Sorgligt och konstigt...

Hej.
Det har inte blivit så mycket skrivande här på det senaste, har undvikit att börja skriva. Det här är så himla svårt.

På tre dagar så har min tillvaro förändrats, och det känns väldigt sorgligt och konstigt...
=(

Egentligen så vill jag inte skriva om detta här, men jag känner att jag inte orkar berätta om och om igen för alla.
Jag och Nils har en paus.
Även fast jag på något sett har känt på mig att detta skulle hända, så blev jag så otroligt chockad. Han har liksom funnits i mitt hjärta i snart två år! Och nu befinner vi oss på något slags stadie, där allt känns rörigt och ovisst...
Mitt humör går verkligen upp och ner som en berg och dalbana, det gör ont helt enkelt. Helt plötsligt står man där själv och vet inte hur framtiden ser ut.

Det är tur att jag har så många fina personer i min omgivning! Det hjälper i sånna här svåra stunder!

<3





När lönen närmar sig...

Så är jag sjukt sugen på att färga/slinga håret!

Problemet är dock att jag inte riktigt vet hur jag vill ha det. Egentligen tycker jag att min hårfärg är ganska fin men stör mig sjukt mycket på min utväxt! Färga bara utväxten tänker ni då säkert, men  är lite sugen på att gå mot det lite mörkare hållet nu när det är höst! Innan har jag ju fått lite ryck och färgat håret jäättemörkt! Men jag vill nog ha kvar lite ljusa skiftningar och lite brunt i! Så att jag blir lite mer blondette som det så fint heter numera! =)

Vad tycker ni jag passar bäst i?

Brunette

 


VS

"Blondette"





VS

Blond
 




Mitt hår börjar bli långt nu! Yey!

Det är synd att man inte kan trolla, isåfall hade jag nog haft olika hårfärger varje dag! =)





Yves Rochers mineralsmink

Hejsan! =)

Idag har det varit väldig lugnt på jobbet, trots att vi har lanserat en ny sminkserie! Men ja, det är ju för att ingen har fått sin lön. Till helgen däremot, då blir det nog en del att göra! ;)

Eftersom jag redan är helt förälskad i mitt Id. smink så har jag väldigt svårt för att släppa in ett annat mineralpuder i mitt liv. Men jag måste ju liksom prova för att kunna sälja det, vill ju gärna liksom veta hur det blir själv först! =)

Vi har haft lite tävlingar nu på sistone, och det har gjort så att man får hämta ut produkter, för summan pengar man har gjort kundkort! Jag slutade på ca 280kr och för det hämtade jag ut ett solpuder och ett en liten flaska med pärlemoskimmer som man kan använda som ögonskugga bland annat. Väldigt snyggt blir det!
Eftersom jag redan har en foundation, så tänkte jag att det kunde vara kul att testa solpudret. Det är ganska ljust, vilket passar mig. Och väldigt skimrigt, så jag misstänker att det funkar bra som en higlighter...
Jag ska testa produkterna imorgon, då berättar jag hur dom är! =)

Här får ni en bild så länge!



Det ska bli spännande att använde skimret..
Dock ser färgen inte riktigt ut som på bilden!

Kampanjpris just nu!
Solpuder 159,- (ord. 279,-)
Pärlemoskimmer 109,- (ord. 199,-)




Hösten är här!

Hejsan!
Nu har vi lämnat sommaren bakom oss känner jag!
Det har verkligen blivit höst nu! Löven har fallit höstgula ner från träden och hamnat på marken. Och även om solen skiner, så är det ändå bitande kallt på morgonen.
Gud vad poetisk jag är! =)
Haha!

Vad jag tänkte komma till iallafall, att jag frös imorse, för att jag glömt min sjal hos Nils.
När mamma och hundarna följde mig till bussen hade jag min skinnjacka på mig, och ingen sjal. Ja det var ju inte varmt direkt.. Min skinnjacka ser jättekonstig ut om jag stänger den, så därför måste jag ha den öppen.
Som den impulsköpande människan jag är, så sprang jag in på Indiska en kvart, tio minuter innan jag började och köpte mig en blå stickad sjal! Den är jättemysig så blev sjukt nöjd! Gött att man har 10% i personalrabatt!

ELIN DET FINNS MAAASSA FINA SAKER PÅ INDISKA! Nu är det ju ombyggnadsrea, vi måste få en lägenhet snart så vi kan börja planera! =D Haha!

Och vad jag tänkte avsluta med, är att jag ska unna mig att köpa inspelningsgrejer denna veckan!! Det är nu eller aldrig liksom, kommer inte att ha råd med det när jag flyttat.  Och det är dessutom slut med slösandet och så, det blir kanske svårt att vänja sig vid det. Men nu ska jag bli vuxen och flytta hemifrån! =D
Det känns riktigt kul! 



 







Idag hämtade jag även ut en jättebra Fuktgivande Dagcreme och en Peeling av aprikoskärna för mina bonuspoäng som jag sparat på Yves Rocher kortet.  
Produkterna är jättebra!

Vänner ni glömmer väl inte att peela ansiktet 1-2 gånger i veckan. Jag ska erkänna att jag faktiskt väldigt sällan har peelat mig, men nu blir det ändring! =) BUMS!


Billiga BRA produkter! =)
Sanna vad har du tyckt om dina produkter än så länge??




Ett annat hösttecken är att vår brasa är igång igen! =)
Men det känns bra med höst!


Håkan Hellström och jobb!

Hejsan! Som ni vet så är jag inte så där jätteduktig på att uppdatera på helgerna! Men men! :)

I fredags hoppade jag in extra på jobbet, men det var en ganska kort dag på fem timmar. Man märker verkligen nu att folks pengar börjar ta slut typ, för det har varit jättelugnt den här veckan! Det är ju inte bra för affären, men det är skönt att få pusta ut lite ibland. Och dessutom hinner man göra inventeringslistor och damma, sånt som lätt glöms av när man har fullt upp!

I fredags efter jobbet kom Babymama My och hämtade upp mig efter jobbet. Jag började prova jackor och stora tröjor, men var så jäkla hungrig så kunde inte tänka. Någonstans i mitt huvud var jag iallafall ute efter en höstjacka, men det fick alltså vänta! :) 

Vi mötte sedan upp Lina och Kimia och åkte mot Liseberg, och den årliga Håkan Hellström konserten.
Lina hade reserverat bord på huvudrestaurangen, dvs vi hade sittplats hela konserten! SÅ VÄRT!!
Maten, var väl si sådär tyckte jag, alltså helt okej, men jag tror jag åt för mkt sill i början.. Så när jag insåg att det fanns annat blev det för mycket. Men efterätterna var sjukt goda!

Eftersom det var galet mycket folk så kändes det så jäkla bra med sittplatser! Nästa gång Håkan är tillbaka gör vi om det tjejer! :)
Han fick även galet bra betyg i GP! Av 19 åtar (tror jag) fick han högst betyg (fem fyrar) på 16 låtar och ja, dom andra fyra fyrar! GRYMT!
Det var alltså en lyckad kväll!

Efter konserten mötte jag och Kimia upp fina Sanna Banana och fyra av hennes kompisar från Folkhögskolan. Dom verkar ha det så himla bra där i mysiga Värnamo! Men det är allt tur att du kommer hem ibland Sanna, min Sanna Banana! <3
Haha igår var det Freaky Friday på tv, och det är därifrån jag har börjat kalla Sanna, för Sanna Banana. För att morfarn i filmen skriker alltid ANNA BANANA! :D Men Sanna Banana är bättre! =D

Jag har för övrigt jobbat hela helgen, men det har varit kul! =) Gårdagens stängning blev väldigt komisk. Jag och Elin var så jäkla hungriga, och då kom jag på att jag hade choklad i min väska. Blev jätteglad över det, men dock inte lika glad när jag såg att hela choklade var VIT! (ANDRA GÅNGEN JAG HAR KÖPT NÅGOT FÖR GAMMALT PÅ PRESSBYRÅN I NORDSTAN!!! Ni förstår väl hur irriterad jag var när jag köpte en Nogger som var helt isig!?)
Jag gav ifrån mig ett ilskevrål!! Hahaha! Undra om våra "grannar"hörde detta...
När jag sedan skulle stänga vårt kassaskåp så bara gick det inte, jag dunkade igen den några gånger och var jätte frustrerad...
Jag- MEN VARFÖR FUNKAR DET INTE?..... KADUNK KADUNK (Slår igen)
Jag- ELIN! DET FUNKAR INTEEEE ATT STÄNGA!
Elin kommer in sjungandes på Doktor Bombay...(HAHA!)
JAG- MEN VAFAN?!... KADUUUUNK!
Elin börjar asgarva...
 
Elin- HAHAHA du måste ju trycka på koden!
(Då hade liksom "haspen"varit ute, och självklart funkar det inte att stänga då..
Jag- Jaha..bra att man är teknisk...
Vi: HAHAHAHA!

Jag tror att vi kommer få det riktigt bra i våran framtida lägenhet Elin! Vart vi nu hamnar någonstans! :)



Bilder från i Fredags! :)


Mina goingar!
...


Tack för en jättetrevlig kväll! :)



Så söt bild på Kimia! :)


Sanna Banana!

Pilates

Det är några som undrade hur det gick för mig idag på Pilates klassen så nu ska ni få veta! =)
För det första så stressade jag som en galning, då jag insåg att själva pilatesstudion inte låg på Linnéplatsen, utan vid Prinsgatan. När jag kom fram var klockan några minuter över  fem, vilket då var lugnt, eftersom klassen inte skulle börja förrän vid halv sex.
Jag var så klart först av alla där, och blev invisad in till omklädningsrummet. Och eftersom jag var först visste jag inte om man skulle gå ut i rummet när man var ombytt eller om jag skulle sitta kvar. Så jag satt kvar... 
När klockan var runt tjugo kom alla andra. Det slutade med att jag gick på toaletten och blev sist in på klassen. Haha! =P Så kan det gå!

Jag var väldigt nervös måste jag säga! Men var inte den enda som var ny. Dock var det några veteraner där sa instruktören. Så hon tyckte inte alls att det var konstigt att vi inte hängde med i allting.
Själva pilatesen (?) verkar vara en väldigt bra träning! Det handlade om att spänna magen framförallt, samtidigt som man gjorde rörelser med armarna, benen, höfterna och ryggen, inte allt samtidigt då såklart!
Och om andningen! Man skulle andas in och andas ut i en viss ordning, och det var lite förrvirrande...
Mitt största problem var att jag inte visste riktigt hur jag skulle göra när man skulle spänna i dom olika övningarna och att hålla koll på när man skulle andas in och när man skulle andas ut. Det var även svårt att vara rak i kroppen och sträcka ut armarna i rätt riktning.. Haha! =)

Kursen börjar imorgon 17.30 och jag skulle gärna vilja gå, men denna torsdagen jobbar jag till 19.30 så det går inte. Men är ledig nästa torsdag så jag ska fundera på om jag ska börja eller inte. Det är nämligen väldigt dyrt!
2100 kr kostar det. Och då är kursen på 12-14 gånger inklusive en introduktion då man får ett utlåtande om hur man själv behöver träna. Alltå instruktören kolla på hållning osv.
Det låter ju sjukt bra för min del! Hon sa att det inte tar så lång tid att bygga upp sin hållning så jag vill verkligen börja!!

=)



Här är faktiskt några av dom övningarna jag gjorde idag! =)

Fika och Pilates

Hejsan!
Idag är jag ledig från jobbet! Jag sov till kl 10 idag, det var så himla skönt! Minns typ inte sist jag sov så länge! =P Nu har jag rastat hundarna och ska snart käka frukost. Sedan bär det av till stan och fika med Linnea! Det ska bli jätteroligt, vi har inte setts på länge nu! Vi har kännt varandra sedan vi var pyttesmå, och eftersom vi nuförtiden inte brukar följa med våra föräldrar när dom ses, så blir det att man inte ses så ofta tyvärr! Men idag ska det bli kul! =) 

 

Jag och Linnea när vi kanske var typ 4 och 5 år! =)


Ikväll ska jag pröva på Pilates! Jag kände mig lite osäker när jag vaknade, typ skaa jag verkligen dit? 
Men när jag testade mina träningskläder, blev jag ändå rätt pepp!
Det ska bli kul att testa på en ny träningsform, kanske tycker jag att det är jättekul! HOPPAS! =)
Behöver få  bort min dåliga hållning en gång för alla!

Ha en fin dag!




Bästa One Tree Hill



Herregud jag insåg just att man kan kika på första avsnittet av säsong 7?! =D

Jag har dock redan bestämt mig för att det inte kommer att vara lika bra utan Peyton och Lucas!



Underliga människor

Idag jobbade jag och Elin själva i butiken. Jag tyckte att dagen flöt på ganska bra! Det var väldigt lugnt, så man kunde i lugn och ro skriva på inventeringslistorna! Jag blev nästan klar med hela sidan idag och stackars Elin är fortfarande på sminket. FATTA hur mycket smink vi har! När vi ändå har hållt på med inventeringslistorna i två dagar och vi fortfarande inte är klara!

Hahaha min första kund idag var väldigt rolig! Det var en kvinna som var otroligt pratglad. Det första hon berättade för mig var att hon hade varit på Malta och brännt sig av en brännmanet. Jag fick granska hennes märke, och sedan berättade hon hur ooootroligt billigt det var på Malta, och visade mig sin ring och armband hon hade köpt. Hon var inte weird alltså, utan väldigt frammåt! Kanske lite för frammåt... Haha!
För någon minut senare så sa hon- Oh jag köpte ett sånt sexigt nattlinne!
(Okej det är weird att säga så!)
Jag tänkte bara, okeeej.... HAHAHA!

Så tog hon upp sitt "nattlinne" och det var liksom inte utmanande på något sätt, utan typ en batikmönstrad längre T-shirt med ett glittrigt indian tryck. Så sa hon- Min brasilianske pojkvän gillar ju Indiander, så jag tror han tycker om det! Jag bara instämde att, Ja det gör han säkert! Hahaha!
Pecis efter så kom Elin, och sa- Vilken häftig T-shirt! 
Jag vet inte om kunden märkte att Elin sa T-shirt, men vi skrattade åt det senare.
Sen stod väl kunden där i några minuter till hon pratade om vilka OTROLIGT billiga kalsonger och jackor hon hade köpt. Hon visade även upp dom neonfärgade kalsongerna...
Underlig människa! Men hon var väldigt rolig! :D

Nu är jag och Elin i fullrulle med att söka lägenheter! Vi fick ett svar i dag från en lägenhet i Tynnered, men vi tackade nej. Jag känner att jag vill bo mer centralt, och dessutom ska man ju inte ta första bästa lägenheten liksom.
Ringde även en person som ville hyra ut sin lägenhet i Majorna, och hon var så jäkla oförskämd!!
Bara för att vi var 20, så sa hon- Ja men 20 åringar brukar ju ha problem med ordning och så.
Så himla orättvist att bara dra alla över en kant! Vi är ju faktiskt hur skötsamma som helst, och lugna!
Blev så irriterad!!
Jaja, som sagt vi har bara sökt i 3 dagar så det kommer nog flera bra lägenheter! :)

Ha en trevlig kväll! :)

Helgen som varit

Hejsan!
Herregud vad jag är bra på att uppdatera denna veckan! =) Hehe!

Jag var ju hundvakt i helgen, och jag måste säga att det gått väldigt bra! Igår kom Jessica hit, och vi hade väldigt trevligt!
HAHA jag var så jäkla klumpig när vi skulle göra tacos..
Jag gillar både hårda och mjuka skal, så hade jag dom hårda skalen i ugnen i några minuter. Sedan ställde jag plåten uppe på spisplattorna. 
När vi började äta så sa Jessica att det luktade brännt.
Då hade jag såklart glömt att stänga av plattan på spisen, så att bakplåtspappret (Stavning?) hade börjat bli svart! Vilket resulterade i att HELA huset luktade bränt! :P YES!
Är det inte typiskt att något sådant ska hända när man tar hem en kompis för första gången? Jaja, lukten gick ju bort efter ett tag när vi hade vädrat! =)
Efter vi hade ätit så kollade vi på SATC filmen, ÅH den är såå BRA! Längtar tills tvåan kommer ut! Jag ska lätt gå på premiären! :)

Idag skulle Jessica börja jobba kl 10.30 och eftersom bussarna inte går sådår jäättebra, så tog vi en morgonpromenad ner till stationen, och det var riktigt härligt att gå i det fina vädret!

På eftermiddagen åkte jag ner till stan för att fika med Elin! :) Vi satte oss på Espresso House på Vasa Victoria och tog oss varsin stor Vanilj Latte (YUMMI!!) och muffins! Det var väldigt trevligt!

Nu har vi börjat smida planer igen!
Jag återkommer! :)



My baby is adorable!


Hundvakt denna helg!

Hejsan!
Nu har jag kommit hem, efter att ha följt Nils till bussen. Han kom hit igår eftermiddag och hjälpte mig att passa hundarna. Vi åt räkor och en massa gott och sen var det Idol och Pirates- som var mer än tre timmar lång? Vi hade ganska svårt att hålla ögonen öppna  tre timmar senare, så det blev läggdags  typ 20 min innan filmens slut. Hehe! =)
Det var väldigt skönt att Nils var här, för jag tycker inte om att vara ensam hemma här på kvällen. Det är nämligen KOLSVART och jag är typ mörkrädd.. haha!
Så det var väldigt mysigt att ha Nils här! :) Men ikväll ska han ut med lite kompisar, så jag har bjudit hit Jessica från jobbet.  Vi ska ha tjejkväll med Tacos, massa prat och självklart serier. Har nämligen kommit underfund med att Jessica gillar serier precis som jag! =) Så det blir nog SATC ikväll kan jag tro.

Ha en trevlig kväll!

Och Milo, det är faktiskt dags för dig att komma ut snart! Puss från Gudmor! <3




Pianospel

Hejsan!
Dags för uppdatering igen, eller vad säger ni?

Idag hade jag en riktigt trevlig dag på jobbet! Det var inga sura miner på kunderna, och nästan alla var medlemmar, eller ville bli medlemmar! Vilket resulterade till att jag hade bra resultat hela dagen! Det är så skönt att inte behöva tjata på kunder, utan att dom gäärna vill bli medlemmar, för då känner man sig inte utmattad efter dagen! Haha! Me Likey! =)
Dagen gick riktigt fort, jobbade bara fem timmar så det var en go arbetsdag.

Efter jobbet mötte jag först upp Johanna, sedan kom Lina, sen kom Babymama My och tillslut kom även Kimia. Vi bestämde oss för vårt stammis ställe Cappucino, där det för min del blev pasta med currykyckling som inte var så gott! Men efter det blev det kladdkaka med vit choklad mousse, jag blev proppmätt!

På tåget mötte jag Anna en bekant ifrån gymnasiet, det var riktigt trevligt! Hon bor nära mig (tro det eller ej!) Så jag fick skjuts hem! =)

Sedan var det självklart dags för kvällens höjdpunkt... IDOL så klart!
Asså jag älskar det programmet! HAHA! Men guuud, jag förstår verkligen inte hur folk INTE kan höra att dom är tondöva.. Det är helt sjukt!
Och JÄKLAR vad bra hon tjejen med dreads var! Asså verkligen GRYM! Rösten var sjukt bra, låten var sjukt bra, HON VAR SJUKT BRA! =)
Jag säger då det: There was a hallelujah freakin moment! =)

Appropå musik! Jag har känt mig inspirerad att spela och sjunga mycket mer än förrut. Kanske beror det på idol?
Ikväll spelade jag på en låt som jag gjorde typ för två år sedan, har ingen titel eller text. Bara musik!
Nästa lön  SKA jag köpa mikrofon, ljudkort, och ja.. det som behövs helt enkelt! Måste börja spela in min musik! Den låten jag spelade ikväll hade passat sjukt bra som en musikal ballad låt! =)
Men måste dock klura på en text... Men det kanske faller sig naturligt när man har hela musiken inspelad?

Hoppas att ni har haft en trevlig kväll! =)

Ledig idag

Hejsan! :)
Idag har jag bara slappat heela dagen! Väldigt gött måste jag säga, men dagen har gått väldigt fort!
Egentligen skulle jag åkt in till stan och fikat med Linnea, men hon blev tyvärr sjuk! :( Så istället blev jag kvar hemma med hundarna bredvid mig i tvsoffan! Myspys!

Haha, imorse kollade jag på nyhetsmorgon då Laila Bagge och Andreas Carlsson intervjuades angående idol som börjar ikväll! YEY! :)
Man kunde chatta med dom efter nyhetsmorgon, jag gick in på hemsidan och såg att det pluppade upp inlägg innan chatten ens hade börjat typ, så jag var inte sämre jag utan började skriva.

Jag skrev typ: Jag är väldigt musikintresserad, spelar piano, sjunger och skriver låtar och jag skulle väldigt gärna vilja jobba på skivbolag och/eller som talangscout, men jag undrar hur man gör för att hamna där?

Det är väl en väldigt relevant fråga? Hallå dom jobbar ju ändå som det liksom.
Så jag satt där och väntade och väntade på att min fråga skulle komma fram. Men kom den? Näe det gjorde den inte. Vet ni vad det kom för frågor istället?

TYP:

- Är du singel Andreas?
- Vad gör man för att få gå på date med dig Andreas?
- Är det sant att du (Laila) ska gifta dig med Niclas Wahlgren?

Hallå är det ens relevant?! Haha, här försökte jag att ta reda på hur jag når mitt drömyrke och så frågar folk typ vad dom har för fobier?! Jag säger då det!

I vilket fall som helst så tycker jag att det ska bli jättekul att Idol drar igång igen! Mitt favoritprogram! :D
Det är faktiskt det bästa med hösten, alla bra tvprogram börjar sändas! :)

Mr Bagge hade säkert svarat på min fråga!! Han verkar så jäkla snäll! :)


Lånad bild av Tv4:s hemsida


Carros Beutytips: Rengöring

Hejsan!
Tänkte som sagt skriva lite mer om skönhetsprodukter, eftersom jag börjar kunna det här riktigt bra nu! :)
Under dessa 9 månaderna i butiken (MY tänk att jag har jobbat lika länge som du har varit gravid!) så har jag lärt mig så otroligt mycket. Jag har gått från att liksom tvätta ansiktet med vanlig tvål,
(okej jag visste att det inte var bra, men tänkte typ jaja det går säkert bra)
Och nu är jag  supernogrann med allt som har med skönhetsvård att göra.  Haha! :) Vilket bara är positivt tycker jag!

Så jag tänkte börja skriva om något som verkligen är A och O för en bättre hud:
RENGÖRING

Som ni nu säkert förstår så är det verkligen inte bra att använda vanlig två till ansiktet därför att vanlig tvål har fel Ph-värde och är ganska stark för ansiktet eftersom tvålen på toaletten är till för att ta bort bakterier som man får  på händerna efter ett toalettbesök...
Så vanlig tvål är alltså ett BIG NO!!

För många är det här med rengöringsprodukter ett enda stort frågetecken, och jag förstår fullkomligt. Det är en hel djungel med olika produkter anpassat till olika hudtyper. Men jag ska försöka göra det lite enklare att förstå!  :)

Det finns alltså rengöringsprodukter anpassade till olika hudtyper.  Man brukar dela upp hudtyperna i Normal hy, Fet hy, Torr hy och Blandhy (man är torr men har feta partier Tex runt T-zonen).

Exempel på rengöringsprodukter:

Rengöringsgele:
Är som en vanlig tvål, som luddrar och sköljs bort med vatten. Tvättar bort både foundation och mascara.
En rengöringsgele passar personer med Normal hy. Nackdelen med en rengöringsgele är att man kan känna att ansiktet blir lite torrt, pga av att vatten är uttorkande. Men då är det bara att smörja in sig med en dag/nattcreme så ska det inte vara några problem.
En rengöringsgele kan då passa personer med fet hy, just eftersom att vatten är uttorkande och då kan det hjälpa om man har finnig hy.

 Jag använder själv en rengöringsgele och tycker att det är kanon! Eftersom man både får bort foundation och mascara snabbt och enkelt!

Rengöringslotion:
Ett rengöringslotion är anpassat till personer med Torr hy, eftersom den har mjölkig, fetare konsistens och är mer mer vårdande. Man använder det tillsammans med bomullspads, eller tar det direkt på ansiktet. Beroende på hur torr hy man har kan man välja om man vill sköja av ansiktet efteråt eller inte.

Rengöringsmousse:
Passar alla hudtyper, men eftersom det blir luddrande effekt sköljer man även bort den med vatten, och då är det ju inte det bästa alternativet för personer med torr hy.

Rengöringsservetter: Tar bort både foundation och mascara på ett snabbt och smidigt sett. Jag brukar inte rekomendera det så ofta, eftersom det tar slut så fort! Det är ca 20 servetter i dom flesta förpackningarna. Men som sagt det är väldigt smidigt att ta bort smink, så därför är det ju självklart bra! Speciellt om man ska resa bort, då är det kanon att ta med sig.

För att göra det lättare att välja produkt, ska man helt enkelt komma på vilken hudtyp man har.

Har man inga större problem med sin hud, den känns varken torr eller fet= Normal hy  
Har man problem med finnar, eller blir man blank i pannan och T-zonen under dagen=Fet hy eller Blandhy
Känns det som att huden "stramar" och man känner behov av att smörja in den= Torr hy

Något man kan tänka på oavsett när man handlar så är det konsistensen på produkten, det är ofta anpassat till olika hudtyper det med.
 Jag tar Duschgele/Duchcreme och Schampon  som exempel:  

- En Duschgele: Anpassat till normal hy
-En Duschcreme: Speciellt bra för torr hy 
- Ett Schampo i geleform: Extra bra till fett eller normalt hår.
-Ett Schampo i cremeform: Extra bra till personer med torrt och slitet hår.

Det kan man tänka på oavsett om det är duschgele eller Schampo man köper.
Hajar ni? :)

ANSIKTSVATTEN:
Det är inte många som vet hur viktigt det är att använda ansiktsvatten efter att man har rengjort ansiktet.
DET ÄR JÄTTEVIKTIGT!! Man applicerar det på en bomullspad och tar i hela ansiktet och halsen morgon och kväll.  

När man tvättar ansiktet så tar man bort sminket som ligger på hudytan och då ser det ju faktiskt rent ut. Men tar man då ansiktsvattnet på en bomullspad och rör runt i ansiktet, så kan man se att man inte var så ren som man trodde. Det blir liksom "smuts" efter sminket.
Så vad ett ansiktsvatten gör är alltså att:
- Ta bort de sista sminkresterna och stänger porerna så att det inte kommer någon skit ner i porerna. På så sätt motverkas också finnar.

Så här är den bästa rengöringsritualen:

1. Använden rengöringsprodukt som är anpassad till din hudtyp (INTE VANLIG TVÅL!)
2. Ta ansiktsvatten på en bomullspad i ansikte, hals och bakom öronen.
3. Smörj in med en återfuktande ansiktscreme.

Hoppas att detta hjälpte till att göra det hela lite klarare nu!

Jag återkommer med tips om ansiktscremer, det blev ganska långt här nu! :)

Kram!

 


Den här rengöringsgelen är från jobbet och den är jättebra! :) Det säger jag inte bara för att den är från jobbet utan den är verkligen BRA!





1 september

Hejsan!
Tänk att det redan är september! Hur snabbt har inte denna sommaren gått?! Tänk att om tre månader är det jul...(!)
För exakt ett år sedan började jag ju min kortvisit på Göteborgs Universitet! Det känns så jäkla avlägset!
Jag är SÅ GLAD att jag slutade!
Men jag hoppas att du ska trivas bra Johanna! Du kommer att bli en suverän lärare! :)

Detta året har gått så himlans snabbt! Men det visar ju att man trivs bra med sin tillvaro! Jag känner  att jag trivs så jäkla bra på mitt arbete! Det känns jättekul faktiskt! Jag tycker om och fungerar så bra med alla! Det är som att arbeta tillsammans med sina kompisar! Vi är ett himla gott gäng! 
 Synd att Elin farit till Stockholm bara...
Saknar dig! Men hoppas att du har det bra, och att du kan styra upp ett och annat! ;)
Hahahaha jag skrattar fortfarande åt att dom spelar 50 cent i butiken i sthlm!

Förresten! Jag vann min första tävling på jobbet idag!! Jag är ju  en sån vinnarskalle så jag blev jätteglad! :D
Det var en tävling som gick från 1-31 augusti och jag sålde för mest pengar under hela månaden! YEY! :)
Det visar ju att man utvecklas hela tiden, och det känns superbra! :)

Efter produktgenomgången förra veckan känner jag mig väldigt säker när jag ska förklara produkter för kunder. Vilket bidrar till att jag känner mig mer kunnig, och då säljer man mer!
Så nu kan jag det jag pratar om vilket är jättekul! 
 Så snart tänkte jag lite tips och sånt här i bloggen! Vad sägs om det kära vänner? Lite Beutytips är väl alltid kul?  Eller är det bara jag som tycker det? Haha :)

Hoppas ni har haft en trevlig dag!
Kram!


RSS 2.0