Färgat/slingat håret idag!

Hejsan!
Idag gjorde jag en välbehövlig tjänst för mitt hår! Min grådaskiga utväxt i följd av en brunröd ton och blont i topparna, är borta! Finally! 4 månader sedan sist jag var hos frisören, så det var verkligen välbehövligt!

Tanken var idag att jag skulle få lite guldigare slingor och bli lite honungsblond, blev väl inte jätteblond men lika bra det så slipper mitt stackars hår att slitas så mycket.
Frisören (som förövrigt ska bli mamma ledig snart, vem ska jag gå till??) gjorde först en ljusbrun botten och la sen guldiga slingor. Så det ger väl fortfarande ett mörkare intryck! 
 

Vad tycks? :)
Jag är nöjd! :)

Får se vad fortsättningen på denna dagen blir! :)
/C

Det börjar gå frammåt!

Jag är en värdelös bloggare, that's true, jag får be om ursäkt till min lilla skara läsare, vilka ni nu är!

Nu är jag äntligen helt frisk från lunginflammationen, det känns ju underbart att vara människa igen! :)
Jag har känt mig så fruktansvärt seg det senaste, nu är det ju iofs inte så konstigt eftersom man blir ganska matt när man har lunginflammation. Men det mesta har kännts jobbigt om man säger så? Tror det har kommit ikapp mig att jag inte har något fast jobb, som jag är lite stressad över. Men sms från H&M kommer och går, man får bara vara snabb som tusan så att man har chans att få det.
Så igår tog jag tag i mig själv och gick till arbetsförmedlingen. Det var inte så farligt och jobbigt som jag trodde. Fick pratat med en trevlig kvinna som ändå tyckte att jag har stora chanser till jobb, pga av min erfarenhet. Vi får väl se helt enkelt. 320kr per dag får man i A-kassan när man har varit medlem i mindre än ett år, SÅ BLI MEDLEMMAR MINA VÄNNER! Har man varit med i A-kassan i ett år så får man 80 % av sin ursprungliga lön.
Man blir lätt efterklok...

Hur som helst! Efter sjukdomar och allmän seghet känner jag att det börjar gå frammåt! Jag vet ju att allt kommer att ordna sig till slut, man får bara ha tålamod helt enkelt.
Jag fick en chock igår när jag kollade på hur mycket jag får i lön! Det kommer jag klara mig på i två månader! Haha! Har ju ingen inkomst alls antagligen nästa månad, så det gäller att försöka spara så gott det går.

Jag börjar känna mig mer positiv och jag vet att detta året har mycket kul att erbjuda!
För ca två veckor sedan bestämde jag, Kim och Jessica oss för att åka på en 3 veckors semester till LA/Miami i sommar. Guuuud vad underbart det ska bli!! Jag bara längtar! :)
Sen vet jag iförsig inte hur jag ska göra med skolan? Jag vill ju gå där, men det kanske inte är rätt år? Får klura på det...

Förra veckan var fantastiskt rolig! Efter att ha legat på soffan i två veckor var det mycket välbehövligt att gå ut och träffa lite folk! Började veckan med en fika med Kim och Jessica! Och GALET vi höll ju på att skratta ihjäl oss! Resan till USA kommer att bli helt amazing, det är jag övertygad om!!

Träffade även Gabriella min going och fick dricka kanelkaffe! <3
Sedan träffade jag min lilla systerdotter Isabella för första gången! Hon är så himla söt!
Mosters söte! <3


Jag hade även en fantastisk helg! Där vi på fredagen firade My som fyller 23 år nu när hon är i Thailand! Det var en mycket trevlig kväll med god mat/dryck och sällskap!


Grattis hjärtat! Jag hoppas att ni har det underbart i Thailand!

På lördag fick jag träffa min lilla gudson och gosa med honom lite innan det var dags att bege sig hemmåt!


Söta Milo! <3


På lördagkväll kom Kim hit till mig och Jessica! Vi tog några glas och dansade och hade det allmänt trevligt! Vid tolvtiden var det dags att dra sig utåt så att inte grannarna skulle hata oss och då begav vi oss till Excet.
Jag har alltid trott att det är ett uteställe för "gamla" haha! Men jag kan be att få tala om att det var mycket bra ålder där inne! Det var i våran ålder och uppåt.
Jessica körde en grym grej! När vi stod i kön så frågade vi vakterna var det var för ålder. Då sa han 22, vilket jag och Jessica ju inte har fyllt än.
Jessica- 22, perfekt ju!
Så då kollade han inte ens leggen! Bra tips där! :)

Vi hade iallafall väldigt kul och lärde känna lite nytt folk! Tänk vad ödet styr våra liv!
Detta året blir spännande! :)

Nu ska jag ha filmkväll med Jessica och Kim!
Ta hand om er!
/C

Influensa och Lunginflammation!

Hej!
Vi är redan halvvägs in i januari, och ja, januari började väl inte jättebra för min del. Efter en jätterolig nyår så vaknade jag upp dagen efter, och mådde som jag förtjänade antar jag. Jag kan säga att trots att festen var lyckad och rolig så är jag inte jättesugen på att ha en sån stor fest igen. Vi var väl en sådär 25 personer, och ja ni kan ju matematiken. Flaskor och burkar  efter 25 personer... Ni förstår att lägenheten var i kaos dagen efter. Hehe!

Efter städning och allmän återhämtning så följde jag med Ida till Trollis, och på tåget började jag känna mig konstig. Hosta och värk i kroppen, och jag kände att det var svårt att sitta still för den krypande känslan.
Några timmar senare då med feber, var influensan ett faktum.
Jag är oerhört tacksam över att jag befann mig hos underbara Ida. Jag menar, vem vill inte vara hos en blivande sjuksköterska?

Efter en envis feber tog jag mig hemmåt och när jag väl var hemma och la mig på soffan, så blev jag fast där i en vecka. Jag har nog aldrig varit så sjuk i feber som i denna influensa. Att vakna mitt i natten av så grova svettningar, usch! Så i fredags, var det nog! Jag fick åka till Axess aktuten och, det visade sig att jag hade lungingflammation och fick bekräftat att jag faktiskt var väldigt sjuk. Med ett infektionsprov på 122, när man ska ligga normalt på mellan 0-8. Så det var inte så konstigt att jag mådde som jag gjorde.

Då åkte jag hem till Mamma och pappa och blev behandlad som en prinsessa, och fick kurera mig riktigt ordentligt! Pencillinet började verka direkt, för dagen därpå kände jag mig i princip "frisk" när jag vaknade. Var väl inte sådär jättefrisk, men att slippa vakna med 39 grader var så skönt!


Det som förgyllde tillvaron mitt i sjukdomen var söndagen den 9 januari!
Då föddes en liten prinsessa på 3660g och 50cm lång. Prinessan, min systerdotter heter Isabella och är jättesöt!
Tyvärr så har jag än så länge bara sett bilder pga att jag varit sjuk. Men nästa vecka ska jag hälsa på och det ska bli så himla kul! :D


Pencillinet gjorde susen!! Men mattheten och hostan har hängt i, och igår besökte jag läkaren på vårdcentralen för en ny undersökning. Min lunga har rasslat, så tänkte att det var bäst att kolla det.
Fick ta ett nytt infektionsprov och då låg jag under 8. Vilket är helt normalt!!
Så efter att ha hört att det börjar gå åt rätt håll, så började jag känna mig mycket bättre! Igår sjöng jag till och med i duschen (dock lite hostigt och svagt), och spelade piano! Det har jag inte kunnat göra på två veckor, så det är mycket positivt och visar att jag börjar bli bra!

Så jag har verkligen behövt att vila upp mig! Det är riktigt skönt att vara hemma hos mamma och pappa! Har varit här i en vecka nu, och tänker stanna helgen ut. Men på måndag tänker jag bege mig ut och möta världen igen. Ni förstår att jag är rastlös efter att ha varit hemma i 2 veckor!!

Så ja, ungefär såhär roligt har det nya året varit änsålänge! ;) Förhoppningsvis så har jag varit sjuk för året nu och kan efter detta koncentrera mig på att få ett bra och spännande år, med nya utmaningar och roligheter!

Hoppas att ni har det bra!
Hörs snart igen!

/C


RSS 2.0