Nycklarna är mina!

Idag hämtade pappa mina nycklar, och imorgon kommer elen på!
Jag börjar jobba klockan tolv imorgon, så tänkte åka in tidigare till stan och möta upp My. Vi ska åka till lägenheten, för jag har ju faktiskt inte varit där sedan visningen. Ska bli roligt och kolla på allt i lugn och ro! :)
Sedan ska jag handla lite inredningsgrejer som jag kan sätta upp med en gång så att det blir mysigt!

Har redan köpt en inflyttningspresent till mig själv. Det blev den feta Vännerboxen! Som den serienörd jag är så kunde jag inte motstå den! Med 10 säsonger så ska jag nog klara mig ett tag! ;)

/C


Det börjar dra ihop sig

Hejsan!
 Dålig uppdatering på sistone, har haft fullt upp!
Ja, nu är det inte långt kvar tills lägenheten blir min. Får tillgång till nycklarna på onsdag antagligen, och så börjar jag flytta in mina grejer på fredag! Herrejösses! Det går fort här!
Det som är så himla komiskt är att jag nästan ALLTID brukar vara ledig någon/några dagar i veckan. Men nu har jag jobbat non stop sedan onsdag förra veckan, och jobbar till torsdag.
Då slutar jag kl 18.00 och då har jag drygt två timmar på mig att ta mig till IKEA och hinna handla något till lägenheten. Vill helst hinna med att hitta en soffa!  Det är lite stressigt, men det ska nog ordna sig.
Jag är ledig hela helgen så det blir skönt! Ska försöka få över det mesta på fredag som sagt, och då kommer jag bo här hemma under helgen, eftersom det är Påsk och min kära pappa fyller år. Så jag flyttar nog in nästa vecka!
Spännande ska det bli! :)
Idag var jag på Lagerhous och brände några hundra på mina första lägenhetssaker. Det blev tema badrum! Köpte en svart liten badrumsmatta, en snygg vit toalettborste, för ska man göra skitjobbet så ska man göra det med stil! ;) Haha! Köpte ett "matchande" tandborsteglas eller vad man säger, och en pumpflaska till  handtvålen. Mycket fint!
Jag påbörjade även lite till köket, det blev blå turkosa underlägg till borden och ett bestickställ, för tydligen ska jag ju börja diska för hand nu, hehe! Gud vad jag kommer sakna våran diskmaskin..! Men äsch får köpa fina diskgrejer så det blir roligt! :)



JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

JAG FICK LÄGENHETEN!!!! :D

Jag är så himla glad så det är inte klokt!! :D

Har varit helt nervös hela dagen, eftersom jag visste att hon som har hand om lägenheten var tillbaka på kontoret idag.
Så jag ringde henne innan jag öpnnade och sa att jag verkligen ville ha den, och frågade hur det låg till. Så sa hon att jag var den första som hade ringt, och att hon skulle återkomma.

Morgonen hade inte börjat bra,  missade först tåget, det gick när jag precis kom upp för trappan, sen så höll jag nästan på att förstöra våran huvuddator som styr alla kassorna...
Sen när jag hade min första kund så råkade jag göra så att sladden till babsmaskinen (den man drar kort i) åkte ut, så jag inte visste om det hade dragits några pengar av kunden...
Hjälp tänkte jag, detta är inget bra tecken på dagen...
Jag väntade och väntade och väntade och väntade, (HATAR ATT VÄNTA!!)
Jag hade ringt henne första gången typ halv tio, så när klockan var halv fyra och hon inte hade ringt, så kände jag att jag var tvungen att ta tag i saken med egna händer.

Vårt samtal:
- Jag har godkänt dig
- Så, så har jag fått den?!
- Ja!
- Ååååh vad glad jag blir!

Sen så gick jag med ett leénde på läpparna resten av daget på jobbet.
Jag kan knappt förstå det! Jag ska flytta! :D Och det är om typ 10 dagar! Helt galet ju!
Country Girl goes City Girl!
10 minuter till jobbet, me like! :)

Om lägenheten:
Det är ett slags första handskontrakt, men inte en lägenhet som jag kan ha för all framtid.
Jag får bo där minst i 6 månader, men det kommer antagligen att förlängas!
Det är nämligen en evakueringslägenhet, vilket innebär att dom någon gång ska göra om i huset, så då ska väl någon bo där när deras lägenhet renoveras är det väl tänkt. Men när jag pratade med fastighetsskötaren sa han att det inte är något bestämt förutom att dom ska fixa taket på huset. Sen så kan det ta flera år innan något mer görs. Så alltså får jag bo där så länge det går! :)

Det som är bra med detta är ju också att om dom tycker att jag sköter mig, så kanske man har chans till att få någon annan lägenhet. Det känns ju som att man liksom får in en fot! :)

Åh jag är så jäkla glad!! :D
Den 1 april då flyttar jag!
Awesome!!


Helgen

Det har varit en lugn och skön helg! Igår var jag och Nils här hemma och passade Max och Dogglas.
Jag gjorde pannkakor som vi åt med glass sylt och chokladsås! Sen tittade vi på The Ugly Truth, en rolig komedi med Katherine Heigl. Ni som inte sett den, se den! :) Sen såg vi en annan verklighetsbaserad film som hette The Blind Side, den var också bra!
Så det har varit en mysig helg! :)

Nu till lite hudvård...
Alltså, det är så jäkla tråkigt att göra rent sminkborstar!! Dock väldigt nödvändigt! Jag känner att jag har slarvat lite det senaste, och jag märker det genom att min hy har varit dålig. Har fått mer finnar. Inte roligt!
Så nu har jag rengjort ALLA borstar med en mild duschgele (man kan använda ett milt schampo också, eller en speciell spray som rengör borstar, finns på Kicks).
Ska försöka skärpa mig med detta, för jag vill ha fin hy!
Så var nogranna med rengöringen kära vänner, det är viktigt!
Så låt det gå högst två veckor innan ni rengör, men helst ska det vara varje vecka.
Och när det gäller den vanliga rengöringen, glöm inte att avsluta med ansiktsvatten!

Oh vi ska lansera lite nya produkter i april. Blandannat en ny serie med olika Bodylotions och en serie för välvårdade naglar. Något som jag verkligen ser fram emot att pröva är ett snabbtorkande lack, som man använder när man har målat naglarna. Man häller en droppe över nagellacket så torkar det på några sekunder! Och det fungerar verkligen!!
Jessica fick det lacket när vi hämtade ut produkter för en tävling. Hon sa att det spred sig över nageln och torkade på typ tre sekunder! Awesome!
Jag hämtade ut en lackborttagingspenna! Jag brukar nämligen alltid råka måla utanför nagelkanten när jag målar mina naglar, så då är det ju väldigt praktiskt med en sån liten penna så man lätt får bort det som kommit utanför!
Har inte provat än, men ska berätta hur det gick!

Det är grymt att jobba i en skönhetsbutik, för man får en massa gratisprodukter! I fredags hade vi plockat undan produkter som går ut i höst/vinter som vi inte får sälja. Vilket betydde att vi fick ta så mycket vi ville! :D
Så nu ska jag testa produkter från våran ekologiska hudvårdserie som heter Culture Bio.
Det blev en dagcreme, energigivande serum (används under vanlig dagcreme) nattolja och ögoncreme.
Men eftersom den är gjord av bara växter typ, så tycker ju jag att den luktar växt. Men det är en bra serie som inte innehåller några parabener eller syntetiska färgämnen. :)

Nu har jag väl gjort tillräckligt med reklam för dagen!
Ha en härligt söndagskväll!

/C


Såja!
Ni som använder sånna borstar, låt dom alltid ligga ner och torka såhär, för om dom står upp kan vattnet åka ner i borsten så att limmet lossnar...



Mina nya produkter!
Nattolja, Dagcreme, Energigivande serum, ögoncreme lackborttagningspenna och Bodylotion med gradvid brun utan sol.



Kul grej!

Jag var inne och kollade på Fokis blogg och hon hade lagt upp en video som jag tyckte var rolig! Hon skrev att det var något roligt för alla tvnördar. Och eftersom jag kände mig oerhört träffad så var jag ju bara tvungen att kolla!
En svensk musikalisk kille har satt ihop två videoklipp till ett. Där han sjunger och spelar 22 tvserie låtar.

Grymt musikalisk kille!



Awesome!

Bodypump

Idag gjorde jag det! Gick äntligen på Bodypump. Var lite nervös måste jag säga när jag såg stången och vikterna..  I nervositeten var jag rädd att jag inte skulle klura ut hur man fick på vikterna haha, men det gick galant! Vissa hade kanske tigit om att dom varit nya på en klass, men jag är ju ganska bra på att prata, så i omklädningsrummet frågade jag några kvinnor om man skulle värma upp innan (Hade inte fått ditt sms då Ida) men dom sa att det inte behövdes, men att jag nog skulle gå in nu innan och ta en plats där jag ville stå och ta fram alla grejer. Gud vad bra att jag frågade dom om det, annars hade jag säkert fått stå längst fram(!!)
Sen när passet väl skulle börja så frågade instruktören om det var någon som aldrig varit på ett bodypump pass, och jag sträckte självklart upp armen.
Min plan var ju från början att smälta in så att folk inte skulle märka att jag var ny, men där sprack det alltså...

Instruktören var bra och peppande, och jag hade faktiskt inte svårt att hänga med. Jag tog ganska lite vikter, eftersom jag är otränad, och vikterna i sig var inte så jobbiga. Utan det var min egna kroppsvikt som ställde till det för mig. Jag trodde att jag hade starka ben, men jag kan säga såhär.. Det är inte samma sak att ha "löparben" som att ha "Bodypump ben". Jääävla vad jobbigt det blev!! Det gick bra den första kvarten, men efter vi hade gått igenom just benen, så var mina ben helt skakiga. Då menar jag verkligen skakiga.
Det var lite synd att jag tog ut mig där, för det resulterade i att jag hade darriga ben resten utav passet. Haha!
Så vi får se hur min kropp fungerar imorgon. Jag misstänker att jag kommer ha problem med att gå...

Men jag tyckte verkligen om passet! Jag ska lätt gå dit igen! :)

/C


Lägenhet

JAG VILL HA LÄGENHETEN!!!

Den var hur bra som helst! Den hade ett väldigt stort och ljust vardagsrum (vita väggar, så ingen gräslig tapet pheuu) Stort sovrum med balkong(!) En ganska nyrenoverad toalett och ett kök med plats för matbord och stolar!
Det var även stora fönster och högt i tak! Jag gillade den skarpt!
Oturligt nog så är den personen som har hand om lägenheten och bestämmer vem som ska hyra den på någon slags utbildning, så hon är inte tillbaka förrän på måndag, så det som återstår nu är att vänta!
Och om jag nu får lägenheten, och får reda på detta på måndag, ja då är det typ 10 dagar kvar till inflyttning!
Haha!
Åh jag vill verkligen bo där! Ge mig!

Efter visningen åkte jag My och Milo hem till dom och gjorde mat. Jag lagade min nya currykyckling gryta, den blev god, förutom att riset blev helt fucked up. Så vi fick koka nudlar i sista minuten! Haha!

/C


Spännande!

Det omöjliga har hänt!
Jag blev uppringd av Boplats!! Alltså Boplats!!
Där det är fleeeeeeeeera tusen sökande på hyreslägenheter!
Så ringer dom mig!  :D
Jag ska på visning imorgon på en lägenhet i Johanneberg. Jag är allt lite nervös måste jag säga! Lägenheten ligger kanon bra, så även om den nu inte är jättesnygg innuti, så kommer jag ändå säga att jag vill hyra den! Den ligger liksom vid Liserberg! Hur centralt är inte det? :D
Åh jag vill ha den!
Ni får hålla tummarna! ;D

My ska gå med mig, det känns bra! Man behöver ha med någon som kan kolla lite extra! Sen på dagen ska jag med henne på visning! Hehe! Jag hoppas att lägenheterna är bra! :)

Godnatt!

/C


Partyhelg nr 2

Måndag igen! Jag säger då det, veckorna rullar bara på! Snart är det april (!!)
Tiden går galet fort när man jobbar måste jag säga. Jag älskar den här tiden när det börjar bli vår, och man har hela sommaren framför sig! :)
Då var det bara för snöberget här utanför att smälta då...

I fredags hade jag myskväll med Nils, vi gjorde en otroligt god paj! Hade inte ätit något vettigt på hela dagen så var extremt hungrig! Jag har mina pajskills måste jag säga... :)

I lördags jobbade jag och hade stängning och sen kom Jessica och mötte upp mig. Vi skulle nämligen åka till Vanessa som firade sin 21års dag med tjejmiddag.
Efter att vi gått upp för en låång backe, och insett att vi gått upp för fel långa backe, ringde vi Vanessa och sa att vi var vilse.. haha! Så snäll som hon är kom hon med bilen och hämtade oss.
Sen började kvällen!

Alltså fyfasen vad roligt vi hade! :D Det blev god bosnisk mat, våghals (ett pinsamt men roligt spel) alkohol och dans dans daaans! Vanessa hade ett dansspel på wii där man följde en koreografi, jääätteroligt! :D
Ni har säkert redan sett vår charmiga dans på facebook.. Det finns en till där jag dansar med en tjej till Blur's- Boys And Girls, ni vet den vi hade på 90-tals konserten! Jag kan säga att jag upprepade det där några gånger..
Och eftersom jag själv inte är den som älskar att dansa in public (om jag inte är full) så sa jag typ:
- Jag kan ju sjunga iallafall!! :D
Hahahaha!

Vanessa ska skicka filmerna till mig imorgon, då kanske den kommer upp här, för ett gott skratt det måste man bjuda på ibland! ;)


Snart är det freedagsmyyys!

Yes! Imorgon är det fredag! Gött!
Jag älskar fredagar! Då har har man liksom en helg framför sig, med att kanske slappa, träffa vänner och ha roligt! Ofta brukar jag ju jobba på helger, men det är ändå en go känsla med helger. 
Just denna helgen ser jag fram emot väldigt mycket! Imorgon blir det fika och myskväll, och på lördag ska vi fira Vanessa! Det kommer nog bli riktigt roligt!

Värt att nämnas:
Jag är ledig imorgon!
Yeeeey!
Nu blir det How I Met Your Mother- Love it!

/C

Seg

Godkväll!
Jag kan verkligen kalla mig seg idag. Sov till halv tolv idag, SÅ JÄVLA SKÖNT! Kände verkligen att det var en välbehövd sömn efter helgens festande. :)
Tog ett steg framåt idag för att försöka ta tag i mitt tränande, genom att gå in och kolla lite på klasser. Bokade reservplats på både Bodypump och Zumba som jag skulle vilja testa på. Tänkte inte så mycket mer på saken och började baka istället.. Haha! Någon timma senare hade jag fått ett mail- Din reservation har övergått till en plats, avboka senast två timmar innan. Passet skulle börja kl 18, och när jag kollade mailet var klockan 16.55. Då kändes det hela väldigt jobbigt! Haha! Jag vill ju gärna testa på det, men när jag väl hade min plats kände jag mig inte riktigt redo. Så två minuter innan avbokningen gick ut så tryckte jag bort min plats. Gick istället ut i köket och lagade mat, och tänkte att nästa vecka kan jag boka igen och faktiskt GÅ dit.

Efter min utomordentligt goda mat så gick jag tillbaka till datorn och kollade mailen, då stod det: Din reservation på Zumba har övergått till en plats. Haha jag var typ 9onde reserv från början, så jag tänkte väl att jag inte skulle få en plats. När jag läste mailet var klockan 17.40, och passet skulle börja 19.00 så avbokningstiden hade gått ut. Faaan tänkte jag, eftersom man är tvungen att betala 75kr. Funderade på att gå, men kände verkligen inte för det idag.
Så jag ringde och ville avboka, och då sa tjejen i telefonen att jag får en varning och måste betala 75kronor. Suck tänkte jag, och började prata.
- Okej, ja det är ju så att detta är första gången jag bokar, och så kollade jag min mail försent.
- Okej, men tänk på det nästa gång att det måste vara två timmar innan.
- Javisst, ska man lämna pengar nästa gång man kommer eller ska man skicka in på ett konto?
- Nä du behöver inte betala denna gången då.

:)

Yes!

Så istället för träning ikväll satte jag mig och åt kladdkaka! Den blev huuuur god som helst!
Det är värt att vara tjock för att äta sånt! :D

Men ärligt talat, nästa vecka då ska jag ta mitt fega arsle och gå på Bodypump!
(har ställt in min almenacka på en påminellse så nu ska jag göra detta)

Sådeså! :)


Partyhelg!

Det har varit en riktigt kul helg måste jag säga! I fredags åkte jag till Frölunda torg och mötte upp My Milo och Emelie och gick en tur på torget. När sedan Sanna kom dit köpte vi mat och gick till systemet och förberedde oss inför kvällen.
Hemma hos My gjorde Sanna en jättegod tacogratäng! Mums vad smarrig den var! Den måste jag göra någon gång! Sen så blev det en massa bus med Milo! Gud vilken go unge han är! Han ler hela tiden! :D Lillhjärtat! <3

På kvällen blev det förfest hos Sanna! Väldigt trevligt blev det med ost och kex och vin! Där togs även årets mest osmickrande kort på mig.. haha där kom verkligen min matglada sida fram! Jag medlider verkligen med kändisarna som blir jagade av papparazzis när dom äter luncher...
My våga inte lägga upp den! :D Haha!
När även Kimia kom till Sanna bar det av mot PC där vi mötte upp Johanna och Ida med compani, för att sedan gå vidare till Trädgårn. Det blev dans för fulla muggar och sen blev det läggdags ganska "tidigt" ändå för själv skulle man ju upp kl 9 på lördagen och jobba. 

På lördag efter mitt jobb åkte jag till Nils och åt middag! Riktigt gott! Han är så duktig på att laga mat! :)
Sedan åkte vi och Jens taxi till PC och mötte upp My Emil och Sanna, någon stund senare ramlade resten utav gänget in. Det var lite blandade meningar om vart vi skulle gå, men ekonomin ledde oss flesta till Trädgårn och det blev en mycket lyckad kväll! :)

Det har blivit mycket trädgårn nu på sistone, vi får änna ta ett annat ställe snart va? :)

Så tack alla ni för en rolig helg!

/C


Beslutsångest, jag?

Idag hade jag värsta väskscenariot! Det började med att jag på min lunchrast gick in på Accent i brist på någonting att göra. (smart!) Tanken att köpa en ny väska hade slått mig, eftersom min rygg och axlar gör så jävla ont när jag har mycket i väskan, och som ni vet så bor jag ju för det mesta i en väska, så det blir väääldig tungt! Och det minsta min dåliga hållning behöver är belastning, så därför gick jag väl lite undermedvetet (läs medvetet, men kan inte lägga pengar på detta just nu) in på Accent.
Då fick jag ju självklart syn på en fin brun "skinn"väska för 399kr, som jag gick och bar på ett bra tag. Ni vet man vandrar runt och kollar på alla väskor, speglar sig lite grann och ser hur väskan hänger på armen osv...
Sen fick jag syn på en annan ganska stor väska med lite mönster på, om man nu kan kalla det så. Väskan fanns i svart och i beige brunt. Precis i rätt stund smsade kära Ida mig, och självklart blev hon genom MMS mitt smakråd!
Efter bild nr 1
Ida: Åh jag gillade verkligen modellen på den senaste väskan, men färgen på den första väskan, fast jag röstar nog på den svarta...

Bild nr 2
Jag:Denna modellen finns i svart och ljusbeiga, vilken är finast?
Ida: Den tycker jag, eller den svarta? Fan, nej ta den här lite annat än svart som man alltid köper.

Jag: Så du tycker att jag ska ta den beigea stora väskan?
Ida: Ja det tycker jag! Eller nej. Ta den svarta! Haha!
Så vad har vi lärt oss av det här Carro? Fråga inte Ida för hon får för mycket beslutsångest!

Hahaha!

Så jag fick fortsätta att fråga My, Lina och Gabbe som kom förbi, dom röstade på den bruna skinnväskan, och även Jessica fick säga sitt och tyckte att det lät bra med den.

Innan stängning:
Gick jag till Accent för att köpa den fina bruna väskan, men gick ändå förbi och sneglade på dom andra väskorna men bestämde mig för skinnväskan. 
Då runt hörnet finner jag en likadan som dom mönstrade, fast i en MINDRE VERSION!! 
Fatta att beslutsångesten blev svår!!

Jag köpte dock den bruna skinnväskan ändå, men led av beslutsångest-måste ha alla väskor- begäret.
Värt att nämnas är att jag ringde My, Jessica och bad Vanessa att gå och kolla väskan...

Sjukt det låter! Haha!

MEN efter många om och men så var det trots allt den bruna skinnväskan som jag kom hem med! 
Vill fortfarande ha dom andra väskorna, men bestämmer mig för att köpa dom när våren närmar sig mer! 
Imponerande om ni orkat läsa igenom detta! ;)

Tack alla för erat smakråd idag! :D

/C 

Den stora väskan beigebrun


I svart!

Haha om jag ska köpa en framöver, vilken färg? :D Ibland kan man som sagt behöva en bit på traven... ;)


Denna blev det slutligen! :)

Fortsättning följer...
Kommer säkert att köpa hela den andra kollektionen.. haha!






Yeey! :D



Jag och Jessica ska till Grekland i juli! :D


Jessica 21år

Idag fyller Jessica 21 år! Grattis igen gumman! :)
Det började vi fira redan igår kväll efter jobbet. Vi köpte massa gott och åkte hem till henne och hade myskväll! Firandet fortsatte självklart idag, med lite shopping och lunch! Men först blev det morgonsång av mig och paketöppning för Jessica. Min present till henne blev ett väldigt fint snö halsband, eftersom hon älskar smycken. Men innan jag bestämde mig för att köpa ett halsband till henne tänkte jag köpa en parfym som jag själv har, för att hon tycker om den. (Vi är båda parfym och smyckesgalna!)
Jag letade efter parfymen, men hittade den inte någonstans, så visade det sig att den har utgått, typiskt! :( Så nu blir det till att hitta en ny parfym till mig.
Hur som helst passade hon jättebra i halsbandet så det blev lyckat! :)

Väl på stan var det meningen att jag inte skulle köpa saker, men ni vet hur det brukar bli...
Det slutade med att jag handlade två tunikor från Zara, och en kort "jacka" på Gina Tricot. Fint blev det! :)
Det har varit en bra dag idag! Härligt vårväder! Jag gillart! :)


Grattis Hjärtat! :)


/C


RSS 2.0