren, så är det nog bäst att försöka spara ihop pengar istället, och ha dom sen när jag verkligen har råd att flytta hemifrån.
Men jag är glad för Elins skull som har fått ett rum! Så nu slipper hon leta efter mer rum/lägenheter! =)

Så nu när jag kommer spara massa pengar på att bo hemma, så har jag bestämt mig för att köpa en ny säng istället!
En riktigt stor säng, typ 160! Och köpa nya saker till mitt sovrum så jag får ett riktigt mysigt sovrum! =D

Vänner

Jag har under alla år faktiskt underskattat Tv serien Vänner! Jag vet inte varför jag inte har fastnat för det, det kanske bara helt enkelt var något bättre på tv under sändningstiden? Haha hur som helst så har jag  nu (ett x antal år efter alla andra) börjat kolla på det, och det är ju så jäkla bra! =D
Ska lätt inhandla boxen med alla säsonger!!

Det bästa av allt är ju att jag inte har sett alls många avsnitt så det blir roligt! =)


Vänner

Bild lånad av:
 
http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.moviebox.se/_photos/tvserier/1/vanner_pres.jpg&imgrefurl=http://www.moviebox.se/tvserier/recension/vannersasong06/&usg=__vEBAm7VdcKbAcOCBzSYwDdfVy1M=&h=270&w=540&sz=34&hl=sv&start=2&tbnid=NGwvLwpFSIdYgM:&tbnh=66&tbnw=132&prev=/images%3Fq%3DV%25C3%25A4nner%26gbv%3D2%26hl%3Dsv%26sa%3DG


Nu ska jag berätta vad som är på gång! =)

I söndags pratade jag med min arbetskollega och vän Elin på msn. Vi pratade först lite random, och sen sa Elin att hon skulle dammsuga innan klockan blev för mycket, för man kan ju inte dammsuga närsomhelst när man bor i lägenhet. Så berättade jag glatt att jag hade satt upp mig på boplats och börjat söka lägenheter, eftersom jag vill bo mer centralt! 
 Visserligen brukar det ju ta hur lång tid som helst innan man faktiskt får någon lägenhet, men det är lika bra att sätta upp sig på kö.

Och då utbrast Elin: Säg till ifall du kan tänka dig att dela lägenhet med mig, jag är på isåfall!! Jag börjar bli galen på detta snart! Haha!  (Elin letar lägenhet)
Så jag tyckte att det lät som en rolig ide! Elins nuvarande kontrakt går ut snart, och jag vill bo i stan! Så därför kändes det som en intressant ide! Jag och Elin funkar nämligen väldigt bra på jobbet, trots att vi inte känner varandra så där jättemycket! Hon är en go värmländska som alltid är positiv och glad! =)
Så då började vi skriva en intresseansökan och kollade runt efter lägenheter på blocket! Och tro mig vi har skrivit en sån jäkla bra ansökningstext!! =D Och mailat in på olika lägenheter, och tilloch med fått tre svar!!
Så nu ska vi eventuellt på visning på söndag och en bestämd på tisdag! Åh det känns så spännande!!
Dom flesta lägenheterna som finns just nu är mest till uthyrning under sommar månaderna. Det känns ju lite kort med maj-augusti (men vissa är längre)  men samtidigt så vet ingen av oss hur det kommer vara med jobb efter sommaren. Och just nu under sommaren så känns det ju jättebra att vi antagligen kommer ha väldigt nära till vårt jobb och så kommer jag dessutom närmare Nils! =)  Så för mig känns det  väldigt bra, jag tycker att detta ska bli jätte roligt! För nu får jag se hur det är att bo och ha ansvar i en egen lägenhet, iallafall några månader (minst!)
Och se hur jag och Elin funkar! Men jag tror att detta kommer att bli bra! =)

I'm so Exited! =D  


Hundvakten Carro

Hundarna är ju hemma med mig nu när jag är sjuk, och det är faktiskt väldigt trevligt att ha dom som sällskap! Det hade varit väldigt tråkigt att vara hemma själv annars!

Titta bara här vad mysigt när alla fyra ligger på/ bredvid mig när jag tittar på tv! Det värmer gött! =)Mina söta! <3


Hemma igen!

Nu har jag kommit hem från Axess!
Min lunga har låtit till och från hela dagen, och nu ikväll lyssnade min mamma på den och hon tyckte inte att det lät bra. Och i söndags när jag var där så sa doktorn att jag skulle komma tillbaka om 3 dagar om det inte blivit bättre. Så jag tänkte att det kanske var bra att åka dit och få byta pencillin eftersom lungan envisas med att väsa när jag andas in och för att jag känner mig jäkla trött, så jag tänkte att det kanske inte hade hjälpt något med pencillinet jag fick i söndags.
 Men när jag väl kom till Axessakuten och doktorn skulle lyssna på lungorna lät dom ingenting! Så typiskt! För när det väl låter så låter det ju inte bra liksom.
Sen fick jag ta ett stick i fingret för att dom skulle kolla om jag hade någon infektion, men det var också normalt. =)  Så jag antar att mitt nuvarande pencillin ändå har hjälpt! =) Så jag hoppas verkligen att jag känner mig piggare nu snart! För det är inte kul att känna sig krasslig!

Nu ska jag kolla när EMD besöker Roomservice, och sen är det Grey's Anatomy!

Mot axess igen!

Nu ska jag till Axessakuten igen, för min lunga har inte slutat väsa/rassla.
Hörs sen!


I'm so Exited!!

Nu förstår ni kära vänner är det något spännande på gång!! =D
Berättar när jag vet mer! =D

Jag gillar thaimat!

Hello! Så hur mår ni? Jag känner mig ändå okej, trots lunginflammation och förkylning!
Idag har jag bara legat i soffan och degat och kollat på alla tv-serier. Faktiskt väldigt skönt! Jag är helt trött i kroppen så en veckas ledighet kan nog behövas för att sedan komma tillbaka till jobbet heelt frisk! =) Men jag har även passat hundarna idag.
Jag kände väl att mitt tålamod inte var på topp idag när jag skulle ut och rasta hundarna i olika omgångar. På något sett har dom varit extra olydiga idag och ville inte lyssna på mig. =P Sigge och Stella åt upp resten av det lilla som var kvar av mitt försvarets hudsalva! Och då blev jag ju inte sådär jätteglad, för nu hittar jag inte mitt andra läppsyl så läpparna är torra!
Men efter deras bus utomhus och inomhus så har dom faktiskt sovit ganska mycket, väldigt skönt för min del! Hundarna är ju faktiskt snälla, dom är bara lite busiga och behöver springa av sig lite! =)

Pappa kom hem tidigare från jobbet idag iaf, och då hade han med sig Thaimat! Yeey!! =D
Nu ska jag gå och äta lite till!Sjukling!

Det gick faktiskt ganska fort på Axessakuten! När jag kom till receptionen sa jag att lungan rasslade och att jag hade haft lunginflammation ganska nyligen så att jag kände igen symptomen. Så då tror jag att jag fick lite förtur! Jag kom in till doktorn en timma efter. Och det är ju väldigt snabbt!
Väl inne hos doktorn tyckte jag att min rasslande lunga inte lät så mycket längre ( det har kommit och gått under dagen) Så därför var jag först nära på att inte gå till doktorn, för jag tänkte att det var onödigt att sitta där om han/hon ändå inte skulle höra något. Så när doktorn skulle lyssna på mina lungor så tyckte jag själv inte att det rasslade sådär jättemycket. Men han sa att han hörde klart och tydligt, så jag har lunginflammation. =/ 
Så nu är jag sjukskriven i en vecka och ska äta pencillin i 10 dagar.
På ett sett är det bra att det var något bakteriellt, för då kommer det ju försvinna helt  med pencillinet ganska snabbt! Om det bara hade varit en vanlig förkylning så kanske jag hade gått runt med den i flera veckor, och det är ju inte heller så kul!
Så jag hoppas att detta pencillinet ska hjälpa så att det försvinner fort!

Så kvällen har tillbringats hemma med mor och far och hundarna! Vi spelade Bingo Lotto förrut! Det har jag gjort två söndagar i rad nu! Bingolotton är nya söndagshobbyn! Haha =D
Pappa var en siffra ifrån att vinna en volvo!! Han hade nr 40 och så blev det typ 41 eller något =P Så störande!
Även jag var ett nr ifrån att vinna typ någon finalchans där man minst vinner 5000! Det hade suttit fint! =)

Elin visade mig nyss vad hon gjort med min nya design änsålänge och det är jättefint! =)


Innan bingospelet började hade jag förhoppningar om att vinna tex en Kreta resa!

Det blev inte så denna gången heller! =PStella bara växer och växer!


Morgonrassel i lungan

Hejsan!
Idag är jag ledig från jobbet, så jag hade verkligen sett fram emot att tillbringa en lungn och härlig söndag med Nils! Nu verkar det dock som om jag kommer få sitta på Axessakuten i ett antal timmar...

Jag kände mig ganska pigg när jag vaknade imorse, vilket jag inte har känt på flera dagar. Hela veckan har jag känt mig krasslig, men det har ändå funkat att gå till jobbet liksom! Igår när jag jobbade var jag inte längre så jättesnuvig, men däremot hade förkylningen satt sig mer på luftrören så jag tappade rösten, och hostade.
Och imorse när jag vaknade så lät hostan värre och min högra lunga rasslade! Så jag misstänker att det kan vara början till en lunginflammation, som jag hade i somras.
Så därför ska jag till Axessakuten om typ två timmar (KÖ!) och se om det bara är en vanlig förkylning med halsont och slemhosta, eller om det är på gång med lunginflammation. 
Jag hatar att vara sjuk! Nu får -vad det nu är gå över fort!!


Trött och förkyld!

Det har varit helt suveränt väder idag! Det är så himla skönt när man drar upp persiennerna och man ser att det är blå himmel och att solen skiner ute. Om det hade regnat hade jag väl antagligen bara velat dra täcket över mig idag. Jag vaknade nämligen upp och var ännu mera förkyld och hängig än dagen innan. Så lite solsken gjorde det lättare att gå ut!
Idag skulle jag egentligen jobbat 12-19, men  jag kände mig så himla förkyld och krasslig så Elin var så himla snäll som tog min tid så att jag istället kunde få sluta kl 17! Tack igen Elin! =)

På dagen kom My och Ida och hälsade på mig! Väldigt roligt!
Haha det var så kul för jag stod och höll på att plocka upp beställningen så hörde jag någon i bakgrunden. Så tänkte jag, oj vad hon låter som Ida! Så var det det! =D Då blev jag ju superglad när jag såg att mina goingar var på besök!

Nu ska jag gå och göra mig lite te med honung i. Det kan min hals behöva!
Ha en trevlig kväll!


Ledig dag med hundarna 2

Idag vaknade jag av att vikariepoolen ringde mig? Jag trodde dom hade strukit mig för längesedan eftersom jag inte har jobbat där på ett tag. Och när jag gick upp så hade jag ont i halsen och kände mig allmänt förkyld! Segt! =/

Men som sagt, idag var min andra dag som hundvakt, och dagen har gått bra! Det var synd om Dogglas imorse, han  var mer sjuk och såg riktigt dålig ut!  Så han sov hela dagen, fram tills pappa kom hem och körde honom till vetrinären. Så han har fått medicin och verkar faktiskt redan nu må mycket bättre! Skönt! =)
Annars så har det inte hänt så där jättemycket idag. Det har varit en riktigt slapp dag med en massa tv-tittande i soffan! Men det förtjänar man väl efter ett par dagars jobb eller vad säger ni?

Åh idag kommer Grey's Anatomy! Det var ju inget avsnitt förra veckan eftersom det var ishockey! Så nu är det mer en välkommet med en vanlig onsdagskväll innehållande Grey's! =)

Småkrasslig?

Usch det känns som om jag håller på att bli förkyld! Har varit så trött hela dagen, och nu börjar jag bli typ snuvig och  halsen känns- snart bryter en förkylning ut!
Fy jag vill verkligen inte bli sjuk nu! Får hoppas på att det blir bättre imorgon! Eftersom jag är ledig då med, så får jag ta det lugnt och dricka en massa te.
Så det blir ingen träning imorgon, för då kanske allt blir värre. Det är nog bättre att bara ta det lugnt imorgon så att jag kan gå till jobbet på torsdag!

Godnatt!


En ledig dag med fyra hundar

Dagen har gått bra! Det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara, att passa alla fyra hundarna! Men Dogglas har varit lite hängig idag och låtit konstigt (han har antagligen ont i halsen) Så han ska besöka vetrinären imorgon. Annars har hundarna varit lugna och sovit det mesta utav dagen! Jag satt ute på altanen för första gången i år och det var riktigt varmt!! Tyvärr höll ju aldrig vädret i sig, för någon timma senare kom det en regnskur, men då var vi redan inne, som tur var! =)
Imorgon ska jag passa hundarna igen, och jag får vara mer uppmärksam på lillan! Idag har hon tydligen gjort sina behov på ställen som annars görs utomhus..  Det är svårt med små valpar! Måste väl lära mig Stellas "schema" på när hon behöver gå ut. 
Förutom det så har hundarna mest sovit! Stella sov i mitt knä idag! Väldigt mysigt! =)
När hundarna var som lugnast bakade jag en kladdkaka! Den blev jättegod! Det är alltid så när man bakar något för skojs skull typ, då blir det som bäst! Men när man ska göra sig till och det ska bli perfekt är det ofta något som blir fel.
Hur somhelst var den perfekt idag! Jag och pappa åt upp halva kakan till fikat förut! Haha!

Förresten! Om ett tag kommer min blogg bli snygg! Nu är den inte så upplyftande precis.. 
 Min arbetskamrat Elin håller på och fixar med min design! Ska bli spännande att se resultatet!! =D

Jag tänkte lägga upp en bild på Stella och mig som jag tog med min kamera, men tydligen är det något fel på kameran eller nåt. För när jag kopplade in den i datorn stängdes hela datorn av! Det är väldigt mysko, för jag la upp bilder typ för två veckor sedan, och då var det inget problem!
Så det blev helt enkelt ingen bild nu!


Massor av jobb


Hejsan! Det kändes som att det var dags för en liten uppdatering nu.
Glad Påsk i efterskott! =)
Jag har inte bloggat något i helgen, eftersom helgen bestått av jobb! Synd att man har stått inne nu när det har varit så himlans fint väder!! Hur som helst känner man sig piggare, och har mer energi ändå när man är på väg till jobbet, och det är fint väder ute.
I fredags när jag var ledig var jag och Nils och promenerade i Slottskogen! Det var så härligt ute!! Det har verkligen blivit vår helt plötsligt! Oh vad jag tycker om det vädret, när det börjar bli sådär soligt och varmt, så att man kan gå utan jacka utan att frysa ihjäl!

På Påskaftonen jobbade jag, Elin och Jessica i butiken. Det var faktiskt ganska mycket folk i stan, trots påskfirande och det fina vädret! Det var väl tur för våran del! Sedan på kvällen gick jag My, Emil, Kimia och Lina och tittade på Butterfly Imp på Sticky Fingers! Dom var jättebra! Jäklar vilken scennärvaro dom har allihopa!! Grymt! =)
Efter spelningen åkte jag med My och Emil hem och sov över där!

Det hände väl inte något sådär jättespeciellt på söndagen, men det blev jobb iaf!
Jobb jobb jobb... Innebär: Pengar pengar pengar! =) Så får man tänka!

Idag har jag jobbat igen, och dagen har gått fort eftersom jag började med beställningen, och var  därför sysselsatt hela dagen! Det är bra när det är så!
Jag råkade vara lite klumpig idag igen.. Men det blir väl så ibland antar jag. :/
Hoppas att det löser sig imorgon igen iaf!

Jag ska vara ledig imorgon och på onsdag. Det blir härligt att ta det lite lugnt! Men får se om det blir så lugnt... Jag ska nämligen passa alla fyra hundarna imorgon!
Kommer nog uppdatera under dagen och berätta om dom små vildingarna! =)

Ha en bra dag!Kolla vad söt min Max var som liten plutt!! =D

Glad Påsk!


Förr brukade man ju vara påskärring så här års... =)

Snart sovdags!

Hejsan! Värst vad jag är duktig på att uppdatera... Man hinner ju det när man är ledig!
Dock har det inte hänt så mycket idag, förrutom att jag fixade håret då. Men det har blivit lite One tree hill och 90210 tittande!
Imorgon är det jobb igen! Jag slutar klockan nio! Vi brukar ju annars alltid sluta senast halv åtta, men imorgon kommer det en firma som ska städa alla golven, så då ska jag vara kvar. Får väl sitta och läsa eller något sålänge... Sen ska jag åka till Nils och sova där! Myspys! =)

Jag har bestämt mig för att träna imorgon innan jobbet! =) Dock verkar det som om att jag får träna själv, men det gick ju bra sist! Det är faktiskt ganska så bra att träna själv med, för då kan man ta allt i sin egen takt!
Det känns bra att jag faktiskt känner för att träna! Så jag tjatar om detta.. Men faktiskt! Jag har inte varit på träningshumör på en sisådär 4-5 år då jag gick i handboll. Så det känns toppen! =)


Efter frisörbesöket


Såhär blev det! Skönt att slippa utväxtranden! =)

Ska snart till frissan!

Hejsan! 
Nu är det snart dags att gå till frisören och ta hand om min utväxt! Ska bli himla härligt att få bort den! =)
Undra vad det kommer att kosta? Här på landet är det lite billigare än i stan! ;)
Var och frågade vad det kostade att färga en utväxt på panache (nära från jobbet och så tänkte jag) Så sa dom runt 1000kr! Det är vääldigt dyrt för att bara få utväxten fixad!! Så det blev ett stort no no där..

Så då kände jag att det var bättre att göra det där jag brukar, min frisör är duktig med färgning, så egentligen när jag är nöjd så är det ju ingen ide att byta frisör.
Lägger nog upp en bild på hur det blev sen! =)
Ha en fin dag allihop!


Hurtig Carro!

Jajjemän! Idag har jag varit hurtig minsann! Det började med att klockan ringde kvart i sju, för jag skulle vara hos tandläkaren 8.20 på undersökning. Sedan hade jag planerat att åka och träna lite innan jobbet. Och jag hade bestämt mig för att hinna med 8.52 tåget. Och det var verkligen med nöd och näppe jag hann med det!! 
 Jag kom ut från tandläkarn 8.45 och fick ju något bråttom, och började små springa! Jag kände dock hur jag började må illa lite för tandläkarn hade penslat på något bananlack eller något?  Usch det smakade inte gott.. 
Väl på tåget var jag jätteandfådd.. haha! Så träffade jag Frida som jag umgicks med på min korta universitetstid.. Kul att träffa henne och prata lite iaf! =)

Väl på gymmet tyckte jag faktiskt att det var väldigt skönt att röra på sig! Det kändes till och med roligt att träna! Så har jag inte känt på typ flera år! Så jag är riktigt stolt över mig själv, att jag var så duktig som gick och tränade innan jobbet! =)
Jag ska försöka att hålla uppe min träning nu! Det är ju faktiskt viktigt, och dessutom blir man så mycket piggare under dagen!

Men just nu är jag så jävla trött! Ska bli riktigt skönt att vara ledig imorgon!
Imorgon ska jag till frisören kl 14 och fixa till min utväxt så hela håret blir blont igen! Yeey! =D
Det är så lyxigt att gå och fixa håret! Att fixa och trixa med håret är något jag verkligen tycker om!
Som ni kanske märker...


Mina olika hårfärger och frisyrer!
=D
Inte konstigt att mitt hår har varit så slitet! Men nu börjar det återhämta sig,  så därför ska jag bara ta utväxten så att resten av håret inte skadas! =)


SATC!

Tjohoo! Jag läste precis på startsidan av blogg.se att premiären av den andra  efterlängtade SATC filmen äger rum den 28 maj nästa år!! Jag längtar redan! Det blir till att se filmen på premiär dagen precis som förra året tror jag nog bestämt. Jag My Lina och Kimia kollade förra året, och det var så bra! Jag hade lunginflammation, men ändå så ville jag ju självklart gå på bion. Mina lungor rasslade som bara den, men det var det värt! =) Dock kunde jag ju inte ta en Cosmopolitan efteråt som My och Lina gjorde, eftersom jag gick på pencillin, så det får jag ju göra nästa gång då! =)
Tills dess, så får man kolla på avsnitten som sänds varje kväll, eller plocka fram skoboxen! Den fick jag av Nils i julklapp! Oj så glad jag blev! =D Det var nog den bästa presenten jag kunde få! (Tv-serie freak som jag är!)

Det som är så jävla bra med SATC är att man aldrig tröttnar på serien! Jag vet inte huur många gånger jag har sett alla avsnitt...! Haha!
Det tyder ju i allafall på att det är den bästa serien! Den är ju fortfarande omtyckt efter alla år! =)


Grattis Pappa!

Idag fyller min pappa år!
GRATTIS!! =)

Mätt och belåten!

Idag gick det väldigt fort på jobbet faktiskt! Vi fick äntligen beställning med produkter idag! Det har ekat tomt på hyllorna eftersom vi har inventerat den senaste veckan. Det har nästan varit pinsamt att hela tiden upprepa sig om att produkterna är slut.. haha Men nu så är det mesta påfyllt så det är bra! Eftersom jag jobbar imorgon också! =) Vi får väl se om hela dagen blir en rush imorgon, eller om det blir lugnt. Jag hoppas på något mittemellan...

Ikväll blev det hamburgare till middag! Och inte vilka hamburgare som helst, dom var jättestora! Det är inte vanliga 90g jag pratar om utan 285grammare!!
Som sagt, är mätt! Men jag klarade att äta upp burgaren! Jag äter som en hel karlakarl! =) Men det vet väl alla redan?

Ha en fin kväll allihop!

Kram!


Godmorgon!

Godmorgon alla! =)
Nu sitter jag hemma hos Nils och bloggar! Egentligen skulle jag sovit hemma igår, men Nils ringde väldigt lägligt igår kväll när jag var påväg ut från friskis &svettis och sa att han var på centralen, och att jag kunde sova hos han. =) Så här sitter jag nu! Men eftersom jag trodde att jag skulle sova hemma igår, så hade jag inte med mig mina grejer, typ kläder, smink, och NYCKLAR!! Det kom jag på imorse, att faan nycklarna ligger i vinterjackan! Men som tur är, hittade jag en extra nyckel i nyckelskåpet, så det fixade sig ju ändå! Och när det kommer till kläder,  så hittade jag lite kläder här, men ska nog ta mig ner till stan lite innan jobbet och köpa lite saker som kan vara här, så slipper jag tänka på att ta med mig allt hemifrån!
Och juste jag tränade igår!! =D var hur nöjd som helst efteråt!! Jag trodde inte att jag skulle orka någonting, för innan träningen hade jag, My, Kimia och Lina varit och ätit Buffe i nordstan! Det var JÄTTEGOTT och värt pengarna! Man fick äta hur mycket man ville och ja, det blev en del trots att jag inte var i det hungrigaste laget!
Men tillbaka till träningen... Kände verkligen att det var hur skönt som helst att röra på sig! Självklart kändes det segt också, för det var ju inte igår jag tränade liksom.. Sprang på löpbandet i typ 20-25 min och efter det var jag helt röd i ansiktet! (Det blir jag ALLTID när jag tränar inte roligt att gå ut som en tomat sen..) Haha! Och så gjorde jag lite situps, och rygglyft. Sen fick det räcka, för jag trodde ju jag var tvungen att skynda mig till tåget. Men istället blev jag klar i perfekt tid så jag kunde åka hem med Nils! Mys! =)

Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag åka ner till stan innan jobbet!
Ha en fin dag! =)


RSS 2.0