Vadå så jag har köpt fel schampo i flera år?!

För det första.. Haha!
Idag på jobbet började jag och Jessica prata om hårvårdsprodukter. Jag berättade för henne att jag inte alls är nöjd efter mitt förra frisör besök. Har redan fått en utväxt (Det blev helt ojämnt när slingorna gjordes) Tilläggas ska väl också göras att jag fick gå hem från frisören med blött hår. INTE OKEJ!
När man är hos en frisör och ska fixa till sig i håret, vill man ju få det bra gjort, det är ju det man betalar för! Så hur som helst ska jag inte gå tillbaka till min frisör, utan nästa gång jag ska klippa/sling/färga blir det till att prova något nytt (dyrt) ställe så det blir ordentligt gjort! För ärligt talat var jag skitsur när jag kom hem och såg att det var helt ojämnt. Då betalar jag hellre lite mer, än att få det billigt och gå hem med blött hår, och slarv.

Hur som helst!
Jessica som har gått frisörlinje på gymnasiet tipsade mig om Kerastase serien som tydligen ska vara hur bra som helst. Jag har ju hört talas om märket innan, men har inte provat det än, för det är ganska så dyrt! Men nu tänkte jag att jag skulle testa det och se hur det går. För jag vill inte klippa mitt hår, det blir så konstigt då. Som en liten svampfrisyr, eller inte så liten. Hela håret blir fluffigt! Haha!
Så om mitt hår kan återfå lite glans och repareras så blir jag väldigt glad. Dock kostar hårkalaset närmare 500kr (!) för Schampo och Balsam. Men blir håret bra efter det, så är det ju värt det! =)

Haha nu till rubriken! Sedan jag gjorde slingor i mitt hår för första gången så har jag alltid använt schampo för färgat hår. Vilket tydligen är heeeelt fel! Haha! Tanken har ju inte slagit mig att blonda slingor inte är lika med färgning. När man gör slingor så bleker man ju håret, alltså man tar bort all färgpigment man har i håret! Och här har jag gått och hoppats på att alla nya schampon för färgat hår ska göra mirakel för mitt hår.
SÅ HAR JAG INTE ENS NÅGON FÄRG KVAR I HÅRET! Hahahah!

Så det kanske helt enkelt är Kerastase som är miraklet mitt hår har väntat på! Det återstår att se! =) 

 


Kommentarer

"Åh vad fin bloggen har blivit!! =) nu blir jag allt lite avis ;) haha!

Det med schampot, varför är det ingen som har berättat det tidigare...! Jag har ju också för färgat hår hemma! Jag är nyfiken hur det går med sängen, ring mig gärna senare! =)"

Postat av: My
Skrivet 2009-05-07 klockan 11:49:56
Blogg/hemsida: http://enlitenimagen.blogg.se/

"http://powerbitches.blogg.se

http://powerbitches.blogg.se

http://powerbitches.blogg.se

http://powerbitches.blogg.se

http://powerbitches.blogg.se

http://powerbitches.blogg.se

http://powerbitches.blogg.se

http://powerbitches.blogg.se

http://powerbitches.blogg.se

http://powerbitches.blogg.se

http://powerbitches.blogg.se

http://powerbitches.blogg.se"

Postat av: Power Bitch!
Skrivet 2009-05-07 klockan 11:52:11
Blogg/hemsida: http://powerbitches.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback