Dagens middag! Blev laxfileér i curry med ...

dsc01037 (MMS)

Dagens middag! Blev laxfileér i curry med vitlök, broccoli, purjolök, tomat och morötter! Yummi! :-)


GP Scen!

Hejsan!
Gå in och lyssna på Alice Boteus som vann GP Scen!
Väldigt fin låt!

http://gpscen.gp.se/

/C

Godeftermiddag! Idag mår jag bättre! Kom j...

dsc01035 (MMS)

Godeftermiddag! Idag mår jag bättre! Kom just hem från affären, fy satan vad dyrt det är med middagsmat! Well, well.. Nu ska jag passa på att göra lite matlådor! Och dricka min vitamindricka, som tydligen ska ge stöd till immunförsvaret! Lite vitlök på det, så är jag snart fit for fight!! /C


I made it!

Jag kollade min mail precis och fick svar från HM

-Du är utvald att jobba som timanställd i vår vikariepool "Fastpool"!

What can I say?
I made it! =)

Det trodde jag verkligen inte efter den jobbiga intervjun med TUSEN frågor, och när jag dessutom reste mig upp och snubblade över stolen så tänkte jag att Nä, det blir nog inget jobb för mig här, så nervös som jag var! Haha! Alltså jag hataaar intervjuer!!
Ska även nämna att i fredags så ringde det till butiken och S, svarade. Vi stod i kassan och jag höll på med en kund samtidigt som jag hörde S säga...
- Nä, hon jobbar inte här längre? Hon har faktiskt flyttat från Göteborg!
Vad sa du att du ringde ifrån?
HM, jaha okej, nä hon jobbar inte kvar!
Precis i den sekunden fattade jag att det var för min intervju dom ringde och ville prata med min referent som numera är butikschef i Stockholm. PANIIK!

Då tänkte jag verkligen att det var helt kört för mig, men ville vinna tillbaka lite av min stolthet och ringde upp HM och berättade som det var att E, är chefen som anställde mig men som numera är i Stockholmsbutiken. Pheu! Hon som jag pratade med tyckte att det var gulligt att jag ringde och sa det.
Lite senare på dagen smsade E och skrev att hon hade ringt upp HM och att dom hade haft ett väldigt trevligt samtal och att hon kände på sig att jag skulle få jobba där.

Sagt och gjort!
Nu är jag en HM:are! Eller inte riktigt än, den 7:e ska jag på ett möte och boka in mig på en introduktionsmöte!
Och jag lovar och svär, jag ska vara en trevlig Hm:are, inte som ginatjejerna! Haha!

Spännande!!

/C


Yeah I made it!


Sjuk! :-(

dsc01028 (MMS)

Så här ser dagens utsikt ut! Har på mig mina mysiga uggtofflor och tänker inte röra mig ur fläcken! Eller jo möjligtvis gå några få meter till datorn! Är helt seg i huvudet och kroppen med, men näsan är inte helt igentäppt för på något vis känner jag Grannens matos... /C


Stella vill alltid sitta i knät när man är...

dsc01019 (MMS)

Stella vill alltid sitta i knät när man är vid datorn! Sötnosen!!


Hemma på landet!

Hejsan!
Intervjun kändes sådär faktiskt! Haha! Kom så jäkla många frågor som var svåra att besvara! Blir alltid så nervös, förstår inte detta! :) Men aja, vi får väl se vad som händer!


Kolla detta klippet! Så sjukt bra musikaliska tvillingar!
Fast stör mig på ackordet i början av låten, det låter fel!


Duktiga tjejer! Rihanna och Eminem får passa sig! ;)

Vilken dag!

Hejsan!
Alltså, idag hade jag ställt min klocka på halv sju. Jag brukar ofta snooza i tio minuter, men på något sätt så lyckades jag snooza om hela tiden i sömnen. När jag slutligen vaknade så var klockan 7.30!! PANIK! Jag började ju kl 8 idag! Tro det eller ej kära vänner, men jag satt på spårvagnen kvart i åtta! Haha jag har nog aldrig varit så snabb i hela mitt liv! Tänk vad man kan göra när man är tidspressad, annars är jag seg!
Så ett motto att följa är:
- If you snooze you loose!
Idag var det verkligen så! Herrejisses! Tur att jag kom i tid iallafall, och jag kan säga att jag inte var sist in på vårat arbetsmöte, yey! :)

Imorgon ska jag på arbetsintervju till HM's vikariepool! Jag hoppas verkligen att det går bra, för det hade varit sjukt nice att få jobba extra där. Så imorgon blir det fan inget snoozande!
Mamma ifall du läser detta, kan du ringa och kolla så att jag är vaken? Bara för säkerhetsskull! Fast nu när jag har försovit mig idag, så gör jag nog inte om det.

Nu har jag kollat klart på vänner och det var allt lite sorgligt när man såg hur rörda och ledsna dem var att programmet slutade. Och när dem plockade ner scenerna! Haha är jag lättblödig eller vad, om man får tårar i ögonen då?  Haha! Det är tur att det är en box så att man kan kolla på avsnitten igen! :)
Nu är det dags för How I Met Your Mother säsong 4!

Jag återkommer imorgon och berättar hur intervjun gick!
Wish me luck!
/C

Belöning!

Hejsan!
Igår märkte jag att jag BARA har ett endaste Vänner avsnitt kvar! Fick då lite separationsångest när jag inte var sådär jättetrött, utan hade gärna kollat mer. 
Men jag tänkte att jag var tvungen att ha ett avsnitt tills ikväll!
Ni förstår att detta är mitt kvällsällskap! Har kollat på Vänner sedan jag flyttade in, för som ni kanske kommer ihåg så var detta en inflyttningspresent till mig själv. Och speciellt igår när jag kände mig ensam efter alla hade gått då fick jag extra separationsångest att jag bestämde för att det var dags för att köpa några fler tvserier att kolla på!

Dessa blev det! :)


Lovely!

Idag bokade jag även tid hos frisören och det var helt uppbokat två veckor framöver hos hon som jag brukar gå till, och hon är den enda som har liksom egenrätt på mitt hår, för jag blir alltid så nöjd! :)
Så den 6:e september är det dags att kapa av allt slitet och lägga i lite brunguldiga slingor!

Ha en trevlig kväll!
/C

ÄNTLIGEN MAAAT!!

dsc01015 (MMS)

ÄNTLIGEN MAAAT!! Har gjort en sjukt god kycklinggryta! Inte ätit på 8 timmar så har typ blodsockerfall så nu måste jag äta!:-D /C Nu när jag har ätit tänkte jag komma med receptet! Du behöver: Kycklingfileér Morot Lök Vitlök Purjolök Matlagningsgrädde, eller mjölk(Beroende på om man vill vara lite nyttigare) Curry Riv ner morötterna (Jag hade i tre st idag till tre kycklingfileér) Hacka vitlök och purjolök och ev en halv gul lök för extra smak. Fräs det i pannan på högvärme och krydda med Curry. För lite starkare smak, häll även på cayennepeppar och paprikakrydda. Var inte rädd för att krydda, utan det behövs ganska mycket! Häll i matlagningsgrädde eller vad man nu vill ha i, och låt det puttra i några minuter medans du väntar på tillbehöret. Ikväll valde jag att ha ris till, men det är även gott med thainuddlar till. Något som är lite roligt är att exakt samma recept fast med lax i, är nästan godare!! /C


Mina Vänner!

Hejsan!
Idag har det varit fullt hus vill jag lova! Klockan ett kom Lina hit och höll mig sällskap med att baka och städa! Självklart behövde hon inte städa, men det är alltid kul med sällskap!
Vi gjorde kladdkaka och maränger och det kändes som rena rama Cafét!
Lite senare fick vi sällskap av Johanna, My, Sanna, Kimia och Ida! Det var jättemysigt att sitta och fika, prata och bara ha det roligt! Jag känner mig ofta ganska ensam i lägenheten, så det kändes bra att ha sällskap! Blir alltid så tråkigt när folk går hem!!
Har kommit fram till att jag är en sällskapsmänniska! Har aldrigt tyckt om att vara ensam...

Därför uppskattar man så himla mycket när alla kommer och hälsar på! :) Mer sånt tack!
Nu kommer lite kort på mina darlings!
Tack för ikväll tjejer, ni är guldvärda! <3


Kladdkaka och Marängbakning! Lina in action!


Kladdkaka a la Carro och Lina! 
                                                            
  
Före                                               Efter


Johanna och Sanna


Kimia och Lina


My


Ida


Tack för besöket mina fina vänner!
<3

/C

Jag vill ha en tvättmaskin!!

Alltså, det är kris med mina kläder! Och så skulle jag tvätta idag, men har jag råkat sätta upp mig på fel tid? JA DET HAR JAG!!! 
Gaaaaaaaaah! 
Börjar 9 och slutar 17 imorgon och på onsdag jobbar jag från 8-20.30 , så då har jag fått sätta upp mig på imorgon 16-19 . Det skulle inte förvåna mig om någon tänker att - Nä hon är inte här kl 16 då tar jag hennes maskiner. Så jag får nog gå ner och sätta ner en lapp att jag börjar min tvätt tid lite senare. 
Blir la känd som MVH lappkärringen Carro. 
Varför denna kaos är att jag MÅSTE tvätta, för jag ska på HM intervju på torsdag, och då kan man ju inte se ut hur som helst!
Jaja, det löser sig!

Jag saknar verkligen att man alltid kunde tvätta när man ville hemma!
Det är inte lätt att bli vuxen! :(

Det är tur att jag snart ska få besök från mina goa vänner! Det blir fikadags och mycket prat och skratt om jag får bestämma! :)

Vi hörs sen!
/C






My dream!

Sammanfattning av Helgen!

Då var det söndag igen! Som vanligt så går veckorna tokfort! Denna helgen har varit innehållsrik och rolig!
I fredags var jag My och Lina på Liserberg och såg Hoffmaestro! Riktigt duktigt liveband, stämmorna satt som en smäck! :) Därefter följde jag med Lina hem till henne där Nils och dom andra killarna var.
Jäklar vad det regnade i fredags!!
Jag och Nils tog en taxi hem till mig och tog ett glas vin och sen gick vi och la oss relativt tidigt!

Gårdagen var mycket trevlig! Först åkte jag in till stan och tog en fika och catchade upp lite med Kim. Vi umgicks ganska mycket under gymnasiet när jag gick i ettan och hon i trean, men efter dess har det inte blivit att vi setts. Man säger ju alltid att man ska ses och fika, så efter 4 (!!) år så lyckades vi boka in en fika, och det var väldigt kul!
Lite senare så mötte jag upp Jessica och så gick vi hem till Sara, där vi var hela kvällen. Det var sjukt trevligt! Vi fick en jättegod paj, pratade, skrattade, hejade på midnattsloppet från Saras fönster och dansade! Oj vad vi dansade! :)
När klockan passerade 1 så dansade vi vidare till Nivå!
Tack för en grym kväll!

/C


HoffMaestro


Mina söta tjejer!


Sara! :)








Lååång dag idag!

Hejsan!
Nu är jag tillbaka efter en dags blogg paus! Känner mig som en riktigt duktig bloggare nu för tiden! ;)
Igår var en fullspäckad dag, minst sagt!
Vi började med ett morgonmöte kl 8 med jobbet, vilket innebar att jag gick upp kl 6. Sen slutade jag kl 10, vilket var väldigt skönt. Då fick jag stressa iväg hem, för att hämta mitt cv. För jag var nämligen kallad till en intervju igår till Condecco, där jag har sökt både en heltidstjänst och deltidstjänst! Det är många sökande, men det kändes som att jag gav ett bra intryck! På med Carro charmen bara, så går det bra! :)
Sedan mötte jag upp Ida och Jennifer och tog en lunch på Cappuccino där dom har väääärldens godaste bakad potatis med räkor!! Men igår var det nog någon som inte var van vid att göra iordning maten, för vi fick lite räkor och röra! Men det var hur gott som helst ändå!
Sedan bar det av mot Trollhättan där vi råkade köpa bussbiljetter istället för tågbiljetter, vilket innebar att vi fick sitta på bussen i 1,5 timma. Så kan det gå! Hade iallafall mycket trevligt sällskap! :)

Sedan började vi repa på "Jag ger dig min morgon" som jag har fått äran att sjunga på lilla Nikolinas dop! Vi har en låt till att repa in, men det hann vi inte igår...
Jag tror att det kommer att bli kanon! Känner mig väldigt glad att just jag har blivit utvald att sjunga!
När Ida körde mig till tåget så visade det sig att biljettautomaterna var stängda, så då fick vi åka och hämta ut pengar. Det kändes surt att behöva betala kontant på tåget, eftersom det är mycket dyrare.
Men när jag gick på och sa att jag skulle åka till Göteborg så sa konduktören som var i min ålder att han skulle se om han skulle komma tillbaka eller orkade. Haha!
När han väl kom så sa han att jag skulle följa med, och sa sen att han inte ville säga till dom andra ifall jag skulle få åka gratis. Jag fattade inte om det var något fel i deras betalningssystem, eller om han bara var snäll eller flörtig. För jag fick betala 45 kr istället för 130kr! Awesome! :)

När jag kom hem var klockan nästan halv tolv, och när jag skulle gå och lägga mig läste jag Andreas Carlssons bok (som för övrigt är skitbra!!) och jag tappade den flera gånger för att jag somnade! Haha!
Sen sov jag som en stock tills att klockan var 6.30 imorse!

Idag har jag alltså jobbat från 8.00-20.30! 12,5 timmar! Så jag är gaanska trött, men nu är jag ledig i 4 dagar! Gött!

Blev långt här nu!
Hörs!

/C

Hallelujah Fiskbensfläta


Flätan är likadan som golvet!


Sara har lärt mig att göra fiskbensfläta!
Det är andra gången jag gör det, så flätan är väl inte helt perfekt. Men det gäller att öva! :)
Det blir väldigt fina lockar av det sen när man släpper ut håret! Det är lite därför jag har det, mina lockar är i princip helt borta efter alla färgningar och att mitt hår har blivit så långt...
När lönen kommer blir det frisörbesök vill jag lova!
Då ska vi trolla fram lockarna och lägga i lite brunguldiga slingor!
Det blir höstfräscht!





Ja, så en liten trudelutt igen!

/C

Tråk.

Fyfan vad det regnar! Det gillar jag inte!
Ska sätta mig och spela lite piano, det kanske kommer upp något klipp sen! :)

/C

Låttips!

En artist som jag upptäckt på senare dag är Alicia Keys!
Har inte lyssnat så mycket på henne innan, men efter hennes nya skiva har jag helt klart fått upp ögonen.
Jag rekommenderar verkligen att lyssna på hennes nya skiva The Element Of Freedom. 
En låt som jag verkligen fastnat för är That's How Strong My Love Is. Musiken är väldigt vacker!


 Dagens låttips är alltså Alicia Keys- That's How Strong My Love is




Sen är sammarbetet med Beyonce väldigt bra också!
Den här låten kommer nog att bli en radiohit!

 



Empire State Of Mine (part two) Live
Tycker bäst om den här lugna versionen.





Hundvaktshelg

Då var det söndag, och lite senare idag kommer mina föräldrar och dom två andra busfröna hem igen.
Helgen har varit väldigt skön måste jag säga. Jag brukar inte tycka om att vara själv och passa hundarna, för det är allt lite läskigt att gå ut i mörkret själv.
Konstigt det där egentligen. Jag tycker inte om att gå ut med hundarna på kvällen, det finns knappt några lampor så jag inbillar mig att det ska komma fram någon i mörkret och skrämma skiten ur mig. Konstigt det dära, vad man kan inbilla sig.
Egentligen borde jag inte vara rädd, för alla grannar är i princip alltid hemma och området är väldigt lugnt. Man borde ju vara mer rädd i stan egentligen. Eller nä man borde inte vara rädd alls! Men jag antar att jag sett på för många skräckfilmer.
Aja, nu svävade jag iväg lite!

Hur som helst! :)
Max och Dogglas har skött sig alldeles utmärkt denna helg! Det har väl varit rena rama semestern för dom också, för dom har legat och sovit större delen av helgen. Men igår lekte vi lite på altanen, hade helst velat släppa dom lösa så dom hade kunnat leka med bollen, men jag vet inte hur bra dom lyder mig...
Det har faktiskt varit en mysig helg, men jag tror att mina ögon kommer att bli fyrkantiga, för jag har bara kollat
på film HELA helgen!


Sötnosarna!!
Denna bild är fyra år gammal för här var Max bara en liten bebis!



Ha en skön dag!
/C

Youtubar

Ikväll var det premiär för den nya idoltrailern på tv4. Så medans jag väntade på att min film skulle bli klar, och nu premiären närmar sig så kollade jag lite roliga idolklipp.
Så hittade jag detta klippet när Anders Bagge sjunger. Han som alltid har en sån scenskräck, det behöver han ju inte ha! (Det kanske jag borde intala mig själv också!) Tyvärr får man ju inte höra refrängen, men versen låter jättebra! :)



Det ska bli så jäkla roligt när Idol drar igång! :D

Godnatt!
/C

Maränger

dsc00959 (MMS)

Här kommer receptet! :) Sätt ugnen på 125grader eller 100grader om du har en varmluftsugn. I receptet står det ca 40 st maränger, jag valde att göra stora maränger istället, då blev det typ 10. Ingredienser 3 äggvitor 1dl socker Häll äggvitorna i en torr och fettfri skål (viktigt för att vitorna ska gå att vispas Tillsätt ca 1/3 av sockret och vispa med elvisp tills det blivit ett fast och hårt skum. När det ser ut som grädde häll i resten av sockret och vänd ner resten av sockret med en sked. Klicka, spritsa eller bred ut smeten på en smord plåt eller lägg ut på bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 45-50 minuter. Marängerna ska vara torra och lätta när dom är klara! Dom blev jättegoda, borde dock varit i ugnen lite längre, jag hade ca 45 minuter så skullse nog satsa på 50-55 minuter. /C


Ibland kan man hitta roliga grejer!

dsc00958 (MMS)

Hittade mitt gamla passfoto här hemma hos mamma och pappa! Utan några slingor eller färg! Var ju ganska mörk!! Nu är jag hemma med hundarna, och har just prövat mig på att göra maränger. Vi får se hur dom blir! :-P


Filmdags!

Dåså!
Nu är det filmdags!

Först blir det Remember Me, en romantisk drama film!





Sen blir det SATC 2! :)






Snart börjar det!





Den 7 september börjar Idol 2010!
Det ska bli himla roligt! Men även lite nervöst, tänk om mitt klipp kommer med i tv... Det återstår att se! :)
Det som är bra med hösten är att ALLA bra tvprogram kör igång!
Tänkte skriva upp en liten kom ihåg tv-serielista för freaks som mig! :)


Här är alltså premiärerna i USA

13 september-Gossip Girl Säsong 4 avsnitt 1

14 september- One Tree Hill Säsong 8 avsnitt 1

21 september- Glee Säsong 2 avsnitt 1

20 september- How I Met Your Mother: Säsong 6 avsnitt 1

23 september- Greys Anatomy Säsong 7 avsnitt 1

26 september- Desperate Housewives säsong 7 avsnitt 1


I love!!
Så jag antar att hösten blir rätt bra ändå! ;)

/C

Tuttslurk

En vanlig dag på jobbet:
- Är det okej om jag sätter mig här och ger honom en tuttslurk?
- Eh eh, ja... (GAPSKRATT IN MY HEAD)
- Ja han är lite törstig..
Vad ska man säga liksom??
Så hon satte sig på våran leveransvagn och började amma.
Människor, man blir inte förvånad längre!
Efter att hon gått så låg det en stor vitgrumlig nästan genomskinlig fläck på golvet. Jag och Clara misstänkte bröstmjölk...
Haha!
/C

Duett! Haha!

Okej jag är lite töntig, jag medger detta!
Men seriöst, jag är så besviken på att han inte kommer till Sverige!

Jaja, ni kan se detta som en liten godnatt trudelutt! :)
P.S jag ska lära mig denna på gitarr, så det får bli såhär sålänge!


Godnatt!

/C





Closer
So, we're alone again
i wish it were over
we seem to never end
only get closer
to the point where i can take no more

the clouds in your eyes
down your face they pour
won't you be the new one burn to shine
i take the blue ones every time
walk me down your broken line
all you have to do is cry

hush my baby now
your talking is just noise and won't lay me down amongst
your toys in a room where i can take no more

the clouds in your eyes
down your face they pour
won't you be the new one burn to shine
i take the blue ones every time
walk me down your broken line
all you have to do is cry

photographs and brightly colored paper
are your mask you wear in this caper
that is our life
we walk right into the strife
and a tear from your eye brings me home

won't you be the new one burn to shine
i take the blue ones every time
walk me down your broken line
all you have to do is cry

Besvikelse

Jag är så sjukt besviken just nu! Joshua Radin har ställt in sina Sverige konserter!!
Fattar inte varför, han har även ställt in i Oslo. Så konstigt, att han ställer in såpass långt innan.
Antar att det man får nöja sig med nu är att lyssna på honom på jobbet, depressing!
Jag hoppas verkligen att han kommer en annan gång till Sverige, för hans konsert var en utav dom bästa som jag någonsin varit på. Vilken röst, vilken känsla!
Joshua kom tillbaka!!!





Så fruktansvärt bra konsert! Dåligt ljud, men underbar ändå! :) Lyssna på den riktiga versionen också!

 

Liseberg!

Hejsan hoppsan!
Dagen har spenderats på Liseberg med My Lina Milo och Emil! Vädret var helt okej, kände bara någon enstaka regndroppe! Man tänkte ju och trodde att det skulle vara ganska lite folk idag, med tanke på att vädret inte var kanon. Men det var ovanligt lång kö tyckte jag! Men sen så var det ju sista Lotta på Liseberg idag också, så det är väl därför! Sen så passar nog alla på att gå på Liseberg nu innan skolor och arbeten sätter igång.

Vi hade en rolig dag! Här kommer lite bilder! :)

/C



Jag och Lina fick äran att följa med på Milos första åk i farfarsbilarna!


Myspys! Blev änna lite blödig när vi åkte! Tänk att lilla Milo redan åker farfarsbilarna!!
Och jag fick vara med på första gången han åkte! :)


Sötaste!


Ni är så fina Lilla familjen! :D


Sötaste Milo!



Lina fina!


Mina underbara! :)
Tack för idag! <3









Söndag

Gårdagen var trevlig! Jag mötte upp Lina vid kl tio, och sedan begav vi oss till Hendriksberg där vi mötte upp några utav grabbarna.  Nils var inte där då, men kom lite senare! :)
Det blev en ganska lugn kväll, men det var kul att gå ut. Har inte blivit så mycket av det på senaste för att jag alltid har jobbat helger. Men som sagt, nu är jag ledig alla helger i augusti. Yey! :)

Fy vilket väder det är ute! Regn och grått! Hösten närmar sig med stormsteg, det gillar jag inte! :( Vintern var ju så j*vla lång att våren och sommaren bara flög förbi! What to do?
Jag antar att alla årstider har något speciellt! Jag menar hösten är jättevacker när det är blå himmel och sådär friskt kallt. Den här regnvarianten är inte lika populär, men å andra sidan så är det mysigt med filmkvällar när man hör regnet smattra på fönstrena.
Det blir en filmkväll för min och Nils del ikväll!  Vi ska se på "From Paris with love" som tydligen ska vara bra! Jag tror att det är en grabbfilm, men vad gör man inte för sin älskling? :)

Hoppas att ni får en mysig söndagskväll!
Så hörs vi i veckan!
/C


Godafton! Idag har jag jobbat min sista he...

dsc00945 (MMS)

Godafton! Idag har jag jobbat min sista helgdag i augusti. Är ledig ALLA helger denna månaden, det har jag nog inte varit sen jag började arbeta. Men som sagt, det är ju lite oklart hur det blir framöver med mitt fantastiska jobb.. Hehe! Får vara glad så länge jag får pengar!:-) Lördag ikväll, vi får se vad den har att bjuda på! Hoppas ni har en rolig kväll! /C


Jag och Jessica tog en sväng till Liseberg...

dsc00913 (MMS)

Jag och Jessica tog en sväng till Liseberg och Lotta på Liseberg! Snart blir det våfflor!:-) /C


Hejsan! Igår hade jag en mysig lördagkväll...

dsc00899 (MMS)

Hejsan! Igår hade jag en mysig lördagkväll med min systers barn Hampus och Hannes!:-) Mosters killar! <3


RSS 2.0