Bion igår var jättebra! Mycket trevligt tj...

dsc00692 (MMS)

Bion igår var jättebra! Mycket trevligt tjejer!:-) Ikväll kommer Nils hit och då blir det myskväll!:-) Så nu ska min kladdkaka Deluxe med marabou choklad snart in i ugnen! Ha en trevlig söndag! /C


Nu är det snart dags! Cosmopolitan!!

dsc00683 (MMS)

Nu är det snart dags! Cosmopolitan!!


Tiden går fort!

Jag säger det igen, det går sjukt fort! Har drabbats av lite nostalgi nu i studentider.
Haha igår såg jag dom första flaken och blev lite blödig!
Tänk att det är 2 år sedan vi slutade på bästa Ny Musik och tjoade på flaket och skrek Element tjalalalalaa! Helt galet! Men vilka fina minnen man har!
Jag tänkte lägga upp bilder från våran student, men dom är på en skiva med en MASSA foton, och jag kan inte hitta den! :(
Jag har dock en bild på mamma och Nils från studentdagen, men tror inte att jag får lägga upp den...
Hoppas verkligen att den finns någonstans, för det är så tråkigt att förlora kort. På tal om det måste jag köpa en ny kamera...


Hade några bilder på mig och Nils från studentfesten! :)

Idag har jag varit ledig, och unnade mig en sovmorgon! Hur skönt som helst och välbehövligt.
Efter en trevlig pratstund med fina Johanna åkte jag in till stan för att kolla efter en klänning. Imorgon är det nämligen morgonöppet i femmanhuset, så ni som är pigga och orkar gå dit så är det 20% från kl 7-10. Så vi ska vara lite fina på jobbet med vita klänningar och ha vårat sommarsmink.


Den var väldigt somrig, med lite broderi längst ner, som man inte ser här nu.
Så det blir roligt att för en gångs skull ha lite finare kläder på jobbet.

Haha något som var lite roligt var att jag köpte linsvätska till Nils, eftersom jag glömde hans nya linsvätska på spårvagnen en dag.. Så jag var mycket noga med att hålla hårt i påsen idag. När jag var inne på HM fick jag panik är jag inte hade påsen i handen längre! Men det var någon snäll människa som hade lämnat in den i en skobutik jag var i.. Haha snurrigt! Så Nils får nog köpa sin linsvätska och leverera den till mig nästa gång! :)

Jag gick in en sväng på Gina Tricot för att köpa vita leggins till jobbet, och fick även syn på ett linne/tunika när jag stod i kön och tog tag i en 34:a för det brukar jag ha på deras tunikor. När jag var hemma så märkte jag att jag egentligen inte visste riktigt hur den skulle sitta, vad som var fram eller bak. Den sitter åt ganska hårt, men är ändå väldigt pösig, så får se hur jag ska göra med den.


Jag gillar färgen på den


Men är den en keeper?
Vet inte riktigt hur den ska sitta!

Får väl kolla på skyltdockan imorgon eller nåt... Haha!
Nu ska jag äta ananas och kolla på Eurovision Song Contest!
Heja Anna Bergendahl!!

/C



5 min senare. Jag är ju typ mätt nu! Att ...

dsc00638 (MMS)

5 min senare. Jag är ju typ mätt nu! Att jag aldrig lär mig att ta lagom...


Ibland får man ha onsdagsmys, faktiskt! Ja...

dsc00637 (MMS)

Ibland får man ha onsdagsmys, faktiskt! Jag är sjukt dålig på att köpa godis, köper ALLTID för mycket! Märks speciellt när jag bor själv, not good! Jag köpte även en hel annanas, så jäkla gott! Och vattenmelon! Yummi!:-D Snart är det Grey's! Och imorgon är jag ledig, SÅ GÖTT!! Ha det bra så länge! /C


Idag var jag på naturapoteket och köpte vi...

dsc00620 (MMS)

Idag var jag på naturapoteket och köpte vitamintabletter som påverkar och tydligen stimulerar hudens naturliga produktion av det skyddande pigmentet melanin. (hm?) Betakaroten ska tydligen vara bra för huden att få bättre pigmentet och motverkar soleksem. Det var faktiskt min frisör som tipsade mig om detta, för att hon också har problem med soleksem och har märkt att solbrännan sitter kvar länge! Så nu ska jag ta en tablett varje dag hela sommaren med start från idag. Som sagt i år ska jag vara snyggt solbränd!:-) Förövrigt är jag skittrött idag, hoppas på att jag blir piggare imorgon. Men snart är det bakomkulisserna på SATC 2! Jag tror jag ska ta mig en macka innan det börjar! Hoppas att ni har haft en bra dag!:-) /C


Hej! I helgen har jag försökt jobba upp en...

dsc00611 (MMS)

Hej! I helgen har jag försökt jobba upp en solbränna. För i sommar ska jag, blekis Carro bli brun för en gångs skull! Lite färg har jag lyckats få, är dock lite röd så nu har jag använt aftersun, så nu luktar det kokos i äkta sommar strand anda! :-) Ha en trevlig söndag! /C


Är ute i solen med mina favoriter!:-)

dsc00591 (MMS)

Är ute i solen med mina favoriter!:-)


Dom är inte mer än mänskliga, pheu!

Idag är en ledig dag för min del, så jag har lite slötid och blev lite inspirerad av att skriva ett inlägg efter att jag sett en bild på msn's startsida med osminkade kändisar.

Eftersom jag jobbar i en butik som säljer skönhetsprodukter är det självklart viktigt att ALLTID se bra ut. Kan faktiskt vara jobbigt att tänka på att man alltid måste ha massa smink på sig. Min hud har blivit helt konstig. Jag hade aldrig finnar förut, okej kanske någon enstaka någon gång under gymnasiet, men i stort sett aldrig. När jag sedan fick jobbet här, började jag med mycket foundation, och det var nog där det började gå illa för min hy.
Det blir som en ond cirkel, för man får finnar när huden inte kan andas genom sminket. Så när man väl har finnar så vill man ju inte gå runt och visa det heller, utan man vill genast dölja dom. Alltså blir det smink HELA tiden.
Hur hade kunderna reagerat om jag hade gått utan smink och visat mina finnar och bara:
- Den här cremen använder jag! Det hade inte funkat liksom...

Det är knappt så att jag kan gå utan smink när jag är hemma, haha!
Jessica har fått samma problem, och frågade sin vän som är hudterapeut, och då fick jag reda på att det är olika saker som inverkar på vart finnarna sitter.
Har man finnar på hakan är det hormonellt, man kanske ska få mens, eller pga av preventivmedel.
Har man finnar i pannan är det pga. av stress.
Har man finnar på kinderna så är det pga av tarmarna. Haha! Alltså att man kanske äter dåligt, mycket, eller bara har konstiga matvanor.

Jag har finnar på alla dessa ställena. Så jag har alltså mycket hormoner, stressar och har konstiga matvanor. Detta kan vara något att tänka på. Men jag tror faktiskt ändå att sminket är den stora tjuven ändå...

Ett tips som jag fick av Jessica är att när man tvättar bort sminket, så ska man använda en egen handduk som bara är till ansiktet. Använder man samma handduk som man torkar händerna på, så kan det vara andra bakterier som påverkar huden negativt, vilket kan leda till finnar.


Dom är bara människor, precis som vi...











Thank god for makeup!



Bilder lånade av http://halsa.msn.se/5551/image/1


/C

Jag och My laddar och gottar oss inför SAT...

dsc00585 (MMS)

Jag och My laddar och gottar oss inför SATC 2, med SATC 1 en fredagskväll som denna!:-)


Jag vet några som saknat mig iallafall!;-)

dsc00580 (MMS)

Jag vet några som saknat mig iallafall!;-)


Sigge säger hej!:-)

dsc00575 (MMS)

Sigge säger hej!:-)


Hej! Nu ska ja promenera till jobbet. Ha e...

dsc00569 (MMS)

Hej! Nu ska ja promenera till jobbet. Ha en bra dag!:-) /C


Update!

Jag har lite nyheter angående helgen som kommer.
Hon från modevisningen ringde, och berättade att dom som ska filma modevisningen vill skjuta upp det så att det kommer att bli en annan dag. Hon ska återkomma så fort som möjligt när hon har fått veta vilken dag det blir.
Var lite roligt, hon sa att hon skulle vara tacksam om jag fortfarande vill vara med, för hon tyckte att jag skulle vara perfekt! En liten självförtroende boost är aldrig fel! :)
Har fortfarande inte hört något om Loréal, tycker inte om att vänta! Hoppas att dom hör av sig imorgon !

Nu ska jag kolla på vänner, och jag får väl försöka gå och lägga mig ganska snart.
Imorgon får jag verkligen inte försova mig. Jag har fått uppdraget att sitta med i ett telefon informations möte imorgon halv 9 med butikschefer och högre uppsatta människor. Klockan är ställd, så jag ska gå upp i tid, men jag vette sjutton om det blir någon morgonpromenad... Nä det blir det inte! Eller kanske...
Fuck, kom precis på att jag glömde mitt paraply på jobbet, så nä kära vänner, det blir nog spårvagnen imorgon bitti. Jag slutar "tidigt" imorgon så då kan det vara skönt med en promenad hem istället.


Sovgott!
/C


Och detta skulle vara en lugn dag!

Idag vaknade jag och var stressad. Jag skulle få finbesök av Moa! Det var så himla längesen vi sågs så jag såg verkligen fram emot det, så jag bestämde mig igår för att jag skulle göra paj! Husmorlig som jag har blivit! :)
Kl 9 ringde klockan, och då var det bara att sätta igång med dagen. Klockan tio öppnade SFs kundtjänst, och jag ringde för att kolla så att mina mobilbiljetter verkligen hade blivit reserverade. Efter att ha suttit i kö i några minuter kom jag fram, och då visade det sig att det inte fanns några biljetter reserverade... !! Gah!
Så då missade vi premiären av SATC, för jag antog att ingen av oss vill ha nackspärr dagen efter. (Det som fanns kvar var rad 1)
Jag bokade istället till lördagen istället, och ringde till och med upp en gång till och fick sitta i kö, för att kolla så att biljetterna var reserverade. Och det var dom!

Klockan tolv luktade det gott av tacopaj vill jag lova! Då kom min käre vän Moa hit, och vi pratade en massa om gamla minnen och om allt och ingenting! Har saknat våra roliga stunder! :) Så det får bli mer av det sen när du flyttar hem Moa!
Några timmar senare promenerade vi till Bergakungen eftersom jag var tvungen att hämta biljetterna idag. Så för en gångs skull gick jag till en sån där automat som man kan hämta/köpa biljetter på. Vilket jag ALDRIG gör annars.
Allt funkade jättebra, det stod 7 biljetter reserverade bla bla bla. Och då stoppade jag in mitt kontokort för att betala, då blev det avbrutet...
Efter mitt andra försök stod det att det INTE fanns några reserveringar på mitt nr!! JAG BLEV VANSINNIG!!!
Vandrade iväg med lappen som kom ut, och kände mig som en bitter kund när jag irriterat berättade för killen i kassan att det inte fungerade. Han tittade på datorn, och då hade mina biljetter FÖR ANDRA gången blivit bokade av någon annan! Det kändes som att jag skulle börja gråta så irriterad blev jag! Haha!
Men det fanns fortfarande biljetter kvar på samma rad men lite i kanten typ. När jag sedan skulle betala så funkade inte mitt kort, så det var bara att bege sig till stan och hämta ut pengar kontant istället.

Fyfan vad arg jag var!
När jag sedan gick på drottningtorget så kom en kille springandes och bara:
-Hej jag heter Viktor (tror jag att det var) 
- Eh.. hej (haha jag såg säkert hur otrevlig ut som helst, trodde att det var en säljare)
- Har du något namn kanske?
- Caroline
- Du och jag är inte alls i samma ålder va?
- Nä
- Du är väl typ 17 eller nåt? (kul att jag ser ut som 17!) 
- Nä jag är 20
- Jaha, okej! Jag ville bara säga att jag tycker att du är jättesöt! Ha en bra dag!

Haha det är inte ofta sånt händer! Så det var väl meningen att jag skulle träffa någon som skulle säga något snällt så att jag blev på bättre humör.
Dock skämdes jag lite då att jag hade varit lite otrevlig... Men så kan det gå! Jag var iallafall trevlig och önskade också honom en bra dag!

Sen åkte jag tillbaka till Bergakungen med kontanter så NU har jag biljetterna! Detta tog typ en dag! Helt galet!
Nu har jag disk att ta hand om och sen blir det soffan!

Nä nu ska jag inte vara bitter mer idag, det får man rynkor av! ;) Haha!

Ha en bra dag kära vänner!
/C


Kul!

Idag på jobbet fick jag en glad överraskande nyhet! Imorse jobbade jag och Vanessa när en kvinna kom in i butiken och  berättade att hon var från panache (tror hon var någon slags chef för hon såg väldigt elegant ut) och skulle anordna en modevisning tema bröllop/bal  eftersom kronprinsessan gifter sig i juni, men det har väl ingen missat? Hon sa att hon sökte efter modeller. Så jag tänkte väl att hon skulle fråga lite allmänt om vi var intresserade, men så sa hon att hon hade blivit tipsad om att gå till vårat jobb, för att det jobbar så fina tjejer där ;) haha! Så hade en kille från panache (tror jag) tipsat om mig, om att jag nog skulle passa för visningen!! :D
Och självklart tyckte jag att det lät jätteroligt! Så jag tackade ja! Och då berättade hon att jag skulle få en fin håruppsättning och att jag kommer att få ha en balklänning eller bröllopsklänning på mig! :)
Jag har inte fått så mycket mer information änsålänge, men vet att modevisningen är den 22:a maj, så då vill jag gärna ha några kända ansikten där! :) Stöd ifall jag ramlar a la Carrie Bradshaw ni vet... Haha!

Imorgon får jag antagligen reda på om det blir något mer hårmodellande för mig i Loréal tävlingen!
Spännande grejer nu!

/C


Ballerina Kladdkaka ett fördärv helt klart...

dsc00528 (MMS)

Ballerina Kladdkaka ett fördärv helt klart, men dock så sjukt gott!! Nu blir det vänner, I love it!:-)


Söndag

Nu ska jag snart dega ihop i soffan, är så himla trött efter denna veckan. Har känt mig så rastlös på jobbet och trött, vet inte riktigt varför. Saknar typ ruscherna! Haha oj vad jag kommer ångra att jag skrev så här när kaoset väl är igång. ;)
Idag har jag- Moster Carro varit på bio med Hampus Hannes och My (min systers sambos dotter). Vi såg "Det regnar köttbullar", och den var faktiskt bra! :)

När jag kom hem var jag sjukt trött! Tog på mig mjukisbyxor och höll på att somna kändes det som. Så kom jag på att jag var tvuuungen att hämta mina rikskuponger, som jag har skjutit på väldigt länge. Jag visste att jag var tvungen att gå till Ica Maxi, som jag förövrigt inte har varit på innan. Så jag var inte sådär jättesugen på att gå ut igen, men det var på med jeansen och iväg och nu är jag hemma igen! :) Märkte att jag faktiskt hade kunnat ta vagnen, för det var bara två hållplatser. Men jag var duktig och gick hem också.
Såg att det låg Sportlife där vid Ica Maxi, och jag kan säga att jag är väldigt sugen på att börja träna där istället för att kanske fortsätta med mitt andra kort. Vet inte hur det blir med det eftersom jag är skriven på Life i Lerum.
Hm.. får ta reda på detta!


Nils är ju i Italien nu,  så jag vill gärna ha lite färg jag med när han kommer hem! :) Så jag funderar på att gå ner och sola sen, eller iallafall någon dag i veckan, för det ligger ett solarium precis bredvid min uppgång.

Har förresten fortfarande inte hört något mer från tävlingen. Men ringde och kollade om dom hade fått mitt mail, och dom återkommer runt den 12:e maj! Spännande! :D

Ha det såbra så länge! :)

/C


Väntan

Idag är jag ledig, och det känns hur skönt som helst! Var så fruktansvärt trött igår, så att jag steeen somnade i soffan när jag kollade på Vänner. Sen vaknade jag halv sju på morgonen och släpade mig till sängen och sov sen til halv tolv. Gött!
Nu har jag äntligen tagit tag i min tvättkorg som i princip har lyst ÖVERFULL. Jag sorterade min tvätt och gick ner för att kolla ifall det fanns tvätt tid idag eller imorgon, och lucky me så kunde jag börja tvätta med en gång. Jag hatar när man måste skjuta upp saker, det är mycket bättre att göra det med en gång!

Just nu sitter jag och väntar på att min telefon ska ringa eller att ett mail dyker upp på inkorgen. Det är nämligen så att jag för skojs skull sökte till en tävling för Loreál Paris. Tävlingen handlar om att man ska bli ett utav ansiktena för höstens hårfärgskampanj "Loreál casting créme gloss". Och man vinner även ett modellkontrakt med MIKAs. 
Ni vet ju hur mycket jag älskar att fixa håret så jag tyckte att det verkade roligt. Så jag skickade in ett kort som jag tog på Modelhouse, och tänkte inte så mycket på det mer, men jag visste att sista dagen som dom kontaktar en är i början av maj. Sen av någon konstig anledning så kollade jag inte min mail förra veckan, jag brukar ALLTID kolla den varje dag, så när jag var hos mamma i pappa i måndags gick jag in på mailen och såg att det var något från modellcastingen som hade kommit in den 29 april. (Gah!)
Innan jag öppnade det tänkte jag att det var ett sånt : Tack för att du sökte...
Men så stod det att jag är en av dom som dom vill veta lite mer om! Haha! Blev helt överraskad!
Så jag och mina föräldrar hade fullt upp resten utav kvällen. Dom ville nämligen ha ett osminkat kort, så vi tog en maaassa innan jag var nöjd. Skickade även med en helkroppsbild.
Det stod i mailet att dom skulle höra av sig så fort dom hade kollat på mailet, men dom har inte hört av sig än... Så nu väntar jag på att få höra något.
Men ska inte förvänta mig att gå vidare, det är säkert jättemånga som har blivit uttagna.
Om jag har räknat rätt så var det 4272 personer som skickat in kort. Det var 16 kort på varje sida och man kunde bläddra fram till 267 sidor. Så det är helt stört att jag har blivit utvald. Men som sagt det är säkert jättemånga som blivit utvalda, så konkurransen är stor.


Så nu är det bara till att vänta på att få svar...

Jag tycker inte om att vänta!



Denna bilden ansökte jag med!


Lärt mig att mobilblogga!

dsc00529 (MMS)

Igår köpte jag nya skor på Nilsson. Det är ungefär som dom skorna jag har haft nu, fast korta! Så att dom passar mer i vår och sommar!:-)


Härlig helg!

Hejsan!
Värst vad denna helgen gått fort! Dom säger ju att när man har roligt så går det fort, så sant! :)
I fredags var det Valborg och då hade jag min kära mamma på besök. Vi åt goda räksmörgåsar och fikade. Sedan var hon så gullig så att hon lagade middag till mig! :)
På kvällen hade jag My och Lina tjejkväll med ostbricka vin och en massa skratt. Jag säger bara det, att flamsa framför en kamera är så underskattat! Fick ett par riktigt roliga kort! :)
Efter en mycket trevlig kväll åkte vi vidare. Jag mötte upp Nils och vi begav oss hemmåt, eftersom jag skulle upp tidigt för att jobba. Igår lördag skulle jag börjat kl 9. Men när jag kom till stan visade det sig att vi inte öppnade butikerna förrän kl 11. Det var mindre kul...

På kvällen åkte jag och Nils hem till My och Emil och Milo. Vi gjorde tacos och kollade på Baksmällan, så jävla rolig! :D Det var en väldigt mysig kväll! Som back in the days! :) Så det ska vara helt enkelt! Eller vad säger du My? ;)

Idag har jag och Nils varit här hemma och haft en riktig slappardag! Vi gick upp sent, gjorde varma mackor till frukost och kollade på Vänner. Sedan frågade Nils om han skulle göra mat till mig. Han är så söt! :) Så det blev falukorv i ugn, och det blev riktigt gott!
Det har ju varit ett sådant underbart väder idag, så vi satte oss på balkongen där solen var framme! :) Åh jag älskar den här årstiden! Jag ska köpa mig ett litet bord och stolar så att man kan sitta där och äta frukost och sola! Nils ska åka till Toscana på lördag, så jag ska sola denna veckan så att jag inte lyser vit bredvid honom... Haha!

Det blev ett ganska uppdelat och blandat inlägg här nu, men så blir det när man inte skriver varje dag...
Hoppas att ni har haft en bra helg!

/C






Myspys!

Vårat partytrick! Det ser ut som att jag sitter mot väggen, det gör jag inte! ;)


Hahahaha!





Sötnos!


Ni är så fina mina tjejer! <3


RSS 2.0