Middag på Cicero

Igår firade vi Mys födelsedag med en god middag och härligt sällskap på Cicero på Linnégatan.
Det var så himla trevligt tyckte jag! God mat, mysig lokal och goa vänner! Vi hade dock lite otur med servitrisen haha! Hon var nog ny, och ja man vet ju själv hur det är att vara ny så lite överseénde får man ju ha! Lite roligt dock när hon delade ut skedar och servetter till desserten och hon fick slut på servetter och la tre skedar på en servett och bara: Jag lägger dom här så länge. Så fick vi inga mer!
Så jag Lina och Josefin skulle tydligen dela på en servett.. Haha! Jaja så kan det gå! :)
Hursomhelst så var det en jättelyckad kväll!
Tack för det tjejer! :) Hoppas att lördag blir minst lika roligt!


Jag och vackra My!





Sötnosar är dom allihopa! :)



Tyvärr tog jag ju inte kort på den goda maten, men gott var det! :)


Nu ska jag öppna min How I Met Your Mother box som jag fick idag på posten!
Ska börja på säsong 3 nu!
Jag säger som Barney- Awesome! :D

Godnatt!
/C

Grattis My! :)

Idag fyller min bästa vän 22 år! Grattis My! :D

Det var fem år sedan vi fann varandra på Ny Musik. När jag slutligen kommit in på Ny Musik så var du typ den enda som inte gick fram och pratade med mig när jag hade börjat. Väldigt otrevligt My! ;) Haha! Tänka sig att det just var vi som blev bästa vänner!
Tiden flyger verkligen iväg! Det var ju inte längesen som jag var avundsjuk på att du var 18 år och kunde gå ut på krogen utan mig, haha! Och nu är du 22 och jag fyller 21!

My du är en fantastisk människa! Du är världens BÄSTA vän och mamma! Du är en person som man verkligen ser upp till! :)  Jag är så oerhört glad att jag kom in på Ny Musik och fick träffa dig!
Du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta! Och jag vet att vi kommer att vara bästa vänner genom hela livet!  När vi är gamla tanter kommer vi att sitta i en soffa och kolla på One tree hill, och våra barnbarn kommer tycka att det är väärsta tantprogrammet! :D  

Kort och gott
Jag älskar dig My! <3
Jag hoppas att du har haft en härlig födelsedag så syns vi imorgon! :)

Massa pussar och kramar till dig bästis!





You want a piece of us?
 Haha roligaste kvällen när vi insåg att vi hade en finne på EXAKT samma ställe!




Puss!



<3

Skapa!



Ska göra en hitlåt! ;)

Förkylning tycker jag inte om

Hejsan! Im' back!
Jag nös lite väl mycket igår kväll, och imorse var förkylningen ett faktum. VARFÖR blir jag ALLTID förkyld när jag har kommit igång med träningen?! Igår sprang jag på löpbandet i snabb fart i 30 minuter, och det är nu när man ser resultat som jag får motivation, så går man och blir förkyld. Dont Like it!
Jag tror att jag blir lite väl influerad av mina tvserier, har börjat mer och mer med engelska meningar! Haha! Vilket iförsig är bra för jag behöver öva på min engelska...

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från i lördags när vi var på Ny Musik festivalen och även firade Idas 21års dag! NM festivalen var inte så rolig som jag hade hoppats på, kanske kom jag och My lite väl sent. Det var iallafall roligt att träffa lärarna igen!
Eftersom det inte hände sådär jättemycket, så bestämde vi tjejer för att åka till PC istället för att sedan dra vidare till Sticky.
Det var väldigt trevligt på PC! Det är alltid kul när alla tjejer samlas! :)
Tyvärr så följde jag inte med på Sticky, eftersom jag kände att jag ville sova hemma. Eftersom man bor i skogen, så kan man inte ta sig hem närsomhelst heller... hehe! Men jag hade en väldigt rolig kväll! :)




Fantastiska tjejer!















Tack för en rolig helg! :) Denna helgen blir det dop (då får jag inte vara sjuk!) sen på söndagen blir det Bingo Lotto med tjejerna! :D Jag hoppas på storvinst!!

Nu ska jag kolla fortsättningen på det spännande avsnittet av Desperate! Synd bara att jag råkade ladda ner fel avsnitt så att jag i
"Previously in Desperate Housewives" såg hur det hade gått för vissa efter olyckan... Nu måste jag Kolla!
Ha det så bra sålänge!
puss

Godnatt!

Vilken usel bloggare jag varit på senaste! Imorgon ska jag blogga! Har till och med bilder från helgen att lägga upp, spännande spännande!

Tills dess! Godnatt mina kära vänner!


Ledig dag

Idag var med 6:e lediga dag! Har haft rena minisemestern ju! Det har varit ganska skönt faktiskt! :D
Men imorgon är det dags att jobba igen. Jag börjar kl 9 och slutar kl 18, så det blir till att gå upp tidigt imorgon! Inte lika roligt, men man får se det positivt att man kommer hem tidigare! :)

Idag har jag bara tagit det lugnt! Beställde andra säsongen av How I Met Your Mother (One tree hill boxen börjar ta slut) Haha, jag har blivit SÅ beroende av mina serier! Har börjat tycka om How I Met Your Mother väldigt mycket, och då är det extra roligt med boxarna eftersom jag inte sett avsnitten!
Så förutom att sitta framför datorn en stund och gått ut med hundarna, så har jag suttit framför tvn hela dagen! Himla gött alltså! Det var längesen jag bara var hemma och degat framför tvn! En sysselsättning jag saknat! Haha! :)
Eller förresten, jag har inte bara latat mig! Bakade kladdmuffins förut! Dom blev goda, men lite konstiga! Tror jag gjorde för lite smet för dom blev så små!

Hoppas ni har haft en bra dag!

/C


Denna helgen

Hejsan!
Denna helgen har varit väldigt bra! I fredags åkte jag till My och Milo!  Vi gick en ganska lång runda på Frölunda Torg, övade inför dopet, fick Linas sällskap och sen blev det Tacos och lite Let's Dance. Jag gosade en massa med Milo, och fick hans härliga leénde emot mig FLERA gånger! Vilken lycka! :) Man blir alldeles varm i hjärtat!
Sedan bar det av mot Jessica! Jag hon, Nakita och Vanessa hade en mycket trevlig kväll!
Jag och Jessica spenderade i princip hela lördagen i hennes soffa! Jag hade tagit ledigt från jobbet för att jag inte mått bra på fredagnatten, så det blev en mkt lugn dag! Har upptäckt att Vänner är väldigt bra! Vi kollade hela dagen! :) Haha!

Idag var den stora dagen! Milos dop! :)
Jag har ju varit nervös över det här dopet jättelänge, eftersom jag har övat på doplåtarna sedan My berättade vilket datum dom bestämde. Så jag kan säga att det var en stor spänning som släppte idag! Haha! :) 
Dopet var väldigt fint! Jag blev alldeles rörd när My Emil Lina kom gåendes med Milo upp till altaret! Det var ju nästan så att man började gråta av bara det! Var ganska nervös när jag spelade det vackraste, och sång till friheten men det gick ändå bra! Det är kul att spela!
Var nog mest nervös när jag skulle spela låten jag har gjort till Milo! Den ska bli inspelad också, så ni får höra hur den låter när jag inte darrar av nervositet! ;) Haha!
Det var också jätteroligt att träffa alla! Det är inte så ofta som man samlas som idag så det var mycket roligt! :)






Milo min Milo
Du kom med skratten du kom med lyckan
Tänk vad en liten kille kan göra
Milo min Milo
Du kom med skratten du kom med lyckan
Jag finns alltid här för dig


Hey I'm a beliver

Idag har jag verkligen bara tagit det lugnt! Det är så himla kallt ute, så var inte direkt sugen på att gå ut! Himla vackert är det här iallfall. Det ser ut som ett vykort från förr!
Ikväll var min Sanna Banana här hos mig för första gången! Vi sjöng ihop för första gången sedan Ny Musik?
Det var roligt! Det kommer att bli jättebra! :)

Imorgon skulle jag egentligen tagit tåget till Stockholm och gått på intervju till musikproduktion/ljudteknikutbildningen på SAE, men jag har valt att avboka resan. Jag har nu andra planer. Tro nu inte att jag har gett upp mina musikproducent drömmar, för någon gång ska jag lyckas! Men jag har känt efter, och jag vill vänta något år innan jag går in i en seriös utbildning. (som för övrigt kostar SKITMYCKET!!)
Pengarna är nog det som har fått mig att fundera, och att utbildningen inte helt bara var musikproduktion, och det är ju det jag vill hålla på med helt. Så ska jag betala så mycket pengar måste det kännas helt rätt!
Jag har istället gått tillbaka och kollat på kära Billströmska som jag har velat söka till i typ tre år.. haha! Den musiklinjen låter som Ny Musik fast att man bor där! Jag känner att jag behöver ha ett år och bara spela musik och ha roligt! Sen så får man ju även lära sig ljudteknik och spela in på Billströmska också, så jag får ju hålla på med det också! :)

Så, vänner jag kommer att vara mycket närmare er i höst än vad jag trodde! Vad tar det till Tjörn My? Typ 40 minuter eller något? Då kan man ju till och med bestämma att man ska fika samma dag, så tar jag bara bussen in till kära Göteborg!

Det här känns bra! 2010 kommer att bli bra!

/C


En trevlig dag!

Hejsan!
För det första, Grattis till lille Milo som fyller 3 månader idag! :) Min lilla gudson är ju helt bedårande!

Idag har jag varit på släktträff hos min Kusin Markus Anna-Clara och deras son Arvid. Arvid är också en riktig sötnos! Hade inte sett honom på ett år, så det var riktigt roligt! Jag träffade även min andra kusin Kalle, min moster och morbror och min syster och hennes barn! Det var väldigt mysigt!

Lite senare på kvällen fick jag finbesök av My Emil och Milo! :)
Jag och My övade på låtarna inför dopet! Jag har ju ställt in mig mentalt på att spela på dopet i tre månader, haha! Ni känner ju mig, jag blir så himla nervös! Så det var väldigt bra att jag fick sjunga lite för dom idag, så att min nervositet släppte lite grann.
Jag tror att det kommer att bli jättefint på dopet! Jag längtar faktiskt!
Ska bara öva det sista nu, så att allt sitter som det ska!

Hoppas ni har haft en bra helg!
/C


Nyårsafton hos Sanna!

Då var det 2 januari 2010!
Vet ni hur knasigt det är att skriva på typ medlemskort på jobbet nu? Man ska skriva år, månad och datum! Och man har ju skrivit 09, i ett år och framför allt 0något i tio år! Och nu ska man helt plötsligt 2/1-10 (så skriver jag) eller ännu mera förvirrande: 10-01-02, då tror man ju typ att det är tionde januari 2002, för det är den ordningen jag brukar skriva datum.. Ni blir säkert förrvirrande av mitt bablande.. haha!
Men det jag skulle komma till är att det är ganska coolt ändå, att vi lever på 10-talet! ;D Hoppas att vi har en massa bra år framför oss nu! Men det tror jag allt! :)

Nyårsafton tillbringade jag hemma hos Sanna Banana! Det blev en trevlig kväll med gott sällskap!
Det började med iordningfixar studio och sen blev det middag! Sanna hade gjort jättegoda pajer!
Vi hade intro tävling, där jag och Sanna skämdes lite som musiker när vi inte kunde låtar.. haha! Jag blev överlycklig när jag kände igen Magnus Uggla låten- Pom Pom Pom! Kanske inte den låten man ska känna sig stolt över men ändå.. Älskade den låten när jag var liten! Det pinsamaste var ändå att vi inte kunde en låt vi hade på 90-tals konserten : Blur- Girls and boys eller vad den nu heter. Vi blev överlyckliga och skrev Helgen vecka 48. Haha :D Jaja så kan det gå! Det var roligt!
Kvällen fortsatte med dans, prat och skratt! Det var en lyckad kväll! :) 














På topp! 
 

RSS 2.0