Idag såg jag kändisar!


Hejsan!
Idag har jag jobbat ett kortispass på jobbet (12-17) Dagen har varit ganska lugn och flytit på.
Efter jobbet gick jag till Cubus (får alltid tänka efter ett tag innan när jag ska säga cubus, eftersom jag förväxlar det med Cubase!) Haha! ;)
Inne på CUBUS hittade jag ett par supersköna gråa mjukisbyxor som jag fyndade för 149kr. 
Haha jag pratade med My i telefon samtidigt som jag stod i provrummet.

Jag- Jag provar ett par mjukisbyxor, dom är jättesköna, men ganska fula! Jag tror att du hade tyckt om dom!
My- Haha! Vadå så du tror att jag skulle tycka om ett par fula byxor?
Jag- HAHA! Nää men du och bebismagen hade tyckt om dom!

My jag vill än en gång förtydliga att du hade tyckt om dom eftersom dom är så himla bekväma!! :D

Efter mitt inköp tog jag vagnen till Avenyn för att möta upp min kära mor. Då hade jag precis avslutat mitt samtal med Mysan. Men jag ringde ganska snabbt upp igen för jag blev så uppspelt av att jag såg Simon (tror jag) Från
Design: Simon & Tomas. Först så såg jag bara två söta hundar, som jag tyckte påminde väldigt mycket om min Max! Sen så tyckte jag att jag kände igen personen. Haha jag tänkte- Jag måste ringa My!
My: Haha vad roligt!! Har han sina röda glasögon på sig?!
Så vände jag mig om för att undersöka saken, och icke! Han hade ett par vita glasögon!

Jag vet ju att hon älskar Inredningsprogram, och sen blev jag lite fnittrig så jag var tvungen att dela med mig av nyheten. Haha! Tänk vad barnslig man blir när man ser en kändis...

My tyckte att jag skulle springa fram till honom och säga:
- Jag har preecis flyttat hemifrån, kan inte ni inreda min lägenghet?! Hahaha!

Jag nöjde mig med att bara stå och glo (försökte vara diskret) Och sen precis efter att jag gått förbi kom hela kamerateamet, och sen kom Tomas - den blonde (tror jag! Haha ni som vet vem som är vem får gärna berätta detta för mig!) ut från systembolaget.
My tyckte att jag skulle paparazzifotografera dom, men jag kunde inte med! Haha!
Men sen när jag försökte ta kort med mobilen gick det inte att zooma (irriterande eller vad?) Så fick jag försöka att fixa med inställningen, och då gick det tillslut att ta ett kort, det blev dock väldigt suddigt tyvärr.

Jag blev väldigt nyfiken och undade om det var Sveriges fulaste hem dom filmade till, eller vad dom höll på med.
Det såg ut som att dom frågade folk som gick förbi och intervjuade typ. Så om jag hade gått förbi någon minut senare kanske jag hade hamnat i tvrutan.. Haha :)



Bild lånad av TV3 (Bäst att skriva så att dom inte stämmer mig) ;)

Lön= Glada tanter

Hejsan!
Idag blev det en tidig morgon för min del, eftersom jag skulle öppna butiken. Närmare 06.15(!) Är inte det knäppt att jag går upp så tidigt när jag ändå börjar kl 9? Yeye, den friska lantluften gör en ganska pigg när man går till bussen.
Men morgonen kändes väldigt stressig på något sett. För det första så var bussen försenad mer än vanligt och helt full, eftersom skolan har dragit igång för dom allra flesta. Så pga av förseningen så fick jag springa till tåget, och hann som tur var för tåget var en minut försenat! :)
När jag sedan kom till stan, så gick jag till Espresso House och beställde en stor Vaniljlatte som vanligt. Det dröjde också mer än vanligt. Kände mig lite stressad, för visste att det skulle komma en hantverkare och fixa taket på jobbet kl 9.

Så jag skyndade mig att ta på mig mina jobbarkläder, och lyckades seriöst att ta på mig tröjan åt fel håll TVÅ gånger. Det kanske inte låter så farligt, men när man är stressad så är det jäkla irriterande att göra samma fel två gånger! Haha!
Sen när jag skulle torka av bänkarna så gjorde jag någon hastig rörelse och slog i fingret i en korg så att min halva nagel gick av, och gick av så långt så att det gör ont. Ni vet när man råkar klippa naglarna så kort så att man kommer åt nagelbandet. AJ säger jag... Så störde jag mig så mycket på att nageln var ojämn så att jag var tvungen att riva bort resten. AJ igen... Så nu ser det ganska kul ut eftersom dom andra naglarna är längre.. Haha!
Otursmorgon eller vad!?!
Jag hade iallafall bränt med mig två blandskivor till jobbet! SÅ SKÖNT att höra  lite ny Musik! :) 
Hantverkaren dök upp strax innan 10, så jag hade inte behövt att stressa så mycket! 

Förrutom den stressiga morgonen, så har dagen varit riktigt bra! Det har varit en jämn rusch hela dagen, så tiden har gått väldigt fort! Jag har bara haft glada kunder idag, vilket är ganska ovanligt.. haha! Det är alltid någon annars som är missnöjd eller något. Förra veckan blev jag ju rent ut sagt utskälld av en tant som var helt korkad och skitsur! 
Så trots att det är lite mer rusch i butiken, så är det väldigt kul att jobba när man möter positiva människor! :) 

My, nu har jag varit på Accent och bytt väskan! Dom hade inte kvar en likadan, men jag valde en annan som var väldigt fin och lite mer pösig! Den var lite billigare, så jag valde även till ett armband! :) 

Elin var supergullig idag! Vi köpte present till Shideh i måndags på den nya affären  Accessorize som nu har öppnat i nordstan. Där tittade jag speciellt på halsbanden, för dom var så himla fina! När jag gick på lunch idag så hade Elin köpt ett utav dom och lagt i min väska! Jag blev jätteglad! Tack Elin! :D



Man ser inte så mycket detaljer nu, men den är pösigare än min andra! Väldigt fin!


I silver: Mitt nya armband! Tack My! ;) Och Tack Elin för halsbandet! :D

En trevlig dag!

Hej!
Nu har jag precis skrivit klart mitt arbete om våra produkter, och känner mig sjukt ambitiös! :) Jag och Elin hade nämligen genomgång i måndags, för att friska upp minnet lite. Och jag bestämde mig för att skriva ett arbete om det helt frivilligt. Känner att jag har lärt mig en massa, kan huvudingredienser och sånt nu! Så det känns väldigt bra!
Dagen har förövrigt varit väldigt trevlig!
Började dagen med att åka in till stan vid två tiden och träffa My och Lina. My skulle byta en tröja till sin Emil som fyller år idag! Grattis! :)

Sedan promenerade vi bort till Capuccino som numera är vårat stammis ställe! Dom har fakiskt väldigt god mat, för att vara ett cafe, och man får verkligen mycket för pengarna! Det gillar vi! :) Idag blev det bakad potatis med räkor, det var smarrigt! Men känner mig nästan lite trött på skaldjur nu efter räkfrossar helgen!
Vi tre tiden kom även Johanna och Ida och fikade med oss. Det var mycket trevligt! Åh vad jag önskar att alla kunde ses lite oftare! Idag blev det inte en lång fika, men bättre med en kortis än ingen alls!

Haha! Dagens roligaste var när Chalmers nollning gick förbi uteserveringen på Capuccino, och Lina utbrister
- Men gud vad har han på sig? Han har på sig en dator på huvudet!
Jag kollar dit och ser att det är Gustaf! Haha! (min bästa killkompis i högstadiet) Haha han hade tydligen glömt sin nollningsbricka hemma och fick ha en dator på huvudet som straff typ. Jag skänkte några slantar till honom och rädda barnen, men han slapp att sjunga något för oss som han annars var tvungen att göra.

Efter fikan gick jag till jobbet för att möta upp Elin! Vi var på bio och såg L.A Gigalo och den var väl sådär ärligt talat. Men lite smårolig till och från. Men det är alltid kul att umgås med Elin! :) Vi var ju en så där 4-6 personer i biosalen så det hördes TYDLIGT när man tuggade snacks. Det skrattade vi väldigt mycket åt! :P

Här kommer bilder från dagen! :)





Smarrig bakpotatis med räkor

















Ingen bio utan Sourcreme snacks! :)

Hellu i'm back!

Nu var det allt ett bra tag sedan jag skrev något här i bloggen! Har haft något utav ett blogguppehåll helt enkelt! :)
Men eftersom mina närmsta kompisar är flitiga bloggare så är det väl inte mer än rätt att jag också uppdaterar mer så att dom också har något kul att läsa! ;) Hehe

Idag har jag varit ledig från jobbet, gått ute i det lagom varma vädret med hundarna. Nu har jag börjat gå ut med alla hundarna samtidigt eller ja, iallafall tre av fyra.(Stella var med pappa på jobbet idag).
Har inte gjort så mycket annars idag förrutom att kolla på OC. Det är ju så himla braa! :) 

Den senaste veckan har jag hunnit med att träffa fina Sanna Banana innan hon åkte till Värnamo! Hon har även skaffat blogg nu, så att man kan följa henne. Ett mycket smart drag tycker jag! :)
Efter fikan med Sanna i torsdags åkte jag tåg till Trollhättan och hälsade på Ida. Hade inte varit hos henne sedan i december, så det var ju också på tiden! Senare kom även Johanna dit, och då hade vi en myskväll och åt en väldans massa (läs dyra) räkor. Men det var riktigt gott! :)

På fredagen var det dags för en räkskiva till! Jag, Lina och Kimia var hemma hos My! Det var en riktigt trevlig kväll och rena rama lyxhelgen! :) Det är verkligen gott med räkor, och så himla trevligt att samla ihop sig  några och äta tillsammans! Mer sånt! :)
Sedan jobbade jag lördag söndag, men annars var det en ganska soft helg! Så veckan var väldigt lyckad! :)

Jo juste, jag köpte ett par snygga Nike sneakers i torsdags också!




Jag är mycket nöjd med mitt inköp!

Ha det bra! :)


Trevligt besök av Ida

Idag kom Ida och hälsade på mig, då hon hade vägarna förbi! Det är himla trevligt när det blir sådär spontant!


Ida din going! :) 


Huvudmassagemojäng!

Antagligen dom 50,- mest värda kronorna,  jag någonsin lagt på något! :D
Håller du med mig My? ;D



Jäkla bra uppfinning! :)


Middag med tjejerna på jobbet!

Hejsan! Nu kom jag precis hem från middagen med tjejerna på jobbet. Tyvärr så kunde  Evelina inte komma med, men vi får göra något snart igen allihopa. Vi är ett himla gött gäng alltså! :) Jag gillar er så mycket!

Vi gick till en persisk restaurang som låg vid järntorget typ. Vi skulle egentligen gå på en annan som ligger i stan, men den hade stängt endast idag, den enda dagen som vi kunde på.. Haha typiskt va? Men jag tyckte att restaurangen vi var på nu var bra ändå! :)  Det var trevligt och spännande att äta persiskt, för det har jag aldrig gjort!


Nakita!



Jessica! SÅ brun!! :)


Shideh!


Elin!


:)


I väntan på maten...
Togs fler bilder såklart!



MAT!

Ser ni vilket stort lass med ris man fick!


Min och Shides mat! Lammspett ris och tsatsiki! :)


Elins mat- Kycklingspett, ris och tsatsiki!

Fick ingen bild på Jessicas mat och Nakitas förrät, men jag måste säga att Nakitas förrät nog var den godaste! :)


Fredagens!

Hejsan! Idag har jag både hjälpt till vid min systers flytt och hunnit med att träffa klasskompisar.
Tyvärr då så var det inte så många som dök upp på "återträffen" som Sanna ville fixa. Utan det blev bara Jag My Sanna Michelle och Noel. Skärpning med det Element! (Ett litet internskämt från gymnasiet)
Men det var trevligt att höra vad alla ska göra nu efter sommaren!

Vi var iallafall på Victoria i några timmar och gick sedan en stund till Pustervik. Men själv ska man ju jobba imorgon, så det fick bara bli en kort stund ute för min del.  Jag har öppningen imorgon med, så då blir det ju till att kliva upp lite tidigare. 

Jag har börjat bli en flitig bloggare på senaste, och hade med mig kamera ikväll. Det blev iofs bara tre bilder haha! 

Ska lägga upp dom imorgon, Nils dator har krånglat lite på senaste, så jag vågar inte chansa och sätta in kameraminnet i datorn, för då kanske jag råkar sätta in det någonstans det inte ska vara.. haha! Nä ni får allt vänta med bilder! 

Nu måste jag snart gå och lägga mig! 
Hoppas ni har haft en trevlig dag! :) 

Bilderna från i fredags, lite sena- Men bättre sent än aldrig! ;)

 







RSS 2.0