Söndag

Då var det söndag igen, och det var så härligt när jag vaknade imorse och kom på att jag var ledig! Lovely!
Jag kände mig dock så fruktansvärt trött, att tanken på att träna inte fanns i mitt huvud. Men efter en timma, ja då var det på med träningskläderna! Eftersom jag inte tränat på en månad nu, så kände jag att jag inte riktigt kunde gå så hårt ut idag. Sprang en kvart på löpbandet, och sen gjorde jag lite övningar. Känns gött att komma igång igen! Jag vill jättegärna gå på några klasser, men jag hinner ju aldrig! Jobbar ju sent varje dag..
Men någon dag måste jag prova på bodypump!

Har spenderat större tiden av denna söndag med att kolla på How I Met Your Mother säsong 4 på http://watchxonline.com/ Jag hade själv bestämt att vänta med att kolla på säsong 4 tills boxen kommer ut, men när jag såg att alla avsnitten fanns uppe här, var det svårt att låta bli!
Så ingen återvändo nu, jag är fast!  Haha!

Nu ska jag spela Bingo Lotto! JA jag är 20 och har spelat Bingo dom senaste söndagarna, haha! Men jag ska ge mig fan på att vinna någon gång!

Ha en fin kväll!

/C


Nu går jag mot ljusare tider!




Nu är dom mörkaste slingorna borta!
Egentligen ville jag haft det ljusare, som bilden jag la upp igår, men det gick inte att få det så ljust med en gång, utan då behöver man göra slingor i flera omgångar. Men trots detta blev jag väldigt nöjd! Blev liksom ingen ful mellanperiod, utan en väldigt fin nyans! 
Men vill som sagt ha det ljusare, så har bokat en ny tid i april då håret ska ljusas upp ännu mer! Spännande, spännande! :)

/C

Uppdate again!

My du säger att jag är som en liten privatdetektiv, och det kanske jag är! ;) 
Min magkänsla stämde angående Linné lägenheten jag var tokintresserad av!
Har nämligen kollat på andrahandslägenheter nu idag, ifall det blir så att jag inte kan ta något lån.
Så då gick jag för skojs skull in på meddelande historiken mellan mig och han killen som skulle hyra ut sin lägenhet i Linné. Märkte nämligen att lägenheten var borttagen, så tänkte att han säkert ha fått den uthyrd. Så tryckte jag på meddelande historiken och då på överskriften på hans meddelande stod det BEDRAGARE BEDRAGARE!
Hemskt att man inte kan lita på människor! Men när man får ett mail om att man ska skicka över pengar, få nyckeln till lägenheten och sen bestämma sig om man vill hyra låter det jävligt skumt! Att inte ens vilja träffa den personen man ska hyra ut sin bostadsrätt till, vem gör så liksom?
Som sagt, det var väldigt tur att jag tackade nej till den lägenheten, annars hade jag varit 6000kr fattigare nu.
Nu får vi se vad ödet vill med det här, ska jag få lån eller ska jag hyra en lägenhet?
Fortsättning följer...

Imorgon ska jag till frisören och färga/slinga håret! Nu protesterar jag mot vintern och väljer att gå mot ljusare tider! Nu blir jag blond! :) 
 

Vill ha det såhär ljust!

Ha en bra kväll! (Nu blir det inget mer inlägg för idag, har ju bloggat för en hel vecka typ! Haha!)

/C


Uppdatering 2

Det blir inte den här lägenheten, bankerna är otroligt jobbiga!
Får vänta helt enkelt, eller bo i en andrahandslägenhet...

Fan!


Uppdatering 1

Angående lägenheten

Uppdatering 1= Krångel för tillfället! Kul att man först blev beviljad ett lån på SBAB som sedan säger att Nej du får inte ett lån med medsökande om du inte är student.  Dom KANSKE kan vara lite tydligare på hemsidan? Ett hett tips bara!!
Så för tillfället jagar jag banker.




Budgivningen har startat

Jajjemänsan!
Igår var jag på visning tillsammans med min kära mor och My! Det var en jättemysigt liten lägenhet! Jag kände direkt att det var en lägenhet jag absolut kunde tänka mig att bo i. Den är 28,5 kvm så det enda som bekymrade mig var väl plats för bord när man tar hem folk på middag. Haha! Typisk grej som jag oroar mig för..
Men man får väl helt enkelt knö! :)
Idag fick jag klartecken på att jag får låna pengar, så nu har jag lagt ett bud på lägenheten som har gått upp väldigt mycket i pris, men det finns ju ingen lägenhet som är billig nuförtiden, och det känns som ett väldigt bra läge till spårvagn och framförallt nära till My! :D
Det hade varit awesome att bo grannar!

Jag pratade med mäklaren ikväll och hon trodde att det kommer vara klart imorgon om vem som får den! Lägenheten har gått upp såpass mycket trots att den är så liten. Det var 5 st idag, två har nog stannat av i budgivningen och nu kom jag in och överraskar folk ;)
Så då är vi alltså 4 st i nuläget, och det är ju självklart jag som ska ha den! ;)

Jag håller er uppdaterade!

/C


Snö, vad är det bra för egentligen?

Ja den frågan kan man ju verkligen ställa sig! Jag är så jäkla trött på att det kommer ny snö hela tiden! Tågen är försenade, man halkar omkring och det första man ser när man drar upp persiennerna är en gigantisk kulle av snö. I dont like it!

Kan det inte bli vår snart? Jag längtar till dom där första  härliga vårdagarna, då man känner i luften att det går mot ljusare tider.  Då man inte behöver sin tjocka vinterjacka,  utan kan gå med en skinnjacka (okej man lär frysa den första månaden men det är det värt!) och känna solen i ansiktet! Gud vad jag vill ha vår!!
Haha vi får verkligen inte klaga i sommar på värmen! (Det kommer varje år, ååh fan vad vaarmt det är!) Tror att alla känner igen sig där. Vi svenskar är ju inte direkt bortskämda med 30graders sol varje dag, så när den varmaste sommardagen kommer så vet jag iallafall att jag kanske klagar lite på värmen...
Men i år får man snällt vara tyst och tänka på den här hemska långa snöiga vintern och ta vara på sommaren!
Det kommer iallafall jag göra! :)

Ge. Mig. Vår. Snart!

Hoppas ni har en bra helg kära vänner!
puss

/C


Lägenhet

Idag fick jag ett mail som jag har väntat på hela veckan. Angående en lägenhet på Linné! Nu visade det sig att jag skulle fått hyra den, men allt var under väldigt skumma förutsättningar, typ betala och få nyckeln levererad till dig och välj sen om du vill hyra lägenheten. Så jag får tacka nej! Den var dessutom väldigt dyr. Så jag får vänta med en Linné lägenhet tills jag blir rik! ;)
Jag ska kolla på en köpelägenhet som ligger jääättenära My! Det är en mysig liten etta som jag hoppas blir min! Det hade varit så roligt att bo nära My! :D Ska på visning på måndag, så det är bara till att hålla tummarna!

Idag har jag varit ledig och tagit det lugnt, det behöver man ibland! Men nu är det jobb varje dag fram tills onsdag! Härligt att tjäna pengar, det behöver jag nu! :)

Har kännt mig väldigt vuxen idag, ringt banker, ringt angående en felaktig delbetalning (som jag inte hade valt) Dock hade jag betalat fel, men det är en annan femma.. haha! Har alltid tyckt att det varit lite jobbigt att ringa när det gäller "viktiga" saker. Men man lär sig!

Har dessutom bokat tid för sling/färgning på torsdag! Det är vardagslyx jag inte kan vara utan! :)

/C


Modelhouse

Idag var jag och min kära syster Malin på Modelhouse!
Jag har ju hört av er som varit där innan att man får en bild gratis och sen får köpa dom andra, så det varnade jag min syster för. Men till henne hade dom sagt att det var helt gratis och att man skulle få 60 bilder var på en cdskiva. Nu var allt helt gratis! :) Men
(det är alltid ett men när man pratar om Modelhouse) Vi fick däremot inte 60 bilder var, utan kanske 90st  tillsammans!
Tur att det var gratis iaf! :)
Det var roligt att prova på!


Min första outfit


Sedan blev det på med kavajen!







Min fina syster!



Det var roligt att leka modell för en stund! Haha! :D






Det var en rolig dag! :)


Am I Wrong Am I Right

Nu har jag skickat iväg mitt låtbidrag till Made In Sweden tävlingen!
Jag har suttit och gjort klart låten idag, och spelat in om och om igen eftersom jag inte blir helt nöjd, för ni som känner mig vet ju hur noga jag är! :P Haha!
Sen så slog det mig att, eftersom man spelar in på en mobilkamera så kan inte ljudkvaliten bli så mycket bättre.
Så tog helt enkelt min sista inspelning och skickade in! :)

Nu är det bara att vänta på att den ska godkännas och komma upp på youtube så att juryn kan välja mig! ;)
Åh det hade varit så himla roligt att vinna!

Godnatt! :)

/C



Trevlig lördag!

Hejsan!
Hoppas ni har haft en mysig Alla Hjärtans Dag! :)
Idag har jag varit på en lägehetsvisning på Hisingen. Det var en mycket fin lägenhet, men läget kändes ganska off trots att det bara tar typ tio minuter med bussen därifrån till stan. Är kanske lite kräsen, men vill ju vara säker på att trivas!
 Hon som hyr ut skulle höra av sig imorgon om det är jag som får den, men då kommer jag att tacka nej har jag bestämt mig för. Man ska väl inte ta första lägenheten man kollar på om den inte är superb då! Sen har jag tankarna på en lägenhet i Linné som jag fick svar på igår, då han som hyr ut skrev att jag skulle höra av mig om jag är intresserad. Jag säger bara det: JAG VILL BO DÄR!!!
Så nu får jag hålla tummarna på att han svarar snart!

Igår var jag på Trädgårn med Gabriella, Jessica, Simon och Tim. Det var en mycket trevlig kväll med massa dans! Bra jobbat Gabriella du fick mig att dansa! ;) Haha!


Tack för en rolig kväll!


- Man måste ha möcke läppglans!
Utan läppglans känner jag mig Rädd, Naken, Exposed!



Nicaragua

Kom på i morse att det idag är 2 (!!) år sedan jag och My åkte till Nicaragua! Herregud vad fort åren gått!
Jag minns exakt den morgonen då vi skulle åka. Jag var himla nervös, men ändå förväntansfull! Det blev en låång resa med första stoppet i Paris på den gigantiska flygplatsen. Sedan blev det en massa timmar i ett flygplan till Miami. Det var häftigt när vi åkte "förbi" New York och såg skyskraporna, och jag tänkte att dit vill jag åka. 
När vi väl började närma oss Miami fick man nästan lite lust att samla ihop allas sparpengar och hyra ett hus vid stranden. Men det får helt enkelt bli en annan gång! ;)
Efter stoppet i Miami åkte vi vidare i ett litet plan till Managua. Nicaraguas huvudstad!

När vi väl var framme fick jag och My åka till våran lilla familj. Det var nervöst, eftersom varken jag eller My hade något större ordförråd i Spanska. Det var VÄLDIGT tur att Beata var med och bodde granne med oss, och kunde föra en liten konversation!
Vi hade iallafall turen att hamna i den familjen som hade det bäst ställt, pga. att My är allergisk mot pälsdjur.
Men nog hade vi husdjur, det sprang kackerlackor på golven, vi hade en liten ödla som befann sig på rummet ibland. Vi döpte honom till Göran om jag inte minns helt fel... Haha!
Vi var helt livrädda på kvällarna när vi skulle gå på toaletten, och gick med ficklampor och bara hörde kackerlackorna krypa framför fötterna! Haha minns speciellt vid ett tillfälle när My var på toaletten och jag stod utanför och väntade och såg att det var en stoor kackerlacka på dörren. Som tur var så gick våran "bror" ut från sitt rum då och eftersom jag inte kunde berätta vad det var, så viftade jag mot dörren och sa till My: Kom inte ut!! Våran bror tog då upp sin sko och smashade till Kackerlackan.
- My, nu kan du komma ut! :)

Förrutom våra otrevliga kackerlackor, så var resan och upplevelserna underbara!
Jag och My fick hand om en barnkör där vi spelade in Has Hecho Mal (What goes around comes around)
Jag brukar ibland lyssna på låten och minnas tillbaka på tiden i Nicaragua. Vi gjorde utflykter och fick åka till en underbar paradisstrand där allt kändes så himla lyxigt! Förutom att jag brände mig så jäääkla mycket! Hade ett ganska intressant mönster på ryggen efteråt. Och jag tror att jag fortfarande hade sand i håret när vi kom hem till Sverige! :)

Jag skulle kunna skriva om hur mycket som helst egentligen, för vi hann med så mycket under dom veckorna vi var där! Men det jag kan sammanfatta det hela med är att det var en fantastisk resa som jag och My aldrig kommer att glömma!

Jag är så glad att vi gjorde detta tillsammans My! :)


I Februari 2008 såg vi ut såhär! :)


Vårat rum till höger (på den lilla stenplätten sprang kackerlackorna flitigt) ;)



Vilka turister va! ;)
 Haha jag som trodde jag kunde gömma mig för uppmärksamhet i mitt mörka hår! ;) Haha!



Kärlek! <3


Det var mysigt att åka på flak!

I
Inspelning av Has Hecho Mal


Uppspelning med dom duktiga barnen i våran kör! :)


Jag sa att det var en paradis strand va? :)


I Nicaragua dansar man hela tiden! Jag och My fick lära oss lite nya osvenska rörelser! Haha!


Jag My och Gustav med våran barnkör! :)


Efter tre veckor i solen var det ju inte mer än rättvist att till och med jag
skulle få bli lite solbränd!
(Lägg märke till Pringles chipsen, det var dom vi levde på!) Haha!


Jag och My med våran "Nicaragua Mamma" :)




Dålig uppdatering här

Ja nu har jag fått klagomål på min dåliga uppdatering, så tänkte att det var bäst att skriva lite! :)
Nu har jag jobbat på i några dagar, men idag har jag faktiskt varit helt ledig! Har sökt efter kärlekslåtar som vi kan spela på jobbet den här veckan, eftersom det är Alla Hjärtans Dag på söndag. Det slutade med tre blandskivor, med mina utvalda löve songs! :D
Det blir lite lugna favoriter stämning i butiken, det gillar säkert tanterna! :)
Har även gjort paj idag med massa fetaost, broccoli, tomat med lite korvskivor i. Läste ett tips om att riva ner lite ost i själva pajdegen, det var väldigt smarrigt! Man kände inte just att - oj vad det smakar ost, utan den blev lite saftigare/cremigare. Så prova det!

Jag har ju funderat på att skicka in ett bidrag till Made In Sweden tävlingen, så har gått och stört mig på att jag har så jäkla svårt med låttexter. Musik är jag bra på, men sämre på texter tyvärr.. I min blivande karriär som låtskrivare får jag nog stå för musiken helt enkelt! ;)
Ikväll blev jag iallafall klar med en låt som jag gjorde för ett tag sedan, så tänkte att ni skulle få höra! Den är dock inte HELT klar ska ha ett annat slut. Men ni får gärna komma med synpunkter!  Tror inte att engelskan är helt korrekt, får la skicka ett mail till Håkan.. haha!
När ni lyssnar får ni tänka er att det ska vara ett grymt beat i bakgrunden, och självklart stämmor och så :)

Hm. Ska jag skicka den tro?
Jag har inte bestämt mig än, har ju andra låtar eller rättare sagt massa musik, som behöver texter.. Kanske får lägga upp några st så får ni välja helt enkelt!


Enyoy! :)


Ge mig en lägenhet tack! :)

Hejsan!
Jag antar att jag aldrig kommer att bli en superbloggare.. haha!
Men nu har jag faktiskt en rolig sak att berätta! Jag har börjat leta lägenhet igen! Jag känner det att det är så himla jobbigt att vara beroende av alla. Beroende av att få sova över hos andra när vi är ute, beroende av att mina föräldrar alltid måste komma och hämta mig (bussarna går inte så bra här) Och jag vet ju att jag alltid får sova över hos My och Jessica tex. Och jag är jätteglad att mina föräldrar ALLTID kommer och hämtar mig. Men nu känner jag att jag vill ha en egen lägenhet där jag kan ta mig hem själv! Haha! :)

Så jag söker för fullt och kollar mailen HELA tiden! Det är så spännande att vänta på svar, och jag hoppas verkligen att jag får ett svar nu snart.. Har hittat ett par riktigt intressanta lägenheter, så jag hoppas att jag får någon bra!

Idag är jag ledig och hemma med hundarna, och ikväll blir det Avatar med Nils!

Ha en fin dag i kylan! :)
/C

RSS 2.0